Hamas talsmann: Vi ønsker flest mulig sivile ofre og bruker derfor kvinner og barn som menneskelige skjold

NRK og Sidsel Wold er nå i gang med sin tradisjonelle kritikk av den israelske militæroperasjonen men unnlater å fortelle at Hamas bevist bruker sivile som menneskelige skjold

sidsel-wold-propagandaNRK, også omtalt som ARK er nå i full gang med sin tradisjonelle ensidige kritikk av Israel over krigen som raser mellom Israel og ulike Gaza-baserte palestinske terrororganisasjoner. Mens statskanalen bevist unnlot å omtale rakettangrepene i forkant av den pågående militæraksjonen går propaganda-apparatet nå for full styrke og NRKs team og legen Mads Gilbert utgjør  sammen et formidabelt og effektivt team i statskanalens demoniseringskampanje av Israel. Bilder av ødelagte bygninger og oppsvulmede dødstall, selvfølgelig fra palestinske kilder utgjør ingrediensene i NRKs nyhets-rapportering. Det man ikke forteller et at Hamas beordrer sivile til å klatre opp på takene på eventuelle mål, for å danne menneskelige skjold, -og samtidig forsøke å skape høye sivile tapstall. 

I den første av de to videoene nedenfor ser vi hvordan Hamas talsmann Samu Abu Zuhri oppfordrer sivile til å klatre opp på takene fra bygninger som Hamas bruker som våpenlagre og utskytningsramper, slik at de danner et menneskelig skjold for å forhindre at det israelske flyvåpenet angriper bygningen. Dette er noe hverken Sidsel Wold eller Odd Karsten Tveit tar seg bryet med å omtale. I stedet omtales Israel som den grusomme part i konflikten og de massive palestinske rakettangrepene nevnes ofte i bisetninger. “Hamas bruk av sivile som menneskelige skjold er kynisk, ondskapsfullt og vitner om en terrororganisasjon som ofrer kvinner og barn for å få ram på den jødiske staten.

https://www.youtube.com/watch?v=UXZEzbT0H1s

En annen skitten policy den palestinske terrororganisasjonen anvender som heller ikke norsk tv gjør noen sak ut av, er at palestinerne bevist bruker sivile områder som baser og utskytningsramper for sin terror mot Israel. Dette er igjen et bevist valg for å skape  flest mulig palestinske sårede og døde. At norske media bevist unnlater å fortelle om dette viser hvor lite objektive norsk media er i forhold til denne konflikten.

4 tanker om “Hamas talsmann: Vi ønsker flest mulig sivile ofre og bruker derfor kvinner og barn som menneskelige skjold

  1. NRK og norske aviser tier om meget når det gjelder konflikten mellom Israel og P-araberne. Selv avisene Dagen og Vårt Land unnlater å fortelle sine lesere sannheten og etter at Dagen forbød anonyme kommentarer sa jeg opp avisen. Norge i dag er bra, men nyhetene der er som regel gamle. Jeg er glad for at Søkelys velger å velsigne Israel med å gi et annet bilde av konflikten. Guds velsignelse!

    • Vi står helt med Israel også i vanskelige tider. Det Israel trenger nå er venner som står sammen med dem, forsvarer dem og taler deres sak.

  2. Ja vi må jo konstatere at ,mennesker trænger til at læse GUDS ord, for at se hvad det er der forgår for deres øjne, dette er en åndelig krig mellem lyset og mørket, satan og hans dæmoniske hær kender sig snart afsløret for herrens komme står for vores dør, og hvem kan da bestå for menneske sønnen JESUS Kristus om ikke du nu vælger side medens det nu heder i dag ,for hvem kender morgendagen ( tænk på YTøja) alle de unge mennesker der blev skudt.

Det er stengt for kommentarer.