“Gud tillater at terrorister slår til,” sier Billy Grahams datter

anne-graham-lotz“Fordi vi har vendt våre ansikt bort fra Gud og vendt vår oppmerksomhet til overfladiske og ofte syndige sysler, har Gud tatt bort sitt beskyttende vern og tillater at terror og massemord skjer,” sier evangelist og forfatter Anne Graham Lotz. De fleste amerikanere og mennesker forøvrig roper bare på Gud når tragiske ting skjer slik som 11 september eller onsdagens massemord i en kirke i Charleston, men ignorerer Ham og hans ord resten av tiden. I Noas dager spiste, drakk og giftet de seg. Det er ikke noe galt i noe av det for alt er normale hverdagslige aktiviteter. Men i Noas dager gjorde de det alle adskilt fra Gud,” sa Lotz på Jan Markell’s “Understanding End Times” program på radioen. “Det var ingen erkjennelse av Gud og Gud var irrelevant for folk, og jeg tror det er der vi er i dag,” sa Graham Lotz videre.

“Vi er opptatt med vår kultur, med våre kjendiser og media-drevne kontroverser men vi neglisjerer å gi Gud den oppmerksomhet han ønsker,” sa Graham Lotz videre. “Jeg ser 9.11-2001på de ting vi er opptatt med, enten det er en artist, kjendis, eller hvem som er heltene på fotballbanen. Vi ser på disse menneskene, snakker om dem uten å ha den minste tanke om at vi befinner oss på kanten av stupet og at verden kollapser rundt oss,” sa Anne Graham Lotz og fortsatte: “Dette er tydeligste likhetspunktet mellom Noas dager og vår tid. I dag er vi oppslukt av overfladiske og materielle ting mens vi ikke er opptatt av hva som skjer i andre deler av verden. Dersom du drar til Syria og Irak skal jeg garantere deg at de kristne der har et annet fokus. -I Amerika neglisjerer og ignorerer vi Gud og jeg så nylig en artikkel om den voksende ateismen i vårt land, folk vender seg bort fra kirken og fakta er at den kristne kirke er i tilbakegang, i følge de siste undersøkelser,” sa Lotz som argumenterte med at Gud tillater at tragedier skjer, spesielt de som er store nok til at de blir lagt merke til nasjonalt. – Gud bruker slike hendelser for å kalle oss tilbake til Ham igjen,” sa Billy Grahams datter videre.

 

-Det er derfor Gud sender oss ting for å vekke oss. Det er derfor Gud tillater terrorister å slå til eller tornadoer til å feie gjennom våre byer, fordi vi av en eller annen grunn ikke gir Ham oppmerksomhet før vi er desperate,” fortsatte Graham Lotz. “Dersom vi ikke gir Ham Same-Sex-Marriage-Supreme-Courtvår oppmerksomhet og søker Ham vil han tillate at ting skjer som gjør oss så desperate at vi roper vår nød til Ham. – Men løpet vil snart være kjørt for oss siden vi ikke lenger reagerer på Hans forsøk på å vekke oss, ” sier Lotz som tror at Amerika’s valg i tre viktige spørsmål som vil kunne føre Amerika til et punkt da det ikke lenger er noen vei tilbake.  Det ene punktet er høyesteretts avgjørelse om hvorvidt homofile ekteskap er en grunnlovsfestet rett, det andre er hvorvidt vår regjering svikter Israel og det tredje er spørsmålet om abort eller fosterdrap. Bare disse tre tingene alene gjør at Gud må dømme Amerika, dette er noe vi kan peke på,” sa Graham Lotz og fortsatte: “Dommen begynner med Guds eget hus og vi behøver å sette vår menigheter i rett skikk. Vi trenger alle å komme i rett stilling overfor Gud og bekjenne og omvende oss fra vår synder.

Det må også forandring til, og en forandring må begynne i menigheten og vi må trofast be og proklamere evangeliet og se til at våre medmennesker blir “dobbeltfrelst”, både fra Guds dom over vår nasjon og fra hans evige vrede i evigheten. “Vi deler evangeliet fordi mennesker som blir ledet til Kristus i våre dager nærmest blir frelst to ganger. Vi redder anne-graham-lotz-facebookdem fra et jordisk helvete under den kommende trengselstiden som vi tror er veldig nær, og vi redder dem fra helvete mennesker uten Kristus vil tre inn i når de trer inn i evigheten. Den annen død er det verste av alt, fordi man da blir adskilt fra Gud for alltid,” sier Graham Lotz som samtidig forteller at hjertet blør for ofrene av terroren som rammet kirken da den 21 år gamle Dylann Roof kaldblodig skjøt og drepte ni mennesker i en kirke i Charleston. “Jesus gråt, tårene over Emanuel AME Church er i Hans ansikt, og i mitt,” skrev Anne Graham Lotz på sin Facebookside onsdag kveld.

Facebook Comments

2 tanker om ““Gud tillater at terrorister slår til,” sier Billy Grahams datter

 1. Anne Graham Lotz er inne paa noe her.

  De terrorister som har tatt flest liv i vaar verden er unge hvite protestantiske menn som mener at andre raser (sorte) og/eller andre religioner (katolikker, judaisme, islam, sikher) er i ferd med aa ta over verden. Dette er narsissistiske unge kristne protestantiske menn. Anders Behring Breivik var en av dem. South Carolina drapsmannen var ogsaa en av dem. Disse leser seg opp paa hoyre ekstreme Youtube snutter og hoyre-ekstreme websider som f.eks WND som i stor grad blir brukt som triggere til aa begaa terrorist handlinger.

  Det er hele deres sosiale interaktions med omverdenen. Dette er sosialt utilpassede unge kristne menn som foler at de er presset opp i et hjorne og har ingenting aa tape paa aa drepe andre mennesker i terrorist aksjoner.

  Vi har ogsaa websider som tildels ogsaa den herverende websiden som bygger opp om disse terroristenes selvbilde og bildet av verden. Bilder av verden som er delvis eller grovt usanne. Det er grovt usant at det er massemedier som produserer terrorister. Det er dog fakta at det er marginale websider/blogger som forkaster massemedia som lognere med deres egen agenda som trigger terrorister til aa fyre av den kula som allerede er i kammeret og klar for avfyring.

  Anne Graham Lotz har litt rett her da disse ensomme unge kristne menn har blitt kastet vekk fra samfunnet. Psykiatrien er alltid den tjenesten som blir nedprioritert i daarlige tider. Noe som produserer unge kristne menn som blir terrorister.

  Jeg vet ikke helt om noe kan gjores her rent utover at vaar verden blir langt mindre materalistisk og at vi mennesker tar mer vare paa hverandre slik at ikke marginale websider/blogger faar trigge unge kristne menn til aa fyre av den kula som allerede ligger i kammeret. Kula som ligger der fordi materalisme og dette jaget etter det perfekte ytre har marginalisert og til slutt kastet disse kristne unge mennene fra seg og inn i ei bakevje. Noen begaar selvmord, andre begaar mord/terrorisme og andre igjen blir bitre internett krigere som overlever i lavt betalte jobber og paa statens velferd.

  Jeg tror at losningen er mindre materiell velstand og mer menneskelig varme ogsaa for de av dem (oss….) som faller utenfor dette jaget etter store hus og eksotiske ferier. Men at Norge bare er timer/dager/uker/maaneder/aar unna en nytt 22/7 er det ingen tvil om. Igjen begaatt av en norsk ung kristen mann. Dette er prisen man betaler for aa ha kastet fra seg saa mange mennesker i dette materielle jaget. Dette er prisen man betaler for en hel underskog av websider og blogger som formidler usannheter og hat. Dette er hva vi betaler for aa ignorere naboene vaare.

 2. Gud har gitt menneska 120 år eller jubelår.

  “Herren sa: «Min ande skal ikkje for alltid bli verande i menneska, for dei er av kjøt og blod. Levetida deira skal vera 120 år.» 1 Mosebok 6

  http://www.cswnet.com/~duxrow/No.7.htg/moses40.gif

  http://www.hebrew4christians.com/Scripture/Parashah/Summaries/Mishpatim/Eved-Ivri/eschatology2.gif

  Gud straffar bokstavleg når menneska ikkje vender om frå synd.

  Syndefloda kom 2317 år f Kr og ligg der som eit åtvaring om det som kjem no når dei 6000 åra eller 120 jubileum er til ende.

  Over heile kloden har Gud gitt oss minnesmerke over vatnet som drap alle menneske med unnatak av Noa og familien.

  http://dingo.care2.com/pictures/c2c/share/29/291/169/2916960_370.jpg

  http://www.annomundi.com/history/travels_of_noah.htm

  Mange latterleggjer historien om Noa, men Yeshua fortel enkelt om det.

  “Som i Noahs dagar, så skal det vera når Menneskesonen kjem. 38 I tida før storflaumen åt og drakk dei, gifte seg og vart bortgifte, heilt til den dagen då Noah gjekk inn i arka,”

  Jasers bok som og er omtala i bibelen, skriv om desse siste timane då 700.000 menn og kvinner samla seg rundt arka.

  http://www.ccel.org/a/anonymous/jasher/6.htm

  “And the sons of men assembled together, about seven hundred thousand men and women, and they came unto Noah to the ark.
  And they called to Noah, saying, Open for us that we may come to thee in the ark–and wherefore shall we die?
  And Noah, with a loud voice, answered them from the ark, saying, Have you not all rebelled against the Lord, and said that he does not exist? and therefore the Lord brought upon you this evil, to destroy and cut you off from the face of the earth.
  Is not this the thing that I spoke to you of one hundred and twenty years back, and you would not hearken to the voice of the Lord, and now do you desire to live upon earth?
  And they said to Noah, We are ready to return to the Lord; only open for us that we may live and not die.
  And Noah answered them, saying, Behold now that you see the trouble of your souls, you wish to return to the Lord; why did you not return during these hundred and twenty years, which the Lord granted you as the determined period?”

  Gud kjem til å straffa folket sitt med den verste trengselstida i historien om nokre år. Holocaust var ein skygge av det som kjem.
  Kvifor?
  Jau, fordi dei ikkje vil retta seg etter Guds lover.
  Tel Aviv prøver å verta verdas homohovudstad.

  http://holigay.es/wp-content/uploads/2013/05/Gif-Tel-Aviv-Parade-2013.gif

  Dette skjer midt i Guds Land.

  “KÅRET TIL VERDENS BESTE BY FOR HOMOFILE”
  http://www.nihk.org/2012/01/18/karet-til-verdens-beste-by-for-homofile/

  Sodomeri er det verste Gud ser. Det er med å øydeleggja Guds bilete, slik han innstifta det i Edens hage.(Tempelhøgda)

  Nasjonen Israel prøver å tilpassa deg dei andre nasjonane sine ideal.

  Gud advarar i 5 Mosebok 28 kva Israels synder vil føra til.

  “Fordi du ikkje tente Herren din Gud av eit godt hjarte, i glede over all di overflod, 48 må du tena fiendane som Herren sender mot deg, og vera svolten, tørst og naken og mangla alt. Han skal leggja eit jernåk på nakken din, heilt til han har rydda deg ut.
  49 Herren skal senda over deg eit folkeslag frå det fjerne, frå enden av jorda, som ei stupande ørn, eit folk med eit språk som du ikkje forstår, 50 eit folkeslag med harde andlet, som ikkje tek omsyn til dei gamle og ikkje er nådig mot dei unge. 51 Dei skal eta opp frukta av buskapen din og frukta av åkerlandet, til du blir utrydda. Dei lét verken korn, ny vin eller fin olje vera att til deg, verken det som blir fødd av storfe, eller det som kjem til av småfe. Dei held fram til dei har utrydda deg. 52 Dei skal omringa deg i alle byane dine, til dei styrtar ned, dei høge festningsmurane som du set di lit til overalt i landet ditt. Dei skal omringa deg i alle byane i heile landet som Herren din Gud gjev deg. 53 Og i trengsla og nauda som fienden fører over deg, skal du eta dine eigne born, kjøtet av sønene og døtrene som Herren din Gud har gjeve deg. 54 Den finaste og mest bortskjemde mannen hos deg vil då vera så vond mot bror sin og kona si og mot dei borna han enno har att, 55 at han ikkje unner dei ein kjøtbit av borna sine som han et. For han har ikkje anna att i den trengsle og naud som fienden lét koma over deg i alle byane dine. 56 Og den finaste og mest bortskjemde kvinna, som aldri har prøvd å setja foten på jorda, så fin og bortskjemd som ho er, skal ikkje unna sin eigen mann, son sin eller dotter si 57 etterburden som kjem ut mellom beina på henne, eller borna ho har fødd. Fordi ho manglar alt, skal ho eta det i løynd, i den trengsle og naud som fienden lét koma over deg i byane dine.”
  ——————
  I GT straffa Gud Israel gjennom Nebukadnesar. Gud brukte han som sin “rod” eller tuktestav fordi dei ikkje var lydige.
  På slutten brukar han GOG eller Antikrist til det same fordi dei ikkje vill høyra på Gud.
  Han legg eit jernåk på nakken deira.
  I klagesongane vert denne tida beskrive.
  —————
  På Spikercorner kan me lesa om at mange trur dette er Saudi-Arabia som er endetidas Babylon.
  Bibelen beskriv denne “jordas dronning” som endetidas suverene makt.

  http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/america_babylon.htm

  “Stig ned, jomfru,
  set deg i støvet, dotter Babel!
  Set deg på bakken utan trone,…Eg vart harm på mitt folk
  og vanæra eigedomen min.
  Eg overgav dei i dine hender.
  Du hadde ikkje miskunn med dei.
  På den gamle la du ditt tunge åk.

  7 Du sa: «For all tid skal eg vera evig dronning.»
  Du tenkte ikkje over
  korleis dette skulle enda.

  8 Og no, høyr dette,
  du som lever i overflod,
  som sit så trygg,
  som seier i hjartet ditt:
  «Eg og ingen annan!” Esaias 47

  Sjefen for Babylon er Antikrist og er detaljert beskrive i Esaias 14.

  “Spottevise om kongen av Babel
  3 Den dagen Herren lèt deg kvila frå strevet ditt og uroa di og frå det harde slavearbeidet som vart lagt på deg, 4 skal du syngja denne spottevisa om kongen av Babel:

  Det er ute med undertrykkjaren,
  ute med tyranniet.

  5 Herren har knekt staven til dei lovlause,
  septeret til herskarane,

  6 det som slo folkeslag i harme,
  slo utan stans,
  som herska over folk i vreide,
  forfølgde utan nåde.

  7 Heile jorda kviler i ro,
  folk bryt ut i jubel.”

  Verda går inn i ei vanskeleg tid. Problema er uløyselege for menneska.
  Dei kjem til å samla seg under Antikrist.

  http://image.slidesharecdn.com/abimelech-140518155601-phpapp02/95/abimelech-9-638.jpg?cb=1400428603

  Dommen over all gudløyse kjem.
  Judas 7 fortel om det.

  “Det var om desse ENOK, Adams etterkomar i sjuande leden, spådde då han sa: «Sjå, Herren kjem med sine heilage i tusental. 15 Han vil halda dom over alle og straffa alle menneske for deira ugudelege gjerningar og for alle harde ord dei har tala mot han, desse gudlause syndarane.» 16 Dette er folk som murrar og klagar over lagnaden sin, men lever etter lystene sine.”

  Sakarja 14 beskriv og denne hendinga.

  “Herren skal fara ut og føra krig mot desse folkeslaga slik han før har ført krig på stridens dag. 4 Den dagen skal han stå med føtene på Oljeberget som ligg rett mot Jerusalem, i aust. Oljeberget skal rivna i to frå aust til vest, og det skal bli ein veldig dal. Den eine halvparten av fjellet vik mot nord og den andre mot sør. 5 Då skal de rømma gjennom fjelldalen min, for dalen mellom fjella skal nå heilt til Asal. De skal rømma slik de rømde for jordskjelvet i dei dagane då Ussia var konge i Juda. Då skal HERREN koma, og alle dei heilage med han.
  6 Den dagen skal det ikkje vera lys, berre kulde og frost. 7 Det skal vera éin lang dag – Herren kjenner han – ikkje dag og natt, ved kveldstid skal det vera lyst. 8 Den dagen skal det renna levande vatn ut frå Jerusalem, halvparten til havet i aust, halvparten til havet i vest. Slik skal det vera både sommar og vinter.
  9 Då skal Herren vera konge over heile jorda”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *