Han gjorde det de andre sa de skulle gjøre..Hvorfor skrek ikke norske politikere opp da

President Donald Trump (foto You Tube)

Europeiske politikere har i tur og orden fordømt og kritisert president Donald Trump fordi han har anerkjent Jerusalem som Israels hovedstad og planlegger flytting av ambassaden. Både media og politikere har gjort anskrik og slått fast at president Trump her har handlet “dypt uansvarlig”. Hvorfor var det ingen anskrik da president Bill Clinton, George Bush og Barack Obama slo fast det samme som Donald Trump gjorde, dog uten å gjøre det formelt. Dette er spørsmålet radiokommentator Paul Joseph Watson stiller i sin siste video.

Sjekk ut Paul Watson kommentar og si gjerne din mening

 

 

10 tanker om “Han gjorde det de andre sa de skulle gjøre..Hvorfor skrek ikke norske politikere opp da

 1. Dette tilsynelatende inkonsekvente fenomenet skyldes at globalistene plutselig har fått dårlig tid etter at nasjonalkonservative krefter i vesten har begynt å forstå hva som skjer og Trump og Brexit har begynt å obstruhere multikult-politikken deres.

  Det er faktisk akkurat nå at hovedslaget om verdensherredømmet pågår på sitt heftigste. Kulturmarxister, globalsosialister, ateister, feminister og globalkapitalister ser det totalitære grepet sitt begynne å løsne på verdensarenaen og kjemper frenetisk for den endelige seieren.

  Da tas alle midler i bruk. Kristenkonservative fedrelandsvenner er hovedfienden deres. Midt oppe i denne borgerkrigsliknende drakampen gjelder det å fokusere velgermassenes fokus på ”den gode fiende”. Israel huser nettopp de geografiske arnestedene for den judeokristne arv og er således en glimrende ”god fiende”.

  Metoden er velprøvd tidligere i det tredje riket og like velegnet for globalsosialister som den var for nasjonalsosialistene. I samme øyeblikk som panikken begynte å spre seg i NWO-kretser da Trump tiltrådte, konverterte Israel fra relativt uinteressant til livsnødvendig dødsfiende for lamslåtte liberalere.

  NÅ er 68’ernes siste sjanse for å vinne tidenes maktkamp. Intet middel er skittent nok bare det tjener ”saka”. Arkitektene bak har kuppet NGO’ene, mediene, læreanstaltene og taburettene. De gir seg ikke på harde møkka og dette kommer til å bli meget stygt.

  • Forstår at aldrende menn skjelver i buksene av alt det nye. De vil tilbake til steinalderen da pappa var sjefen og verden var mammas fang.

  • Ateister og kulturmarxister har delt nettet seg i mellom for å undergrave alt som er av nasjonalkonservatisme og kristendom. Den ødeleggelsen av vesten vi nå er vitne til utføres av nyttige idioter som har gått på megakapitalistenes smarte løgner som kun tjener de aller grådigste av dem. Det er dypt synd på de naive, stakkarslige kolportørene som har latt seg bedra. De representere de mest historieløse og kunnskapsløse blant oss. Takknemlige ofre for griske multimillionærer som har kuppet ledelsene i “arbeider”-partiene. La oss be for deres falne sjeler.

  • Sitat: “Forstår at aldrende menn skjelver i buksene av alt det nye. De vil tilbake til steinalderen da pappa var sjefen og verden var mammas fang.”

   Sitat: ” Forstår at aldrende menn skjelver i buksene av alt det nye. De vil tilbake til steinalderen da pappa var sjefen og verden var mammas fang.”

   Nei den påstanden må du lenger ut på landet med. Nå er det nye koster i Amerika. Og det er gamle griser blant de liberale som viser seg å leve stikk i strid med det stemmekveget deres tror.

   Hippe unge ”kunstner”-sjeler som skal tøye alle moralnormer er de som nå skjelver i buksene og trenger et feminist-fang. De har nemlig tapt slaget og er sammen med 68-generasjonen på full fart inn i den historiske glemselen.

   Trygge, kristne konservative fedre og mødre har nå tatt over etter den narkotiserte rockekulturen som nesten ødela samfunnet vårt.

