Hamas mål er ikke sameksistens men islamsk dominans og Israels ødeleggelse

Sønn av Hamas leder hevder Hamas ikke er interessert i sameksistens men muslimsk herredømme og et islamsk kalifat

Mosab Hassan Yousef, som er sønn av Hamas leder Sheikh Hassan Yousef og som selv er bekjennende kristen sa nylig i et intervju at den muslimske terroristorganisasjonens muslimmål ikke bare er å ødelegge staten Israel, men også å bygge en global islamistisk stat. Mosab Hassan Yousef var forrige torsdag gjest på CNN og under et intervju med Don Lemon fortalte han hva han opplevde og erfarte som et barn som vokste opp som et barn av en leder for den palestinske terrororganisasjonen. “Hamas bryr seg ikke om livene til den palestinske befolkning. de bryr seg ikke om jøder eller amerikaneres liv, de bryr seg ikke engang om sine egne liv fordi de anser det slik at dø for deres ideologi er en tilbedelseshandling overfor deres Allah, så hvordan kan man fortsette i et slikt samfunn? Kan man leve i samkvem med noen hvis hovedoppgave er din ødeleggelse? spurte CNNs Don Lemon Yousef. Hamas søker ikke sameksistens eller kompromiss, svarte Yousef som la til at Hamas mål er å erobre og ta over.

Ødelggelse av staten Israel er ikke Hamas endelig mål, sa han videre. Hamas endelige hamas-advarermål er å bygge et islamistisk kalifat, noe som betyr en islamistisk stat over ruinene etter enhver sivilisasjon. Dette er det ultimate målet for bevegelsen, forklarer Yousef som har skrevet boken “Sons of Hamas”. Under intervjuet sa Yousef videre at han under oppveksten i bevegelsen hadde forstått at Hamas brukte sivile som et våpen i krig. Dette er noe han også har omtalt i sin bok. “I moskeene fortalte Hamas oss at uten utgytelse av uskyldig blod for den store saken, ville vi være ute av stand til å bygge en islamistisk stat. -De forberedte oss på dette når vi var små barn, i femårs alderen eller så,” fortalte sønnen av Hamas lederen videre. – “Og ærlig talt, det er nesten umulig for mange å fatte dette, se sannheten, oppdage det virkelige ansiktet til Hamas, for så å bryte ut på et tidspunkt,” bemerket Yousef videre. Som du ser i mitt tilfelle, jeg mistet absolutt alt på grunn av mitt nei til Hamas, og i dag, når jeg ser barna i Gaza så vet jeg at de blir indoktrinert og at de ikke har noe valg

Yousef, som ble født i Ramallah, rett nord for Jerusalem, møtte en britisk misjonær i 1999 som vitnet til ham om Kristus. På den tiden jobbet han med å samle inn etterretning for Israel om Hamas bevegelsens aktiviteter og etter at han ble kristen ble han forkastet av sin far. Youseg begynte å bekjenne sin tro på Kristus og ble døpt i Tel Aviv i 2005. I 2007 flyttet han til USA og søkte politisk asyl fordi han fryktet for sitt liv. Det var da Yousef skrev boken “Sønn av Hamas” for å fortelle sin personlige historie og forkastelse av islam. Han ble gitt asyl i 2010 etter først å ha skulle blitt deportert på grunn av mistanker om at han skulle ha vært involvert i terroraktivitet. Men en nær venn, Gonen Ben-Itzhak kunne bevitne at Yousef hadde jobbet for å forhindre terrorist angrep og at han i realiteten hadde reddet menneskelig, og derfor tillot immigrasjonsretten at han kunne bli i USA. Mosab Hassan Yousef delte sitt vitnesbyrd i et online brev rettet til Walid Shoebat.

https://www.youtube.com/watch?v=KakxXN5Z-XI

Kom fra islamsk tradisjon

“Jeg kom fra en dyp islamistisk tradisjon, fra en familie som praktiserte, lærte og spredde islam. Jeg er en palestinere som har sittet flere år i israelske fengsel, jeg ble slått og torturert nesten til døden av sinte israelske soldater. Men Kristus dro meg inntil jeg fant ham og aksepterte hans utfordring til meg om å tilgi og elske mine fiender,” skrev han da. Imidlertid, møtte han mye skepsis også fra kristne. “Jeg hadde ingen som jeg kunne dele mine seire med, mirakler med eller indre smerte utenom min Jesus. Alene og sammen med Jesus bak stengte dører. Mitt rykte ble daglig revet i stykker fra den ene siden fordi de tror jeg er sionist, mens på den andre siden hater de meg fordi de trodde jeg var en palestinsk ekstremist. Jeg prøver å elske alle mennesker uten å forvente noe fra noen, på samme måte som Herren Jesus Kristus elsker meg,” skrev Yousef og la til: “Vi lever i en verden som er full av bedrag, tvil, angst og håpløshet. Folk har fått nok av dårlige nyheter, -de trenger håp og kjærlighet, -og det er vår plikt overfor folk i Israel, folk i de palestinske områdene og resten av verden og vise dem Kristi kjærlighet og dele med dem det håp han gir, sa Yousef som er med i “Barabbas Road Church” i San Diego, California.

 

Én tanke om “Hamas mål er ikke sameksistens men islamsk dominans og Israels ødeleggelse

  1. Tak til Jesus Kristus, at han så Mosab Hassan havde et hjerte som ville den sande Gud. Vi som bor i vesten bør ransage vores hjerteforhold til vores frelser ,når man hører hvad det har kostet Mosab at forlade alt ,da han så bedraget som han levede med på grund af Islams lærer om Muhammed og især det politiske Hamas som drives af en satanisk Ånd og dæmonisering og kun spreder død over Israel og alle jøder, men nu mødte han den opstandende Jesus
    Kristus og mødte det liv af kærlighed ,som elsker under alle forhold. Israel er Europas bolværk imod Hamas og dens mål , men EU parlamentet fjendtlig overfor Staten Israel, og det bliver dyrt med den holdning i fremtiden.

Det er stengt for kommentarer.