Hanvold reagerer på Anfin Skaaheims kritikk på egen Facebook-side -men ikke i Dagen som han ikke gidder lese lenger

jan-hanvoldKaller Dagen journalistene for venstrevridde og politisk korrekte og Vebjørn Selbekk ei nikkedukke

Det er herlig å bli kritisert av avisen Dagen. Vi har jo full frihet i Norge, til å ytre oss. Arnfinn Skåheim er en herlig oppriktig broder, så jeg bare må velsigne han. Men det jeg synes er rart av den religiøse avisen Dagen er at de aldri har skrevet noe positivt om oss,” skriver TV Visjon Norges grunder og leder Jan Hanvold i en kommentar på egen Facebook side. Hanvold som klok av skade nekter å uttale seg til media dersom han blir kritisert mener at det finnes løgnere i avisen som ikke holder det de lover.

De kjenner godt til at vi har arbeidet 15 år i Moldova. Hvor vi har vært med å bygge barnelandsby. Hvor gatebarn blir forvandlet til ledere. Hvor vi har reddet den første kristne barneskolen, hvor vi har bygd det eneste kristne gymnaset. Det eneste private gamlehjemmet i landet. Et privat handicapsenter og et studenthjem til 100 studenter. Så fattige barn kan få en utdannelse. Samt alle kampanjer, hvor tusener har blitt frelst. Men faksile-jan-hanvold-facebookdette er positive ting, de venstrevridde journalistene i Dagen ikke vil skrive om. I Dagen fins det løgnere som ikke holder det de lover. De vil være politisk korrekte slik at de får mer pressestøtte. Vi synes det er leit den veien Dagen har gitt seg ut på. Vebjørn som redaktør er bare ei nikkedukke, som må bøye seg for det politisk korrekte. Jeg har stor sans for Vebjørn, men Dagen som en kristen avis, gidder jeg ikke, å lese lenger. De har blitt for politisk korrekte. Heller ikke vil vi annonsere i en avis, som støtter den katolske kirke. Støtter palestinerne og henger ut pro israelske folk som Gro Wenske. Nei, da anbefaler vi avisen Norge Idag. Som står for sannheten og er frattatt pressestøtte fordi de ikke er politisk korrekte. Men det er godt at vi har ytringfrihet i Norge. Så vær velsignet. Så det er godt, å være i USA hvor folk tenker litt mer utenfor boksen enn det vi gjør i Norge. Det som er helt sikkert er at vi trenger vekkelse og reformasjon i Norge.Vær velsignet folkens, vi står på,” skriver tv sjef Jan Hanvold som i følge seg selv ikke er redd for å si i fra hva han mener om Dagen under Selbekks ledelse.

Har slettet sitt innlegg

Den frittalende Visjon Norge sjefen har i ettertid slettet sitt innlegg og avisen Dagen som mottok massiv kritikk i det nå slettede innlegget omtalte tirsdag på lederplass den ramme kritikken pastor Jan Kaare Hanvold fremsatte mot den kristne avisen. Dagens leder kan leses i sin helhet her

Facebook Comments

5 tanker om “Hanvold reagerer på Anfin Skaaheims kritikk på egen Facebook-side -men ikke i Dagen som han ikke gidder lese lenger

 1. Da vet vi at, jfr Jan Hanvold, freppere (FrP), konservative (Hoyre) og journalister i Dagen er sosialister. Freppere og konservative er som kjent for at folk skal ha frihet til aa gjore hva de vil med sin fritid, herunder ta handleturer ogsaa paa en sondag. Jan Hanvold er for en okonomi styrt av staten der staten bestemmer naar og hvor vanlige folk kan kjope sine daglige varer. Dette er som kjent frihet fra sosialisme…….. ???? Heh ??? Ettersom Jan Hanvold er i mot sondagshandel er han helt paa linje med kommunister og sosialister som sier nei til sondags handel og folks frihet til aa bruke sin fritid til det de vil. Naar alt kommer til alt er nok Jan Hanvold sosialist naar det passer han selv og for fri neringsliv hver gang noen kikker han litt i kortene. F.eks naar han blir puttet i fengsel. Det er litt vanskelig aa ta han seriost. Frans av Assis og de geistlige som forsaker gull og glitter tar jeg alvorlig.

  • Jan Hanvold er en artig kar. Jeg er uenig i ham i mye, men mannen sier i fra og vet å være kontroversiell.

  • Eg synest ikkje han er artig.
   Når giftstoffa vert samanblanda eller rørt inn i “god mat” så er den like farleg for det.
   Det er dette Visjon Norge gjer.
   ——————
   Dei har nokre gode saker som dei frontar .
   Israelsprogramma er ofte veldig bra.
   Alle synest at arbeid for dei fattige er prisverdig.
   ——————–
   Difor vil mange sluka desse løgnene som vert severt i frå “studio direkte”.
   I det siste har me sett desse.
   https://www.facebook.com/antivisjon

   “Jan Hanvolds Facebook-rapport fra “The River at Tampa Bay”, Florida, seint søndag kveld norsk tid:
   “Da har vi vært på en herlig gudstjeneste her i Tampa. 300 mennesker tok imot Jesus som sin frelser. Et sterkt møte med utfordrende forkynnelse av Rodney. Hadde herlig lunch etterpå med en tidligere muslim ifra Tunis som har blitt frelst, å er pastor i Stuttgart. Samt andre brødre og søstre ifra rundt om i verden. Som også har kommet til Tampa for å bli fylt opp. Her er det pastorer ifra Paris, Nord Irland, England, Australia, SørAfrika og andre land. Alle sultne på å få mer av Gud, for å gjøre mer for Guds rike i sine land.”
   ………
   “Dette er hva vi trenger i Norge og Skandinavia. Tegn, under og mirakler. Hvor Gud manifester sin kraft. Må gud ryste og skake Norge med sin kraft, det er eneste håpet for Norge”
   ——————–
   Som Hanvold fortel er det denne Rodney Howard Browne han siktar til i Tampa.

   https://www.youtube.com/watch?v=Q8jcGXRJu5Y

   Denne djevelskapen er det altså Hanvold støttar.
   “Latterbevegelsen”.
   Det er ein demonisk bevegelse.
   ——-

   “Jan Hanvold
   Da fylles vi opp, så det renner over her i Tampa. Med Campmeeting med Rodney H. Browne. Halleluja det er godt å bare sitte å ta imot Guds ord og salvelsen ifra himmelen. Ha fellesskap med Rodney. Treffe tjenestegaver ifra mange deler av verden, som kommer for å bli fylt opp.”

   ———————
   Ta eit titt på facebook-sida (øverst) og sjå desse usmaklege videoane frå Visjon Norge)

   “Hanvold blir “profetert over” av H.-Browne.

   Et stykke til venstre sitter vertskapet for møtet, Gunnar og Linda Bergling.
   De ser ut til å stole på budskapet fra “profeten”.

   Hanvold ser også ut til det – mildt sagt. Og han _høres_ ut til det:

   Har noen registrert annet enn øredøvende taushet om dette fra Hanvold etter profetiens periode (16.03.2006 – 16.03.2011)?

   I så fall er denne Facebook-veggen svært mottakelig for skildring av slikt.

   I trosbevegelsen og en del karismatiske miljø pleier man å “handle på profetien”.
   Det er derfor nærliggende å spørre Jan Hanvold om hvor mye penger og tid som ble satsa for å “gå i tro” på det han hørte – og TRODDE”
   —————————–

  • Det er kanskje den kontroversielle væremåten hans som kan bli kanalens undergang. Jeg har lenge sagt at dersom kanalen forsvinner er det fordi Hanvold selv sterkt bidrar til det. Det er en grense for hvor lenge partnere holder ut.

 2. Hanvold burde vært mer kritisk til hvem han slipper til i Visjon Norge. Har liten tro på de amerikanske forkynnerne som forteller at de har besøkt både himmel og helvete. Noen av dem er i tillegg svært oppfinnsomme i den stadig pågående pengeinnsamlingen – nå også ved å si at man kan kjøpe seg fri fra sykdom. Hvis Hanvold demper ambisjonsnivået en smule trenger det kanskje ikke være behov for disse innsamlingsaksjonene, les; tiggingen, hele tiden. Det kan ikke være lett å være partner i Visjon Norge når de konstant er i økonomisk krise.
  Dagen bør kunne fokusere på det gode som skjer i kanalen, men det er også viktig å kunne si ifra når kristne tar anstøt av det de ser. Jeg vil råde Hanvold til å være litt mer ydmyk her dersom han ønsker ar kanalen skal fortsette. Han mister partnere på sin lite lydhøre væremåte.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *