Han er Guds general og sier at “stadig flere og flere har tatt i mot styggedommen som er dyrets merke og vaksinen

Wally Werks Carlson er blant dem som er hellig overbevist om at Covid-19 vaksinen er dyrets merke og den ødeleggende styggedom omtalt i evangeliene. Wally Werks anser seg som en Guds general, en stor og viktig leder i Guds menighet -som mottar direkte åpenbaring fra Gud selv. I de siste månedene har Wally Werks blitt utsatt for omfattende kritikk fra andre kristne YouTubere som advarer sterkt mot Wallys forkynnelse som er vranglære på flere områder. Imidlertid flokker Wally Werks tilhengere seg om sin profet og general og forsvarer ham -selv om Werks hevder at Jesus hadde synd i sitt kjød, som han selv måtte beseire.

I følge Wally Werks Carlson er Covid-19 vaksinen “dyrets merke”, og enhver som har tatt vaksinen, er nå fortapt og djevelens barn. I en mer enn 6 timer lang dokumentat slår Guds general og apostel Wally Werks Carlson hardt tilbake på kritikere som fordømmer hans budskap om at Covid-19 vaksinen er dyrets merke, selve styggedommen som sender folk til helvete. Har du allerede falt ned og dyrket endetidens “gullkalv” som er Covid-19 vaksinen, og latt deg infisere av slangegiften, er du allerede fortapt og uten håp. I sin seks og en halv time lange “dokumentar” slår Wally Werks knallhardt tilbake på kristne YouTubere og forkynnere som advarer mot ham. Som Guds budbærer og general refser han dem som betviler at vaksinen gjør om på ditt DNA slik at du gjennom vaksinen får djevelens DNA i deg. Wally Werks formelig tordner med malerisk stemme og spiller på alle registre av frykt i sitt budskap. Gjennom å ta vaksinen får du sprøytet inn nanopartikler i blodet -som gjør at du har direkte kontakt med “antikrist-systemet” og blir en luciferianer,” er det skremmende budskapet fra denne selvutnevnte Guds general og apostel. I seks og en halv time hamrer Wally inn sitt budskap til sine seere og tilhengere.  Hans langtekkelige video har så langt hatt 7000 visninger. Hvor mange av de 7000 som har sett gjennom hele den mye for lange videoen vites ikke.

NB: Videoen er fjernet av Wally Werks selv av frykt for at hans kanal skal bli tatt ned av YouTube for brudd på YouTubes regler. Dersom Wally Werks kanal blir bannlyst vil denne figuren miste inntekten som videoene produserer

https://www.youtube.com/watch?v=83H3KsmnnVY&t=16498s

17 tanker om “Han er Guds general og sier at “stadig flere og flere har tatt i mot styggedommen som er dyrets merke og vaksinen

 1. Gubben er ikke god i hue sitt. Han er ikke riktig skrudd i sammen.
  Merkelig skrue som ingen burde høre på.
  Vaksiner har vi hatt i mange år til stor velsignelse slik at vi slipper å dø av enkle sykdommer som folk før i tiden daua som fluer av.
  Heldigvis vår verden og vitenskapen fremover!
  Svært få her i nåtiden som ville levd for 200 år siden!!!!!

  • Trodde ikke dyretsmerke blir lurt på plass i Høyre hånd eller panne uten at det blir godkjent av den som merkes, den som da svarer Nei! mister livet og lir martyrdøden….

 2. Er det ikke sannsynlig at folk skal få ta et bevisst valg rundt et eventuelt dyrets merke, fremfor å bli lurt til å ta det? Er det å bli lurt god nok grunn til evig fortapelse uten at det har blitt foretatt et bevisst valg?

  7
  1
  • Dette har alltid vært min innvendig også. Å ta dyrets merke må være forbundet med å gjøre et aktivt, informert valg om å direkte avvise Gud.(og helst også være forbundet med en «utilgivelig» synd.)

   Ikke noe du kan gjøre uten å være 100% klar over det.

  • Dere bør se hele videoen og en oppdatert utgave av som avdekker åpenbaringene til broder Wally.
   https://www.youtube.com/watch?v=83H3KsmnnVY&t=7517s
   Broder Wally Werks er ett av de to vitnene i Johannes åpenbaring og har svært høye åpenbaringer over tiden.
   Har du tatt Covid-19 vaksinen er du allerede merket og bærer dyrets merke i hjertet.
   Dere som etterlyser Antikrist.. Han er her og kalles paven

 3. Mannen er en vranglærer og løgner. Ingen medisiner eller vaksiner er dyrets merke. Snakk om å rote seg bort i villfarelse.

