“GoFundMe” nettside støtter satanister men skyr bibeltro kristne

Nettstedet “gofundme.com” som er en nettside satt opp for at mennesker kan donere gofundme-kampanje-mot-kristnepenger til ulike tiltak, personer og organisasjoner har ingen problemer med å drive “fundraising” til satanister og andre som vil bruke innsamlede midler for å bekjempe tradisjonelle kristne verdier. I de siste ukene har selskapet bak nettsiden valgt en ny policy som skyr kristne, og dette har spesielt gått utover kampanjer som har vært satt i gang for å gi en håndsrekning til kristne som kjemper for det tradisjonelle synet på ekteskapet. Som en motvekt til dette har Norges-aktuelle Franklin Grahams organisasjon “Samaritan Purse” på egen nettsted lagd en donorside hvor publikum tilbys en mulighet til å gi online til kristne som er under forfølgelse på grunn av sin kristne tro fra amerikanske myndigheter.

franklin-grahamFranklin Graham som er en tydelig røst for Guds rike vil etter alt å dømme besøke Norge i 2017. Hans far Billy Graham var i 1978 i Norge for en større event, og hans sønn, Franklin Graham som er en profilert skikkelse innenfor amerikansk kristenhet skal være invitert hit til lands i 2017 for å delta under en “Festival of Hope” i Oslo. Hvorvidt arrangementet går i boks er usikkert, men Granham skal være invitert og dersom det hele går i boks vil det kunne bli en av de største kristne eventer i Norge på flere år. Franklin Graham har markert seg som en tydelig røst som velger å stå for sannhet og rettferd i ord og gjerning har tatt opp kampen mot de amerikanske myndigheter som gjennom de siste 7 år har blitt mer og mer fiendtlig innstilte mot kristne som kompromissløst står fast på Guds ord og bud.

Boikotter kristne som kjemper mot homoekteskap

Gofundme.com’s endring av policy har i de siste ukene ført til at innsamlingsaksjoner til en kristen florist og en kristen bakerfamilie som er under press fra homogrupper og amerikanske menigheter har blitt stoppet og stengt av nettstedet som parallelt med å kaste ut kristne har gående en online innsamling til “Mary” som er et pseudonym navn for et praktiserende medlem av Satanic Temple som har en aktiv “Gofundme konto som bakerfamiliesamler inn penger til hennes innsats for å omgå lover som krever en 72 timers ventetid for å få avlivet et ufødt barn. Den praktiserende satanisten anvender religionsfrihet som argument for å få drept sitt ufødte barn kjappest mulig, og hun mottar hjelp fra Lucien Greaves som leder Satanic Temple som har satt opp. Foreløpig er det kun kristne homoekteskaps-motstandere som er rammet av GoFundMe’s forakt mot kristne, og fremdeles finnes det en rekke kristne innsamlings-prosjekt som ikke rammes av nettsidens nye policy. (Bilde av den kristne bakerfamilien som utsettes for forfølgelse av amerikanske myndigheter og som er boikottet av “Gofundme.com)