  • De som gjerne snakker mest om at andre lyver er ofte løgnerne selv.
   Tenk bare på DDR – Deutsche Demokratische Republik – Den tyske “demokratiske” republikk. Hvem var mindre demokratisk enn dem der de skjøt sine innbyggere i ryggen dersom de våget å forlate “paradiset”.

   Her fikk Angela Merkel innprentet hele sin barn- og ungdom, og i Tyskland er “det fjerde rike” på god vei.

   Obamas visepresident Joe Biden har under og etter valget kritisert Trump for hans tilnærming til voksne kvinner. Nå pipler sannheten frem:

   https://www.youtube.com/watch?v=KQ-YjGmpO4Q

   I hykleriets tidsalder kommer også mye annet frem i dagslyset:

   https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=vTBC4jJVOjc

 2. Trump vil beholde velgerstøtten fra kristenkonservative i USA som lengter etter endetiden og Jesu gjenkomst og ser handlingen som oppfyllelsen av spådommer i Bibelen. Trump gir også Sheldon Adelson det han betalte for da denne casino-mogulen og «israelvennen» donerte enorme summer til Trumps presidentkampanje. Trump ofrer altså andre for sin egen vinning. Som alltid. Det blir israelere og palestinere som må lide. Og «America first».

  At enten jøder, kristne eller muslimer skal ha enerett til hele Jerusalem er farlig ønsketenking. Slikt kan bare verdensblinde mene. For nei, nazisten Anders Behring Breiviks skrekkbilder av kulturmarxisme og kulturblanding er bare gutteromsfantasier. På samme måte som Trumps mange løgner og samtidig mas om fake news rett og slett er salgstriks.

  • Sitat bobbopjokken: ” At enten jøder, kristne eller muslimer skal ha enerett til hele Jerusalem er farlig ønsketenking.”

   Enhver som har fulgt 70 års kamp om Jerusalem vet at nettopp delingen av denne byen har ført til et utall større og mindre kriger. Det er homogenitet som skaper fred.

   De lykkelige palestinerne som får bo i Israel slipper nazi-undertrykkelsen fra lederne på vestbredden som tjener seg styrtrike lik Arafat gjorde på disse araberne.

   Det finnes ikke fred eller frihet i noen av verdens 50 muslimske land, som heller ikke klarer å produsere noe som helst unntatt fattigdom, terror og krig.

   Ikke minst siden den muslimske stormuftien i det muslimokkuperte Jerusalem samarbeidet tett med Adolf Hitler og de sammen satte opp flere nazi-muslimarmeer under andre verdenskrig.

   Dette er fordi islam er Satan Djevelens fremste politiske religion. Stakkars kvinner og barneselvmordsbombere i disse tragiske landene. La oss be for disse åndelig utmagrede menneskene!

 3. Jo da, Josef, forstår at du er oppriktig bekymret. Tilværelsen er grunnleggende urettferdig. Det kan være at du har hatt et vanskelig liv i etterkrigstiden. Vi får likevel takke hverandre for at vi lever i Norge og Norden, kanskje den tryggeste del av verden med en befolkning som er mer sekulær og lykkelig enn de fleste andre steder.

  Men ikke for det. Forstår at trygghet og lykke er uvesentlig når man isteden kan krangle og krige innenfor de abrahamittiske ørkenreligionene. Livet er ikke vanskelig nok til at ikke de troende kan komplisere ting enda mer.

  • Når dagen kommer om svært kort tid finnes det elementer som ville ha ønsket at de hadde bitt av seg tungen i stedet for å fare med spott. Disse får følgende råd: Slutt mens det ennå er tid. Straks fører verdensvid terror til at FN forbyr offentlig religion. Da vil de juble og utrope fred og sikkerhet. Men som Bibelen så treffende profeterer:

   “Mens de sier “fred og sikkerhet” kommer en brå undergang over dem”. “Det blir bare få mennesker tilbake” utbasunerer Guds ord Bibelen – den eldgamle fortellingen om menneskenes skjebne.

   “Det er forferdelig å falle i den levende Guds hender”, sier Skriften. Men valget er den enkelte til del. Sanne kristne er i dag lykkelige over at de kjenner Gud og er kjent av Ham. Det kan alle bli. Men velger man Gud Jehova bort må man også bære de skjebnessvangre konsekvensene – evig død.

Det er stengt for kommentarer.