Gud vil at du skal leve og erfare det beste her og nå!

Kristendom er mer enn lange bibeltimer, møter på bedehuset eller nøysomhet slik man
frelsen
tidligere hevdet. I vår tid dreier frelsen seg om å leve ut det beste her og nå og nyte det livet du som et barn av Kongen har rettmessig krav på, sier en av Amerikas største forkynnere i en tale i sin egen kirke. Den veltalende forkynneren reagerer sterkt på at nordmenn kritiserer Jan Hanvold og Creflo Dollar fordi de selger velsignelser eller ønsker seg private jetfly og mener at det er religiøse åndsmakter som står bak kritikken. “Faktum er at velstand, overflod og luksus er nedfelt i frelsen og Jesus døde på et kors for at du skal se dine rettigheter i troen, og har du ikke minst en eller to slike (bildet) i garasjen -kan du knapt sies å være frelst,” sier forkynneren som prekte over en tekst i Matteus kapittel 30.

church-osteen“Religiøse mennesker som ikke unner Jan Hanvold å selge velsignelser eller Creflo Dollar sitt eget private jetfly er ennå åndelige spedbarn og har ikke sett hva evangeliet egentlig dreier seg om, sa predikanten til en fullsatt forsamling i megakirken. “De troende har alt for lenge slått seg til ro med smuler og det er ynkelig å se at såkalte kristne holder til i nedslitte gamle lokaler mens de som kongebarn har krav på det beste av del aller beste,” sier forkynneren som siterer et utdrag fra en bok av Kenneth E Hagin som frimodig proklamerte budskapet om at frelse innebærer å besitte dyre luksusbilder og fete bankkonti. “Tror du virkelig at et ekte Guds barn skal kjøre rundt i folkevogner ala Mercedes Benz som ruster bare du ser på dem,” spør forkynneren som selv hadde Mercedes Benz før han ble skikkelig frelst.

Inkludert i frelsen

Det greske ordet for frelse er zozo og betyr at vi i alle deler skal være hele, vellykkede og ha mer enn nok av penger til luksus og det overflodslivet Gud har tiltenkt oss. Som troende er vi alle Guder i vår ånder og vi skal regjere og herske i dette livet som konger og fremgangs-teologhver den som krever, han får, -sier predikanten som understreker at vi allerede nå skal oppleve himmelen på jord. “Dersom du tror at Gud vil at du skal leve i fattigdom, og ikke vil at du skal ha fremgang, slik at du er best mulig rustet til å være en Jesu disippel, så har du misforstått noe helt fundamentalt,” sier forkynneren som selv står som eier av en Rolls-Royce, en Mercedes-Benz SL 65 AMG Black Series med 670 hk, et Koenigsegg CCR CCXR med over 1000 hestekrefter. Både hans første, andre og tredje kone har alle fått hver sin Aston Martin V12 Vanquish Coupe Touchtronic, enten i bryllupsgave eller og som skilsmissegave betalt av den stadig voksende forsamlingen som ukentlig samles om pastor Yen Greedy talerstol.

Nøkkelen til kirkevekst

“Hva er nøkkelen til substansiell menighetsvekst og fremgang for menigheten din?” spør pastor Yen Greedy de mer enn 20 000 menneskene idet kollektbøssa og kortleseren sendes rundt i forsamlingen. “Hvordan trekker dere folk til møtene spør kanskje enkelte bmw2av dere med tanke på at vi alltid har fulle hus i vår menighet enten det er møter for unge eller gamle. Nøkkelen er å være målrettet, ha et “a purpose driven life” med klare mål og Gud er til for å oppfylle våre drømmer og vårt potensial,” slår Yen Greedy fast til den trollbundne forsamlingen. “Alle mennesker har drømmer og for å hjelpe dem på vei har vi faktisk noe som trekker sykt med mennesker til våre møter,” forklarer pastoren og fortsetter. “Under hvert eneste møte gir vi alle møtebesøkende en bønneseddel de må fylle ut navn og adresse på, og den legges oppi kollektbøttende når disse sendes opp, og etter vi har tellet opp inntektene som kan være flere hundretusen dollar under et eneste møte, trekker vi opp et navn blant alle bønne sedlene, og hver eneste søndag eller onsdag kan en glad møtebesøkende kjøre hjem i en flunkende ny BMW X6 xDrive50i M-Sport, og dette trekker både mennesker og lærer de troende opp til å vandre i tro mot stadig nye erobringer som kan gjøres. Som sanne troende må vi alltid streve etter mer, stadig mer velstand, stadig mer penger og et stadig mer komfortabelt liv og den gud vi har på vår side er en miraklenes Gud, og det virker dersom du bare er bestemt og kravstor nok. Videoen under kan kanskje forklare litt hvordan det hele funker.. dersom vi da er i tvil…Men for ordens skyld, dette er en parodi på den galskap velstandsevangeliet og bibel fremmed teologi representerer.

 

2 tanker om “Gud vil at du skal leve og erfare det beste her og nå!

  1. Jesus advarte flere ganger mot falske profeter som fører folk på villspor. Biskop Erik Pontoppidan i Bergen skrev slik i sin kristendomsbok:
    “Falske profeter er de som gjør veien til himmelen bred, og bedrar folk med håp om salighet, inntil de våkner i helvete”.
    Forferdelig trist at grådigheten til de grader har overtatt og at et fremmed evangelium forkynnes fra talerstolen.

    • Denne saken var som du så en parodi, men faktum er at mange av lykkeprofetene faktisk presenterer noe lignende i sin forkynnelse. Man måler tro i velstand, villaer og biler. Man har gjort kristendom til en parodi til latter for verden som skjønner at slikt er ren og skjær svindel. Peter Popoff sprer gjennom sitt mirakel -spring water nesten slike forestillinger som gjenspeiles i denne fictionsaken, og det utrolige er at endel tror på ham!

Det er stengt for kommentarer.