Gruppe av pastorer oppfordrer Billy Grahams barnebarn til å omvende seg etter at han ble gjengift

Billy Grahams barnebarn Tullian Tchividjian var en suksessrik pastor ved Coral Rigge Presbyterianske kirke i Florida hvor han ledet en menighet med mer enn 2000 medlemmer. Imidlertid førte en utenomekteskaplig affære til at pastoren måtte trekke seg fra sin stilling som pastor. Det hele resulterte i at hans kone gikk fra ham og ekteskapet havarerte. Nylig kunne en glad og fornøyd ekspastor presentere sin nye brud, Stacie Tchividjian, og nå oppfordrer en gruppe kristne pastorer og kristne ledere Tullian Tchividjian til å omvende seg fra sin ondskap og synd, melder Charisma News. Blant de som nå oppfordrer den tidligere pastoren til å vende seg bort fra sin onde og ugudelige vei, er  Kevin Labby, som var ledende pastor i den menigheten  Tullian Tchividjian betjente

Tullian Tchividjian har med sitt gjengifte diskvalifisert seg fra enhver offentlig tjeneste i Guds rike, heter det i de tøffe ordene fra en gruppe pastorer som reagerer sterkt på at   Tchividjian gjennom sine valg har brukt sin felles plattform, sin families gode navn og Kristi navn for sin egen selviske lyst, heter det i kritikken fra gruppen av pastorer. Disse maner nå Tullian Tchividjian til å gjøre bot og vende seg om fra sin nye og onde vei. “For hans dyrebare evige sjels skyld oppfordrer vi Tullian Tchividjian til å omvende seg fra sin onde og ugudelige vei og så demonstrere sin omvendelse ved å underordne seg lederskapet i hans menighet, søke tilgivelse, helbredelse og gjenopprettelse med dem han har syndet mot, heter det videre i det usedvanlig direkte brevet fra en gruppe av pastorer. Selv barnebarnet til en berømthet som Billy Graham (bildet) slipper dermed ikke unna kritikken fra en rekke bibeltro pastorer som står fast på hva Guds ord sier om gjengifte. Det var i november at den tidligere pastoren offentliggjorde at han har giftet seg på nytt.  Selv om Tchividjian måtte gå fra sin stilling som pastor i fjor, fikk han raskt en ny stilling i Willow Creek Church i Orlando hvor han var en del av staben. Imidlertid fikk han raskt sparken fra den nye kirken på grunn av tidligere feiltrinn som ikke er offentlig kjent. Det skarpe brevet som maner den tidligere pastoren til omvendelse er undertegnet av Pastor R.J. Grunewald,Pastor Kevin Labby, Pastor Matt Popovits, Pastor Donovan Riley, Pastor Chris Rosebrough, (bildet)  Paul David Tripp,Mrs. Elyse Fitzpatrick og Mrs. Kimm Crandall,

Reagerer på å bli omtalt offentlig om private ting

Tchividjian, (foto Facebook) -som ikke akter å ta oppfordringen til følge skriver på sin Facebookside at uheldigvis har noen offentlige personer kommet med offentlige uttalelser om ting som er veldig privat. Jeg har tidligere sagt både offentlig og privat at jeg er skyldig i -og jeg fortsetter å sørge over valg jeg har tatt. Jeg har gjort og sagt noe som har såret mennesker, spesielt i 2014 og 2015. Jeg skulle ønske jeg kunne skru tiden bakover å så gjøre ting annerledes, men jeg kan ikke. Jeg har prøvd å rette opp noe av det gale jeg har gjort, men alt jeg kan gjøre er å lære av fortiden og leve i nåtiden. Jeg er glad for at en liten gruppe av vise og åndelige mennesker har gått sammen med meg gjennom dette. Jeg har fokusert å min relasjon med Gud og min nye kone, Stacie samt mine tre barn,” skriver den tidligere pastoren som mener at han ikke har noe å svare for overfor dem som har kommet med offentlig kritikk og irettesettelse. Noe av det som er sagt er sant, mens noe er absolutt falskt, skriver  Tullian Tchividjian videre som beklager at han ikke kan gå tilbake å gjøre om de feiltrinn han har gjort. Imidlertid er det intet i hans reaksjon som indikerer at han vil ta den offentlige oppfordringen til omvendelse til følge.

 

3 tanker om “Gruppe av pastorer oppfordrer Billy Grahams barnebarn til å omvende seg etter at han ble gjengift

  1. At barn og barnebarn skal profitere paa foreldres status, eller forsaavidt andre familiemedlemmers status er en uting. Og enfoldige kristne har saa alt for lett for aa la seg bedra. I noen tilfeller kan slike fenomener minne litt om “avgudsdyrkelse”.

    Man har jo sett noen eksempler paa dette i Norge ogsaa dessverre.

  2. Takk Jesus for at det fremdeles er pastorer som står på Guds ord angående skilsmisse og gjengifte i USA. Jeg tror ikke det er mange av dem i Norge. Om de finnes så oppmuntrer jeg dem til å stå fram nå å tydelig proklamere Sannheten i Guds ord om skilsmisse og gjengifte.

    • Det finnes noen Jorunn. Det finnes noen som sier det samme som Bibelen lærer. Dessverre har litt for mange tilpasset sin teologi etter omstendighetene og tillater gjengifte. Selv en viss blogger som har fått mye oppmerksomhet er for gjengifte i tilfeller hvor det gjelder hans nære venner.

Det er stengt for kommentarer.