  7
  1
 4. Det kan være en god grunn til å få litt balanse i slike debatter.

  Nå er jo Google dårlig på Norsk, men det er godt lesbart.

  Artikkelen er hentet herifra:
  https://z3news.com/w/covid-vaccine-mark-beast/

  12 grunner til at jeg mener COVID-vaksinen IKKE er dyrets merke.
  2. mars 2021 22:46Av James Bailey 76 kommentarer

  Siden COVID-vaksinen er ulik noen tidligere vaksine, til og med identifisert i patentet eid av Moderna, en av de to produsentene, som “genterapi” uten en eneste omtale av en vaksine, har det fått mange til å lure på om dette er dyrets merke. Dette innlegget forklarer 12 grunner til at jeg ikke tror det er, selv om det er et stort skritt nærmere det.

  Siden vaksinens utvikling ble sporet raskt og fullført laboratoriearbeidet på bare 63 dager i stedet for de normale 5-6 årene, er de langsiktige konsekvensene ukjent, men mange leger med ekspertise innen felt som virologi, immunologi og mikrobiologi har advart det vil forårsake alvorlige helseproblemer og for tidlig død for mange av dem som får det. Siden det ble designet for å endre vårt mRNA og har muligheten til å omskrive vårt DNA, advarer mange av disse ekspertene at skaden er irreversibel og gjør mottakerne sårbare for ordningene til onde mennesker som søker å kontrollere livene våre gjennom den injiserte teknologien. Det høres kanskje langt ut, men det vitenskapelige beviset støtter muligheten.

  Teknologien som kreves for å endre vår genetiske kode er så avansert, de fleste av oss har ikke tid til å lære alt vi ønsker å vite om det, så det er ikke rart at det har blitt reist spørsmål om muligheten for at dette kan være merket med beistet. Men den gode nyheten er at Gud allerede har gitt oss alt vi trenger å vite om dyrets merke i Skriftene, som vist i de 12 eksemplene nedenfor.

  Mark er på høyre hånd eller panne

  For det første identifiserer skriftens advarsler om dyrets merke det tydelig som et merke på høyre eller panne. Vaksinen passer ikke til den beskrivelsen. Hvis merket ble administrert på en helt annen måte, ved injeksjon, ville den skriftlige advarselen være misvisende. (Åpenbaringen 13:16) Jeg tror Gud har gitt oss de viktige detaljene for å hjelpe oss med å identifisere det når det kommer. Jeg tror ikke han ville forårsake forvirring ved å kaste oss en uventet kurvekule fordi han er på vår side, prøver å hjelpe oss, ikke forvirre oss.

  De samme detaljene angående den spesifikke plasseringen av merket blir bekreftet av en engel sammen med ytterligere advarsler om at alle som tar det vil bli dømt til evig tid:

  9 Så fulgte en tredje engel dem og sa med høy røst: «Hvis noen tilber dyret og dets bilde og får sitt merke på pannen eller på hans hånd,
  10 skal han også drikke av vinen fra Guds vrede , som helles ut full styrke i begeret for hans indignasjon. Han skal plages med ild og svovel i nærvær av de hellige englene og i nærheten av Lammet.
  11 Og røyken fra deres pine stiger opp for alltid og alltid; og de har ingen hvile dag og natt, som tilber dyret og hans bilde, og den som får merket for sitt navn. ” (Åpenbaringen 14: 9-11 NKJV)

  I tillegg til den spesifikke plasseringen av merket, avslører Bibelen mange tegn på tiden for å hjelpe oss å gjenkjenne årstiden for hans retur, inkludert mange store begivenheter som må skje før dyrets merke implementeres. Åpenbaringen kapittel 13 advarer oss for eksempel ikke om dyrets merke, men avslører også konteksten for hvordan verden vil se ut i disse dager, og det er et helt annet bilde enn det vi ser i dag. Samme kapittel avslører de følgende seks spesifikke tegnene som vil skje i løpet av samme sesong som dyrets merke.

