Hanvoldkanalen -en ren og skjær mobbekanal som er ute etter Levi Jensen og andre kristen-navn

Facebooksiden Hanvoldkanalen hevder selv at “de ikke er en hat og hetsegruppe”. Facebookgruppen har 3193 følgere er vel heller en “mobbekanal” opprettet for å spy ut kritikk og tale ille om ulike forkynnere og kristne personligheter de ikke liker. Selv om gruppen har sine 3193 følgere og har fått 2243 som “liker” virksomheten, har gruppen langt færre som ser ut til å aktivt følge eller ta del i den offentlige mobbingen som pågår der. Gruppen ser ut til å ha fått spesiell forkjærlighet for å omtale Levi Jensen, David Auke, Ludvig Nessa, Jan-Aage Torp, Jan Hanvold og evangelist Svein Magne Pedersen, men det som er mest tydelig -er at gruppen spesielt er opptatt av å henge ut evangelist Levi Jensen som gjennom sitt virke når ut til tusenvis av unge i Norge

Facebook-gruppen Hanvoldkanalen har tidvis vakt oppmerksomhet blant våre lesere. Gruppen som reklamerer med at de ikke er “en hat eller hetsegruppe”, fremstår mer som en mobbegruppe som har som mål og henge ut forskjellige kristennavn. En av dem som applauderer dette er bloggeren Bjørn Roger Rasmussen som i følge seg selv identifiserer seg mest med luthersk kristendom og Den norske kirke. Ikke akkurat noen bombe det. Rasmussen er kjent for å ha sin egen blogg, samt å være debattant på Vårt Lands tidligere debattforum “verdidebatt”. Rasmussen blir av Facebookgruppen “Vi som støtter Visjon Norge” omtalt som “frafallen”. Om det stemmer aner vi ikke. Det vi dog kan slå fast er at Rasmussen er “topptilhenger” av Hanvoldkanalen som kunne ha vært en seriøs og følgeverdig side -dersom de hadde holdt seg til saklig kritikk i stedet for å mobbe. Det faktum at Levi Jensen forkynner evangeliet til barn og unge og legger klipp av det ut på Facebook og YouTube, ser ut til å falle personene bak “Hanvoldkanalen” svært tungt for brystet.

Møtte to ungdommer som skal ha blitt frelst gjennom Levi Jensens virke

“Det at han har klart å hjernevaske to ungdommer, rettferdiggjør dessverre ikke det som Levi driver med. Kanskje tvert om,” skriver mobbekanalen som har lagt ut et klipp fra Levi Jensens samtale med to tenåringer som sier at Levi Jensens virke har betydd mye for deres tro og utvikling. Hanvoldkanalen som har en lang forhistorie med notorisk mobbing av ulike kristne personer i Norge, når stadig nye lavmål når de omtaler de to  ungdommene som “hjernevasket” fordi de tror på Jesus og forteller at Levi Jensens virksomhet har betydd noe for dem. For vår del er vi glad for hver eneste person som har blitt kjent med Jesus Kristus og at Hanvoldkanalen nå har mest karakter av en mobbekanal som antyder at Levi Jensen er pedofil, at han lider av vrangforestillinger og som trenger å bli innlagt på psykiatrisk institusjon? Vi får vår del er glad for at de to ungdommene i klippet under somhentet fra Levi Jensens Facebook-side, har blitt kjent med Jesus Kristus. Verdens frelser, verdens håp og den eneste som har makt til å frelse mennesker fra evig fortapelse. La oss takke Gud for de to ungdommene!

4 tanker om “Hanvoldkanalen -en ren og skjær mobbekanal som er ute etter Levi Jensen og andre kristen-navn

 1. Det er ren og skjær mobbing. Men det er også et bevis på at Guds rike går frem.
  Den ånd som står bak de som driver Hanvoldkanalen er den samme åndsmakt som stod i mot Guds profeter i GT. Både Elias og Elisja hadde nok blitt mobbet daglig av disse som står bak Hanvoldkanalen.
  Det er Jesabels ånd de opererer i.
  Den samme ånd opererer blant enkelte i kommentarfeltet i Søkelys.
  Lett å avsløre!
  Men takk og lov for de to ungdommene som frimodig vitner om Jesus.

 2. Litt over 3000 følgere…Mikrogruppe. Som elsker at den får oppmerksomhet. Jeg har tidligere spurt: Hvorfor bry seg om denne gruppen? Overse den. Tørk støvet av beina og gå videre. Se dere ikke tilbake til denne gruppen.
  Jeg har ikke Facebookprofil, og er lykkelig uvitende om hva som skjer det inne.

 3. At ungdommer kommer til tro på Jesus er kjempebra. Men blir de tatt vare på av menigheter der de kan vokse i tro og kunnskap om Jesus?

 4. Selv er jeg en stolt topptilhenger av Hanvoldkanalen, en nettside som får sannhetene om uheldig kristendomsutøvelse fram i lyset. Å bringe sannheten til torgs er ikke hat, hets og/eller mobbing!

  Jeg gjentar meg selv det det kjedsommelige: Berettiget kritikk er fullt lovlig – og naturlig – både sett med verdslige og kristne øyne. Jeg ser selv ikke noe særlig til hets, hat og mobbing fra Hanvoldkanalen sin side, men det er mye slikt på nettsiden til Søkelys.

Det er stengt for kommentarer.