Hanvold reagerer på Anfin Skaaheims kritikk på egen Facebook-side -men ikke i Dagen som han ikke gidder lese lenger

jan-hanvoldKaller Dagen journalistene for venstrevridde og politisk korrekte og Vebjørn Selbekk ei nikkedukke

Det er herlig å bli kritisert av avisen Dagen. Vi har jo full frihet i Norge, til å ytre oss. Arnfinn Skåheim er en herlig oppriktig broder, så jeg bare må velsigne han. Men det jeg synes er rart av den religiøse avisen Dagen er at de aldri har skrevet noe positivt om oss,” skriver TV Visjon Norges grunder og leder Jan Hanvold i en kommentar på egen Facebook side. Hanvold som klok av skade nekter å uttale seg til media dersom han blir kritisert mener at det finnes løgnere i avisen som ikke holder det de lover.

De kjenner godt til at vi har arbeidet 15 år i Moldova. Hvor vi har vært med å bygge barnelandsby. Hvor gatebarn blir forvandlet til ledere. Hvor vi har reddet den første kristne barneskolen, hvor vi har bygd det eneste kristne gymnaset. Det eneste private gamlehjemmet i landet. Et privat handicapsenter og et studenthjem til 100 studenter. Så fattige barn kan få en utdannelse. Samt alle kampanjer, hvor tusener har blitt frelst. Men faksile-jan-hanvold-facebookdette er positive ting, de venstrevridde journalistene i Dagen ikke vil skrive om. I Dagen fins det løgnere som ikke holder det de lover. De vil være politisk korrekte slik at de får mer pressestøtte. Vi synes det er leit den veien Dagen har gitt seg ut på. Vebjørn som redaktør er bare ei nikkedukke, som må bøye seg for det politisk korrekte. Jeg har stor sans for Vebjørn, men Dagen som en kristen avis, gidder jeg ikke, å lese lenger. De har blitt for politisk korrekte. Heller ikke vil vi annonsere i en avis, som støtter den katolske kirke. Støtter palestinerne og henger ut pro israelske folk som Gro Wenske. Nei, da anbefaler vi avisen Norge Idag. Som står for sannheten og er frattatt pressestøtte fordi de ikke er politisk korrekte. Men det er godt at vi har ytringfrihet i Norge. Så vær velsignet. Så det er godt, å være i USA hvor folk tenker litt mer utenfor boksen enn det vi gjør i Norge. Det som er helt sikkert er at vi trenger vekkelse og reformasjon i Norge.Vær velsignet folkens, vi står på,” skriver tv sjef Jan Hanvold som i følge seg selv ikke er redd for å si i fra hva han mener om Dagen under Selbekks ledelse.

Har slettet sitt innlegg

Den frittalende Visjon Norge sjefen har i ettertid slettet sitt innlegg og avisen Dagen som mottok massiv kritikk i det nå slettede innlegget omtalte tirsdag på lederplass den ramme kritikken pastor Jan Kaare Hanvold fremsatte mot den kristne avisen. Dagens leder kan leses i sin helhet her

3 tanker om “Hanvold reagerer på Anfin Skaaheims kritikk på egen Facebook-side -men ikke i Dagen som han ikke gidder lese lenger

  1. Jan Hanvold er en artig kar. Jeg er uenig i ham i mye, men mannen sier i fra og vet å være kontroversiell.

    • Det er kanskje den kontroversielle væremåten hans som kan bli kanalens undergang. Jeg har lenge sagt at dersom kanalen forsvinner er det fordi Hanvold selv sterkt bidrar til det. Det er en grense for hvor lenge partnere holder ut.

  2. Hanvold burde vært mer kritisk til hvem han slipper til i Visjon Norge. Har liten tro på de amerikanske forkynnerne som forteller at de har besøkt både himmel og helvete. Noen av dem er i tillegg svært oppfinnsomme i den stadig pågående pengeinnsamlingen – nå også ved å si at man kan kjøpe seg fri fra sykdom. Hvis Hanvold demper ambisjonsnivået en smule trenger det kanskje ikke være behov for disse innsamlingsaksjonene, les; tiggingen, hele tiden. Det kan ikke være lett å være partner i Visjon Norge når de konstant er i økonomisk krise.
    Dagen bør kunne fokusere på det gode som skjer i kanalen, men det er også viktig å kunne si ifra når kristne tar anstøt av det de ser. Jeg vil råde Hanvold til å være litt mer ydmyk her dersom han ønsker ar kanalen skal fortsette. Han mister partnere på sin lite lydhøre væremåte.

Det er stengt for kommentarer.