  Globale myndigheter

  For det andre (fortsetter fra det første punktet vist ovenfor), vil det ikke være en verden dominert av noen få supermakter som USA og Kina som vi ser i dag. I stedet vil en global regjering ha oppstått på den tiden, noe som betyr at de nasjonale grensene som vi ser i dag ikke lenger vil eksistere, i det minste ikke på noen meningsfull måte, fordi alle nasjoner vil overgi sin suverenitet til den globale regjeringen. (Åpenbaringen 13: 1–11) Denne globale regjeringen ble åpenbart for profeten Daniel som et fryktelig og skremmende fjerde dyr som vil være ekstremt sterkt med tenner av jern og klør av bronse. Det vil være forskjellig fra alle andre riker som går foran det, fordi det vil gjøre det som ingen tidligere rike har gjort før, fortære hele jorden og trå det ned og knuse det. (Daniel 7: 7 og 7:23) Vi har ennå ikke sett dette skje.

  Whole World Marveling After World Ruler

  For det tredje vil denne globale regjeringen bli ledet av ett menneske, og hele verden vil forundre ham og til og med tilbe ham, alle hvis navn ikke er skrevet i Livets bok. (Åpenbaringen 13: 3-4, 8) I dag ser vi ennå ingen i denne stillingen, og vi ser heller ikke hele verden undre seg over og tilbe en mann.

  Krig ført mot de hellige

  For det fjerde vil denne samme mannen føre krig mot de hellige og vil overvinne dem i en periode på 42 måneder, som ofte kalles trengsel. (Åpenbaringen 13: 5, 13: 7) Selv om Guds folk har blitt forfulgt gjennom historien, ser vi ennå ikke en mann i en posisjon som er i stand til å oppfylle denne profetien.

  Global religion

  For det femte, i de dager vil det ikke lenger være mange forskjellige verdensreligioner som vi har i dag, fordi hele verden vil bli samlet sammen som en, i samsvar, og tilbeder syndemannen, som også kalles dyret. (Åpenbaringen 13: 4, 13: 8) Selv om Vatikanet har gjort store fremskritt i å forene alle religionene i verden under deres ledelse, praktiseres fortsatt mange forskjellige religioner, inkludert kristne, muslimer, hinduer, buddhister, jøder og andre, så vi er ikke der ennå.

  Dødsstraff for religiøs uenighet

  For det sjette vil deltakelse i denne nye globale religionen være obligatorisk for alle. De som nekter å tilbe dyret, vil bli drept etter ordre fra et andre dyr som vil oppstå på samme tid, og forkled seg som et lam, som identifiserer ham som en religiøs leder, en falsk profet, som kommer i navnet Jesus Kristus, Guds lam. (Åpenbaringen 13: 11-15) Ingen slike krav eksisterer i dag.

  Merk mandat samtidig som global religion

  For det sjuende er denne samme falske profeten som vil håndheve den globale religionen også den som vil håndheve dyrets merke, noe som betyr at begge kravene skjer samtidig. Siden vi ennå ikke har sett den første, er det ennå ikke tid for den andre. (Åpenbaringen 13: 16-18)
  I tillegg til Åpenbaringen 13 avslører Bibelen mange andre hendelser som må skje før begynnelsen av 42-måneders trengsel, så her er fem eksempler til:

  Hyperinflasjon og kollaps av valutaer

  For det åtte må det tredje seglet på livets bok brytes, og slippe rytteren på den svarte hesten. Dette er bare en av fire sel som må brytes med hver og en som gir ut forskjellige problemer, administrert av fire forskjellige ryttere på hester. Hver rytter vekker et gigantisk stormsystem som utspiller seg over en periode på år, ikke noen få uker eller måneder. Rytteren på den svarte hesten forårsaker et sammenbrudd av nasjonale valutaer som begynner med en periode med ekstrem hyperinflasjon for å forberede veien for lanseringen av en global valuta som vil bli brukt av dyrets økonomiske system som krever dyrets merke. (Åpenbaringen 6: 5-6)

  Ødeleggelse av de sterkeste festningene

  For det niende må en ond konge, antikrist, ta grep mot de sterkeste festningene ved hjelp av en fremmed gud. (Daniel 11:39) Jeg tror Gud viste meg at dette skriftstedet vil bli oppfylt ved ødeleggelsen av USA, som allerede har startet, men som ennå ikke er nær å bli fullført. Da jeg søkte Gud om disse tingene tilbake i 2014, avslørte han for meg at den onde kongen som tar handling, nå er i ferd med å bli oppfylt av Barack Obama som en del av hans første oppdrag før han drar fra denne delen av verden for å begynne sitt andre oppdrag.

  Stor høst av sjeler

  For det tiende må det være en stor høst av sjeler, som vi ennå ikke har sett, men vil se snart mange mennesker roper til Gud på grunn av økte problemer i hele verden. (Jesaja 60: 1-5, Amos 9: 13-15, Sakarja 2: 10-12, Matteus 13: 24-30, Markus 16: 15-18, Johannes 12: 32-33, Apostlenes gjerninger 1: 7-8) . I løpet av 42 måneders trengsel vil verdens hersker, syndens mann, føre krig mot de hellige og overvinne dem (Åpenbaringen 13: 7), så det er ulovlig å forkynne det gode budskap om Jesus Kristus offentlig, og selv om vi kunne, vil det være få mennesker å dele den med, siden det meste av verden allerede vil være dømt på grunn av å ta merket. Så den store vekkelsen på endetiden må skje før trengselsstart.

  Hvis COVID-vaksinen har de samme evige konsekvensene som varemerket, ville det raskt økende antall vaksinasjoner allerede gjøre det umulig å få en stor vekkelse, siden det meste av verden allerede vil være dømt og det vil være få uvaksinerte mennesker som er igjen. Men siden Bibelen forteller oss at den kommer, må det være mange mennesker som fremdeles kan bli frelst. Jeg tror dette er mer bevis som viser at ingen er dømt til evig tid ved å få injeksjonene.

  Overføring av rikdom til de rettferdige

  For det elleve må det være en overføring av stor rikdom fra de urettferdige til de rettferdige, og fylle Guds hus med herlighet for å oppfylle profetier som avslører at den siste herligheten til dette huset vil være større enn den tidligere. Dette fornærmer mange mennesker, men det er en del av Guds planer som er åpenbart i Skriftene og har ennå ikke skjedd. Det må skje før 42-måneders trengsel begynner, siden det er en av måtene Gud vil sørge for sitt folk, siden vi ikke vil være i stand til å delta i verdenssystemet. (Ordspråkene 13:22, Jesaja 60: 4-5, Haggai 2: 6-9, Markus 10: 29-30)

  Det tredje tempelet må bygges

  For det tolvte må det bygges et tredje tempel i Jerusalem for å oppfylle mange andre profetier. Syndemannen vil etablere sin trone der. (2. Tessaloniker 2: 3-4) Tempelets helligdom må kastes ned. (Daniel 8:11) Og templets hellige sted må tråkkes i 2300 kvelder og morgener. (Daniel 8: 13-14)

  Når vi ser oppfyllelsen av disse og mange andre profetier, vil vi vite at vi er i den årstiden da dyrets merke vil bli pålagt hele verden. Inntil da tror jeg det er trygt å konkludere med at COVID-vaksinen, så forferdelig som den er, ikke er den. Allikevel tror jeg det vitenskapelige beviset viser at det er farlig, forårsaker helseproblemer og til og med død, så vi bør ikke ta det.

  Den beste måten å forberede seg på de vanskelighetsdagene som allerede er over oss, er å komme nær den ene sanne Gud som er langt større enn noe som kommer mot oss og ikke bare i stand til å ta vare på oss, men også hele familien vår, inkludert de som har vandret langt borte fra ham. Hvis du ikke allerede har et nært personlig forhold til ham, kan du klikke her for å finne ut hvordan du kan komme i gang i dag .

  • Om vaksinen ikke er et fysisk merke på Høyre hånd eller panne, kan det tenkes at vaksinepasset derimot kan implanteres som et fysisk merke/id-kort i nevnte kroppsdeler, og på den måten er vaksinen potensielt forløperen til selve merket?

   4
   2
  • Tja, hvem vet.

   Jeg leste for en tid siden at noe beskrev merket var som å bygge en bil, for en bil består av mange komponenter, som tar tid for å få alt på riktig plass til riktig tid. Men den viktigste delen av en bil er motoren.

