Han avslørte den mest korrupte menighet i Pensacola USA -som er Miracle Faith Global Apostolic Church

Holden Hardman er blant dem som er kritiske til påståtte mirakler og helbredelser i regi av trosforkynnelsen. I flere videoer publisert på You Tube går Harman knallhardt ut mot Miracle Faith Apostolic Global Church som omtales som den mest korrupte menighet i Pensacola USA

Som kjent skal den velkjente tros og velstands-predikanten Benny Hinn nå ha tatt et oppgjør med seg selv og sin egen falske teologi. Hvorvidt Benny Hinns omvendelse fra grådighets-evangeliet er ekte gjenstår jo å se. En som ikke har tatt et oppgjør med sin egen falske tros og lykkeforkynnelse er “apostel” “doktor” Christian Harfouche som leder den religiøse sekten “Miracle Faith Global Apostolic Church” i Pensacola i Florida. Imidlertid er ikke alle like begeistrert for den mirakuløse virksomheten til “apostel doktor” Harfouche og en som åpent kritiserer den religiøse tros-sekten er Holden Hardman som omtaler “Miracle Faith Global Apostolic Church” som den mest korrupte menigheten i Pensacola. Den unge mannen som selv er en kristen har lagt ut flere videoer på You Tube hvor virksomheten til Miracle Faith Global Apostolic Church og “apostel” “doktor” Christian Harfouche blir avkledd absolutt all troverdighet. “Denne forsamlingen er den mest korrupte i Pensacola,” slår Holden Hardman kategorisk fast

Se de to avslørende videoene om den falske doktor og apostel. Etter først å ha blitt invitert til et mirakel-møte, ble Holden Hardman og to personer, en i rullestol -kastet ut av kirken av to sikkerhetsvakter. Velkommen til den mest korrupte apostel og “menighet” i Pensacola -hvor fake mirakler og helbredelser er daglig kost. Som på Visjon Norge. “Miracle Faith Global Apostolic Church” og dens leder, apostel og doktor Christian Harfouche er bare en av mange glupske ulver som utnytter evangeliet til egen vinning. Den mest korrupte apostel i Pensacola….

Og her er arvtager til “apostel” “doktor” Christian Harfouche`s personlige kongedømme, “pastor” John Harfouche som er sønn av denne selvutnevnte apostel-doktor og John vil en dag overta pappas ministry og nyte godt av at det ennå finnes tusener av forførte troende som finansierer butikken til disse “Kristuskremmere” som selger Guds gaver mot penger.

3 tanker om “Han avslørte den mest korrupte menighet i Pensacola USA -som er Miracle Faith Global Apostolic Church

 1. ”Mon jeg finner troen når jeg kommer”, sa Guds enbårne sønn Jesus. Det betyr at det ikke skulle finnes mange sanne kristne når han kommer. Vi vet at en eneste falsk lære-surdeig ødelegger hele trosdeigen.

  Og de fleste som kaller seg bibeltro møter veggen på et eller annet skriftsted de ikke liker. Som eksempelvis at kvinner skal tie under menighetens åndelige møter. Noe som slås tindrende klart fast flere ganger i Bibelen.

  Andre tror på den norrøne åsatroens Tor og Odin-lære om helvete. Eller de hopper bukk over å bruke Guds navn Jehovah/Jahveh selv om dette navnet er grunnlaget for vår frelse og står over 7000 ganger i både GT og NT. ”Hver den som påkaller Jehovahs navn skal bli frelst”, sies det i skriftene mange steder – også både i NT og GT.

  Vi skjønner derfor at det ikke spiller noen rolle om surdeigene er få eller mange. Selv ”en liten surdeig syrner (ødelegger) hele deigen (troen). Da skjønner vi hvor viktig det er å være både nøye og ydmyk. Noen falske menigheter er enkle å avsløre. Mens andre er mye mer finurlige i sin falskhet.

  Å avsløre sin egen religion sitter langt inne hos mange mennesker. Derfor sier Bibelen: “Det blir ikke mange mennesker tilbake” etter Harmageddon. Heldigvis er troen fri å nærme seg. Men det krever stort mot å stå ved sannhet og rett. Valget er ditt!

  12
  1
  • Med DIN forkynnelse blir det umulig å finne troen. Din forkynnelse fører til fortapelsen. ALT det du forkynner er PILL RÅTTENT.

  • BJ: ” Din forkynnelse fører til fortapelsen”.

   Det har den kunnskapsløse faktisk rett i. All sann forkynnelse fra Bibelen fører til at de som forkaster budskapet fortapes i Gehenna – den evige død.

Det er stengt for kommentarer.