Gospel-legenden Andrae’ Crouch alvorlig syk -familien ber om forbønn

Andraé CrouchFamilien oppfordrer kristne til å be for syk gospelsanger

Gospellegenden  Andrae’ Crouch ble lørdag i all hast sendt til sykehus etter at alvorlige helsemessige komplikasjoner har oppstått, sier gospelartistens søster Sandra Crouch i forbindelse med at familien har bedt om forbønn for den verdenskjente gospelsangeren. Sandra Crouch, søster av legendariske gospelsanger Andrae ‘Crouch, sier at hennes bror ble tatt til sykehuset denne siste lørdag for å ta “noen alvorlige helsemessige komplikasjoner som har oppstått. Andrae’ Crouch som er 72 år har gjennom de siste årene slitt med alvorlige helseproblemer, blant annet ulike former for kreft og hjertesvikt.

I oktober 2013 ble gospellegenden sendt til sykehus på grunn av hans diabetes, -og hans søster Sandra ber fortsatt om forbønn for sin alvorlig syke bror. For øyeblikket blir  Andrae’ Crouch tatt vare på av et medisinsk team og disse gjør en strålende jobb og vi er takknemlige for deres omsorg, sier Sandra Crouch. -Vi er også takknemlige for de mange tusener av mennesker rundt om i verden som ber for Andrae’ akkurat nå og vi ber om deres fortsatte forbønn for at Andrae’ skal reagere positivt på den medisinske behandlingen han nå får og at han vil komme seg igjen etter de helsemessige komplikasjonene.  Andrae’ Crouch som er å regne som en levende legende har vært mer enn 50 år i musikkbransjen og hans mange sanger er velkjent for hele kristenheten.  Andrae ‘og Sandra Crouch tjener som pastorer i New Christ Memorial Church i San Fernando, California.

https://www.youtube.com/watch?v=lmGiu9JfbIs

2 tanker om “Gospel-legenden Andrae’ Crouch alvorlig syk -familien ber om forbønn

  1. Andrea Crouch skrev mange sanger som har betydd mye for meg opp igjennom årene og som sikkert flere av oss har sunget i forskjellige kor. Nå er han hjemme hos Herren. Jeg er så takknemlig for den skatten han har etterlatt seg! Han var et strålende lys som pekte på Jesus og Evangeliet og gav Han all ære!

Det er stengt for kommentarer.