   På samme måte er det med merket også, det er mange deler som skal på plass til riktig tid, men «vaksinen» er selve motoren, (drivkraften) i systemet som skal på plass.

   Mvh RJ

  • Nå er det jo slik at i disse tider og fram til 2030 blir det innført en verdens regjering hvis du ikke har oppdaget det har du sovet i timen, fn agenda 21(2030) er nettopp det dyret Daniel beskriver, det er det systemet som er antikrist, det blir rullet ut rett foan øynene våre, når det gjelder en leder som globalistene og kristen sosialister tilber ,så er barack obama absolutt en stor kandidat til å bli nettop den personen som vil bekle rollen som leder av antikrist rike.

   3
   1
 5. Men hvis Jesus var fult ut Gud og fult ut mennesket og seiret over synden så han kunne bli et offerlam for oss alle. Gir ikke det da mest mening at han menneskelighet var av fallen/syndig natur?

  Gir det mening i at Jesus ble fristet om han ikke hadde menneskelige drifter og svakheter han måtte overvinne?

  Jeg sier ikke at Jesus syndet, men jeg kan ikke se at hans offer gir noen mening (eller ihvertfall gir det mindre mening) om ikke det at han var fult ut menneske betydde at han hadde samme falne natur som resten av menneskene, men seiret over den?

  Her gir også ikke «Gud min Gud, hvorfor har du forlatt meg?» noen mening om ikke det er tilfellet.

  Jeg er også tilbøyelig til å si det samme om JDS-læren særlig basert på dette utsagnet fra Jesus. Og gir døden på korset virkelig mening om det ikke var en virkelig død, for ned til dødsriket og overvant døden?

  Jeg lurer stadig på om de som avviser disse lærene virkelig har satt seg inn i dem, eller kun kjenner til dem gjennom påstander om vranglære og aldri har prøvd dem opp mot skriften?

  2
  1
  • Det vi ser og erfarer her i verden er bare en refleksjon av noe som skjer i en annen virkelighet. Partikkelfysikk, biologi på mollekylnivå, astronomi og mye annet gir sterke indikasjoner på at “virkeligheten” består av veldig mye mer enn det vi kan se og forstå. Det vil si at overnaturlige ting i Bibelen kan ha helt naturlige forklaringer. Som f. eks at Gud er en reellt eksisterende Gud som har skapt allt og at himmlene er paralelle rom.

   I lys av dette kan vi tenke oss at svarene på mange spørsmål ville bli langt mer forståelige hvis vi evnet å se de virkelig store sammenhengene.

   Jeg tror ikke Gud er en fjern person som sitter langt unna og betrakter det som skjer på jorden og lurer på om han skal gripe inn eller bare la alt skure og gå. Vi er selv en del av kampen mellom godt og ondt, mellom Lucifer og Jesus, mellom Gud og hele satans åndehær. Satan trodde at han kunne tilrive seg makten i himmelen. En helt helt uvirkelig tanke. Ingen vet hva som hadde skjedd hvis han hadde greid det. I himmelen brukes det neppe kuler og krutt. Men sannsynligvis kan Jesu liv og død si noe om hvordan djevelen blir offer for sin egen ondskap. Han drives fra skanse til skanse for til slutt å ende opp i et hav av ild.

   Det jeg har innsett er at det må eksistere absolutte lover og regler i himmelen også som alle himmelske skapninger må forholde seg til. Det er den eneste måten man kan forstå at satan trodde han kunne lykkes med et opprør.

  • Kalsa:

   Men her besvarer du jo ikke utfordringa mi. Jeg sier ikke at Jesus ikke var fri for synd. Jeg sier at hans menneskelighet må ha vært som vår. At han ikke var fri for menneskelige drifter og behov, men seiret over dem.

   Hvorfor skulle det f,eks gi mening for for djevelen å friste Jesus om ikke hans menneskelige natur var lik vår?

   2
   1
  • Jesus var prøver i ALT. Dog UTEN SYND. DET er forskjellen på oss og Jesus.

 6. haha. han skriver:
  Gjennom å ta vaksinen får du sprøytet inn nanopartikler i blodet -som gjør at du har direkte kontakt med “antikrist-systemet” og blir en luciferianer,” er det skremmende budskapet fra denne selvutnevnte Guds general

  har han prøvet det selv siden han vet dette?????

  4
  3

Det er stengt for kommentarer.