Hanvoldkanalen: Har fått nytt hatobjekt: Pastor Solomon Igiebor

Pastor Solomon (th) ber her for en ungdom på åpen gate. Dette har falt personene i Hanvoldkanalen tungt for brystet

Den kontroversielle og kristofobiske Facebookgruppen «Hanvoldkanalen» har nå funnet et nytt objekt å forfølge. Nemlig den Nigeria-fødte pastor Solomon Igiebor fra Hamar som opererer som gatepredikant sammen med Levi Jensen. Hanvoldkanalen har som kjent lenge brukt sin facebookside til å hetse ulike kristne forkynnere og personligheter som evangelist Svein-Magne Pedersen, prest Ludvig Nessa, Levi Jensen, Gjermund Kvamme, David Auke og nær sagt alle som presenterer synspunkter som ikke er politisk eller religiøst korrekte i frafalls-Norge. Vaksinemotstandere, personer som ber for syke og kristne som har tydelige synspunkter om det som skjer i tiden, må regne med å bli utsatt for hat, hets og mobbing fra personene som står bak den kristofobiske facebook-gruppen.  Pastor Solomon Igiebor er nå det siste og heteste offer for den omstridte hatgruppens sjikane og hets.

Hanvoldkanalen som har mer enn 3500 følgere har en lang fartstid med å hetse og sjikanere forskjellige kristne som ikke er politisk og religøst korrekte. Blant ofrene for Hanvoldkanalen finner vi blant annet Ludvig Nessa som er blitt kalt «hatets prest» og evangelist Svein-Magne Pedersen som har blitt stemplet både som det ene og det andre av hatgruppen. Også Gjermund Kvamme, Levi Jensen, David Auke og enhver som stikker seg frem med et tydelig og politisk ukorrekt budskap blir angrepet av Facebookgruppen. I et innlegg antydet Facebookgruppen at evangelist Levi Jensen var pedofil, og nå gleder gruppen seg over at Facebook har satt begrensninger på pastor Solomons virksomhet med å nekte ham å sende live på en måned. Friheten til å kunne ytre seg er noe Hanvoldkanalen ønsker for seg selv, men ikke for kristne de har bestemt seg for å hetse å trakassere. Søkelys har tidligere advart troens folk mot å gi sitt «likes» til denne facebookgruppen -da man da i realiteten risikerer å gi sitt «likes» til Guds rikes motstandere.

Ber for unge på gate

Pastor Solomon som  samarbeider med evangelist Levi Jensen er ikke redd for å vise verden at han følger Jesus Kristus. I videoen under møter vi pastoren ute på gata mens han ber for en ungdom som kommer til Jesus Kristus. Frustrerende å se på for kristofobene i Hanvoldkanalen.

Facebook Comments

13 tanker om “Hanvoldkanalen: Har fått nytt hatobjekt: Pastor Solomon Igiebor

 1. Fint å se at noen lar seg bruke av Gud til å vinne ungdommen for Kristus.
  Det er en glede å se at det finnes noen som tar Jesu kall om å forkynne evangeliet for all skapning alvorlig.
  At den facebookgruppen kritiserer og sutrer borger for at pastor Solomon gjør noe riktig for Jesus Kristus.
  Det er litt for mange internett-fariseere som anklager og fordømmer kristne som faktisk gjør noe for Guds rike.
  Må Gud velsigne den unge gutten som blir bedt for i videoen.
  Må Herren velsigne og bevare ham for himmelen.
  Må Herren velsigne og bevare pastor Solomon og Levi Jensen som er blant de få som strekker en hånd ut til ungdommen.
  Må Herren reise opp flere Jesusvitner for ungdommen i denne tid.

  4
  26
  • Hurra forr hanevold kanalen takk takk for belysning av syke syke kristne ,,, eller det vi kaller fanatikere ,,

   30
  • Hanvoldkanalen er en hat-gruppe, men det er slik vi som kristne må regne meg. De hater kristne fordi de hater Jesus.
   De er overgitt av Gud til sine egne onde lyster og er for lengst forutbestemt til ilden og evig fortapelse.

   2
   47
  • Da tar du grundig feil. Hanevoldkanalen er absolutt ikke en hat gruppe. Tror du må lese deg litt opp

 2. Kanskje ikke så rart.
  Solomon har profetert at i mai i år skal Taliban bombe Oslo og Drammen!
  Hvordan passer det med Valdresprofetien????

  33
 3. Det flott at vi har en slik Facebook gruppe som Hanevoldkanalen. Hanevoldkanalen opplyser om kristne predikanter som forteller løgn og lurer penger fra sårbare, de med minst penger i Norge. De ødelegger for ærlige kristne som tar fullt avstand fra fra deres handlinger. Jeg har aldri sett at Hanevoldkanalen har haselert med kristne, pastorer eller prester som har ærlige hensikter og ikke utnytter fattige sårbare mennesker.

  46
  1
 4. Jeg synes det er fint at noen faktisk avslører hvor sykt og skittent disse liksompastorene og tulleevangelistene oppfører seg. Heia Hanvoldkanalen!!

  37
 5. Så det er helt greit å filme unger på gatene, uten foreldrenes samtykke?
  Hva om de ikke ønsker å få fjeset sitt klistret på Internett? Hva om det er andre grunner for at de ikke kan vises?
  Hadde mine barn blitt filmen på denne måten så hadde jeg klikket i vinkel!
  De har ingen rett til å ta avgjørelser ovenfor mine barn!
  Itilegg til å virke svært homofobiske imot homofile av dere, er ikke å være svært kristen av seg. Trodde at kristne ikke skulle dømme andre. Er dere som er problemet, ikke selve kanalen. Kanalen bare opplyser det gale som skjer der!

  20
 6. Hanvoldkanalen gjør en jobb med å belyse galskapen man leser på siden til Søkelys. Viktig å få fram den alternative graut. Takk til Hanvoldkanalen!

  18
 7. Takk for at Hanvoldkanalen setter fingeren på endel kritikkverdige ting innen kristendommen. Det er viktig å få dempet ned det kritikkverdige slik at det som fortjener oppmerksomhet, virkelig får den oppmerksomheten.

  Hanvoldkanalen opptrer på en veldig fin måte, med å nesten bare gjengi sitater. Det er ikke Hanvoldkanalen som dummer ut folk; Hanvoldkanalen lar dem dumme seg ut selv.

  Så kan man si at noen av dem som kommenterer innlegg fra Hanvoldkanalen, kanskje uttrykker seg litt overdrevent klart. Slik blir det gjerne når noen for eksempel spår at Oslo og Drammen skal bombes, og så skjer det ikke.

  17
 8. Hanvoldkanalen har ALDRI kommet med noe som kan tolkes som «kristenhat»
  Derimot driver de prisverdig og høyst nødvendig opplysning om kyniske sjarlataner som hanvold, pedersen og de stakkars forvirrede klovnene jensen og kvamme. Personer som misbruker Bibelen, Guds og Jesu navn for å tilfredstille sin grådighet og maktbegjær.
  Hvis ikke dere på «søkelys.com» er istand til å skjønne dette er det på høy tid dere tar opp til revisjon deres eget virkelighetsbilde og forståelse av det kristne budskap. . . .eller er dere samme ulla som de førstnevnte; kyniske misbrukere av naive og hjelpetrengende, gamle og syke mennesker som tror de kan «kjøpe frelse og helbredelse » hos svindlere som hanvold og pedersen ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *