Grayzone journalistene Aaron Mate og Anya Parampil på Kiev regimets dødsliste

Stadig flere navn blir nå lagt til Kiev regimets omstridte “drapsliste” som er en oversikt over hvilke individer Zelensky regimet ønsker å bringe til taushet. Main Strem Medier i den vestlige verden har unisont valgt å neglisjere at denne nettsiden finnes og at truslene mot de navngitte fiender av Ukraina er reelle. Nettsiden og listen er driftet og vedlikeholdt av Ukrainas innenriksdepartement. Og dem som står for drepingen er den ukrainske etterretningen. En rekke vestlige navn står på den omstridte listen som inkluderer journalister, krigskritikere og artister som har markert seg som mostandere av den pågående krigen, Man kan rett og slett bli svartelistet og møte en brå død

Fra kveldens Grayzone hvor temaet som drøftes er den ukrainske drapslisten. Kristne bør så avgjort revurdere sin støtte til Ukraina.

Jackson Hinkle, programleder for “The Dive” er også blant dem som er på denne drapslisten.

Jackson Hinkles navn og bilde på den ukrainske drapslisten kan du finne her. Jackson Hinkle 

Og Aron Mates navn er å finne her (Grayzone -Aron Mate)

Men det er ikke bare voksne som er på den ukrainske “kill-listen”. Også russiske barn er mål for siden. Slik som denne gutten avbildet under

 

 

 

 

Også en ortoks prest er på listen

 

Også en 81 år gammel kvinne har endt på Kievs dødsliste

 

 

3 tanker om “Grayzone journalistene Aaron Mate og Anya Parampil på Kiev regimets dødsliste

  • Jeg tenker at det er merkelig at Grayzone og Søkelys ikke linker til eller opplyser om hva nettsiden faktisk heter.
   “Hva er det de vil skjule, ikke fortelle eller ikke vil at du skal finne ut?”

   I følge nettsiden selv har de ikke noe med det offentlige Ukraina å gjøre. Det kan være riktig eller det kan være uriktig.
   De sier selv at de er “en uavhengig ikke-statlig organisasjon opprettet av en gruppe forskere, journalister og spesialister i å forske på tegn på forbrytelser mot den nasjonale sikkerheten i Ukraina, fred, menneskelig sikkerhet og internasjonal rettsorden, som er engasjert i kreativ vitenskapelig og journalistisk virksomhet. Med informasjonsstøtte fra «Myrotvorets»-senteret ble det opprettet en nettside med samme navn, som også er et uavhengig ikke-statlig massemedie (massemedier).”

   Dette er med andre ord ikke den ukrainske regjeringens “dødsliste”, men en oversikt over folk de mener har begått forbrytelser eller vært kollaboratører. Alle påstander er underbygget med linker til informasjon som skal vise grunnlaget for påstandene. Om det er den hele og fulle sannheten gjenstår å se.

   Så å kalle det den ukrainske regjeringens dødsliste mener jeg er useriøst, men les gjerne selv og gjør deg opp din egen mening.
   https://myrotvorets.center/criminal/

Det er stengt for kommentarer.