Han har økt den amerikanske statsgjelden fra 9200 milliarder dollar til snart 20 000 milliarder dollar

obama-pengerAmerikansk økonomi går så det griner, er nesten et mantra man stadig hører fra kretsen rundt den sittende president Obama, og ironisk nok er nettopp dette kanskje sant. I mainsteam media pekes det stadig på at nye jobber blir skapt, arbeidsledighet-
statistikkene har pekt nedover og man søker å skape en viss følelse av at tingene går bedre, og dette er også det inntrykket de store tv kanalene som CNN, Bloomberg og CNBC febrilsk forsøker å formidle til sine seere.

Mens media og de populære stemmene snakker mye om mikroskopisk nedgang i den amerikanske arbeidsledigheten -som kan skyldes pynting på tall og såkalte drop-out, er det få eller ingen som snakker om de titusener på titusener som hver eneste uke faller ut av de offisielle statistikkene fordi de ikke lenger har krav på ledighetstrygd og regelrett gir opp å søke jobb. Aldri tidligere i historien har flere amerikanere vært så fattige som nå, -og gjelds-klokkasannheten er at tallet på familier og individer som er helt avhengig av mat-kuponger fra myndighetene nesten har eksplodert parallelt med at Barack Obama har kunne nyte seg gjennom mer enn 7 år som president. I 2007, året før Barack Obama kom til makten var den amerikanske statsgjelden på rundt 9000 milliarder amerikanske dollar. Noe som da  tilsvarte omkring 58500 milliarder norske kroner. I dag, den 10 mars 2016 er den amerikanske statsgjelden på mer enn 19108 milliarder dollar eller 162 435 milliarder norske kroner. Dersom Barack Obama og USA fortsetter sin uansvarlige økonomiske politikk samt å drysse milliarder til landets aller rikeste, i form av pengetrykking og kvantitative lettelser vil gjelden snart passere svimlende 20 000 000 000 000 dollar, som er en ufattelig stor sum. I følge US Debt Clock er hver amerikanske statsborgers andel av gjelden 59135 dollar, noe som betyr at hver eneste skattebetalers andel i gjelden er 159 693 dollar.

Gjennom høsten 2015 og hele 2016 har verden vært vitne til et aksjemarked i dyp uro og til tider preget av panikk. Store summer har fordunstet under turbulensen, og stadig flere røster advarer nå amerikanerne om at også denne festen snart er over. En som gjennom flere år har pekt på farene og det faktum at den amerikanske veksten er bygd på lånte penger, er Michael Snyder som er redaktør for “The Economic Collapse Blog” har lenge advart om at den økonomiske veksten Amerika tilsynelatende har, er bygd på kunstig stimulans eller kvantitative lettelser og er i lengden ikke bærekraftig. Gregory Mannarino, en annen som følger den amerikanske økonomien, aksjemarkedet og sentralbankens handlinger med argusøyne sier i sin siste oppdatering at FED som introduserte en renteøkning med 0,25 prosent før jul, i realiteten ikke har gjort det. Obligasjonsmarkedet er lavere og renten er i realiteten ikke senket. Mananarino sier i videoen under at tingene i amerikansk økonomi -ikke akkurat er slik den politisk korrekte elite mener at den er. Det er mye de formelle tall ikke forteller. Blant annet at den amerikanske statsgjelden har blitt mer enn doblet siden Obama fikk makten i USA

https://www.youtube.com/watch?v=iRTetYOBhSk

I sin aller siste oppdatering snakker Mannarino tydelig om at vi står foran et sammenbrudd. Sjekk ut vi er på kanten av massiv global finansiell krise eller sammenbrudd og verdens sentralbanker jobber knallhardt med å tilføre store mengder likviditet til økonomien i form av 0 rente og andre former for kunstig tilførsel av penger. Verdensøkonomien er i dyp trøbbel og alt verdens sentralbanker nå gjør er å tilføre markedet mer midler, blåse opp boblen -i et håp om å utsette det som er uunngåelig. Det er bare snakk om tid, og uærlighet hindrer mainstream media å fortelle det. Vi kan kanskje få en kortvarig oppgang i den nære fremtid. En såkalt “Dead Cat Bounce” som kan forklares slik. Dersom en død katt slippes fra en stor høyde -vil den sprette opp litt når den treffer bakken-for så å falle ned igjen i bakken og bli liggende død. Trenden er nedover, sier Mannarino som mener vi er på kanten av et globalt finansielt sammenbrudd. Sjekk ut

https://www.youtube.com/watch?v=UE9d-L0vp_I

Én tanke om “Han har økt den amerikanske statsgjelden fra 9200 milliarder dollar til snart 20 000 milliarder dollar

  1. Det man unnlater å fortelle er at Obama har vært mer eller mindre prisgitt senatet og kongressen, som de siste 2-3 årene har hatt republikansk flertall.
    Derfor må det republikanske partiet ta en betydelig del av ansvaret her(om ikke alt).
    Det er ingen grunn til å tro at dette vil bedre seg dersom det blir en rep. president. Enda lavere skatter for de rike, bort med Obama-care, og flere som ikke har råd til sykebehandling/medisiner og må ha matkuponger.

    Eneste farbare vei her, er en betydelig skatteskjerpelse for den øvre middelklassen og for de virkelig rike! Og det vil aldri skje, annet enn med demokratisk flertall i kamrene, og med demokratisk president!

    Så å si at Obama har økt gjelden, er en sannhet med store modifikasjoner:-)

Det er stengt for kommentarer.