Alle gode ting er tre, megakirke “pastor” Paula White gift for tredje gang

paula-whiteMegakirke-pastor Paula White med to ekteskap bak seg finner sammen med rocke-stjerne som også har to tidligere ekteskap bak seg. Den 65 år gamle rocke-artisten har i likhet med den kvinnelige “pastoren” to ekteskap bak seg, det ene med sangeren Tané McClure og i forsøk nummer to giftet han seg med Elizabeth Fullerton. Paula White ble selv i sine unge år gift med Dean Knight, hvorpå hun gikk videre “i tro” og giftet seg med Randy White. Paula White som har sitt eget religiøse show på TBN er nå leder for “New Destiny Christian Center i Apopka, Florida.” En kirke som samler mange tilhengere. Dersom ikke dette “ekteskapet” varer er de vel begge innstilt på et fjerde et i noe som syntes å minne om en gifte, skille og gifte seg igjen parodi.

Hennes tidligere mann, Randy White sa han støttet hennes ekteskap og ropte Guds velsignelse over det hele. “Jeg er så glad på vegne av Paula og Jonathan,”skrev han på Facebook den 20 april. “Jeg ber at de får et fantastisk ekteskap og gjør store ting for kongen. Jeg sa at jeg selv ikke ville gjengifte meg før jeg var sikker på at Paula hadde giftet seg igjen, men nå er det med andre ord fritt frem for hennes eksmann nummer to. Mange uttrykker bekymring over at disse religiøse ledere lever på en måte som bringer skam over den kristne ekteskapinstitusjonen. “Dette er å gjøre parodi på det kristne ekteskapet,” sier kritikere av Paula White og hennes livsførsel. Fra debatten på en kristen amerikansk nettside som omtaler saken har vi klippet disse kommentarene: “These people, all of them, are not leaders of Christ’s Church. They are those who seek to lead the children of God to disobey God’s commandments, pursuing the things of this world while stealing the tithes and offerings that are God’s. Holy Father, in the name of your Sob Jesus Christ, remove from the midst of your people those who do what is right in their own sight, and who do not your will. Amen.” TC  “Paula White is an adulterous and a false prophetess.” FoJC_Forever

 

4 tanker om “Alle gode ting er tre, megakirke “pastor” Paula White gift for tredje gang

  1. Så nå begynner Søkelys også å omtale gjengifte forkynnere? Hvorfor ikke ta for dere resten også? Bra!!!!!!

  2. Hyrdene skal gå foran å vise vei. Den vei skal være I den lære som Jesus kom med. På hyrdene viler et stort ansvar. Men det ser ikke til å bekymre de nevneverdigt. Det er trist å se.

  3. Når og hvordan skal dette ende? Pastor Paula White ser jo rettt så ungdommelig ut. Så hun kan enda få noen menn i hymens lenker. Nei dette er for alvorlig. For ca 40 år siden var det generelt få skilmisser i Norge, Og spesielt innenfor kristenheten, var skilsmisse unevnelig. Daværende generalsekretær i Bibleselskapet, Gunleik Seierstad uttalte ved en kommentar til skilsmissestatistikken som viste en stigende tendens. Om kristenfolket ikke kom med på denne statistikken, så fryktet han at det ville bli en dårlig utvikling der også,bare at kverna maler langsommere. Dessverre, han fikk rett.

    Paulus skriver en del om skilsmisse og gjengifte. Hvorfor er det så få som følger Paulus sine ord om dette temaet? Og hvorfor er det så lite forkynnelse om dette i menighetene? Sitter hyrdene i “glasshus”

Det er stengt for kommentarer.