God TVs Rory Alec har trukket seg etter “moralsk svikt” i forhold til sitt ekteskap

rory-alecGod TV leder Rory Alec har trukket seg som styreformann og administrerende direktør for tv-kanalen han grunnla sammen med sin kone

“Ytterlige en leder innenfor Kristi legeme har måttet trekke seg etter å ha erkjent en “moralsk brist” som angikk hans ekteskap. Rory Alec som var leder og grunnlegger av den kristne fjernsynskanalen “God TV”, har gått av fra sin stilling som direktør og styreformann i den kristne tv-kanalen,” melder Charisma Magazine torsdag. “Etter 20 år i tjenesten, hadde jeg et moralsk svikt i år,” sa Rory Alec som på grunn av dette nå går av fra den kristne tv-kanalen. “Tilgi meg for den skuffelse jeg har forårsaket, men jeg vet at deres øyne er rettet på Jesus som er troens opphavsmann og fullender, -og ikke mot meg, -som er ett ufullkomment menneske. “Det er med tungt hjerte at jeg nå bekrefter at mitt engasjement i God TV er over for denne gang,” sa en tynget tv-sjef.

Wendy Alec som var med på å starte tv-kanelen sammen med sin mann vil fortsette å lede tv-kanalen sammen med et lederteam og styret og God TV vil fortsette sine god-tvinternasjonale operasjoner og deres arbeid i Plymouth i Storbritannia. “Jeg vil ta ansvar for og dele åpent og sannferdig situasjonen som er oppstått overfor våre seere og partnere, ” sa Wendy som vil si noe om situasjonen fra God TVs Jerusalem studio til onsdag. I følge Charisma News kilder skal Benny Hinn være sammen med Wendy i studio til onsdag, -og andre skikkelser i Kristi legeme forsøker nå aktivt å betjene ekteparet med håp om få til restaurering av ekteskapet. Flere karismatiske ledere har i dag oppfordret til forbønn for det kriserammende ekteparet og staben på tv-kanalen.

4 tanker om “God TVs Rory Alec har trukket seg etter “moralsk svikt” i forhold til sitt ekteskap

 1. Rory er ikke en tjener i Guds rike. Men en som er ansvarlig for å ha spredd falsk lære over hele verden i mange år. Todd Bentley,Benny Hinn, Arnotts,Copeland og Joyce Meyer er bare noen av ulvene han har fremmet. Det eneste God tv viser er pengekjære ulver som lover helbredelse og rikdom mot at de gir penger til dem først. Todd Bentley er forøvrig kanalens frontfigur nok en gang,etter alle skandalene og forførelsen han står for.

 2. Du har så rett i den teologiske kritikken av Rory. GOD tv er en kanal som primært fremmer tros og velstandsteologi, og er et eneste pengemas. Jeg gjengav Charisma`s ordlyd her og syntes det er interessant at nok en sentral skikkelse tilknyttet denne kanalen er befengt med en skandale på dette planet. Den store ulykken kristen-tv representerer er at det stort sett er figurer med bånd til trosbevegelsen som får på plass kristentv. Det vi hadde trengt i dette landet var en kristen tv kanal bygd på klassisk kristendomsforståelse som ble 100 prosent kontrollert av individer med sunn teologi og livsstil.

 3. Enig. Har faktisk vært inne på tanken. En bunnsolid kanal kunne blitt et lys i mørket som visjon norge,God tv,gospel channel og kanal 10 sprer om seg for det aller meste.

 4. Sokelys skrev:
  Det vi hadde trengt i dette landet var en kristen tv kanal bygd på klassisk kristendomsforståelse som ble 100 prosent kontrollert av individer med sunn teologi og livsstil.
  ———————

  Det er sant. Men med årene har jeg blitt mer og mer usikker på hva som er “klassisk kristendom”. Alle rettninger ser ut til å ha både riktige og gale trekk.

  Men det er spesiellt en ting jeg har forstått viktigheten av. Og det er at man helt i utganspunktet lar det være klart at kristne menigheter er for folk som er og lever som kristne. Det er ingen “demokratiske rett” å være kristen. Det er noe man enten er eller ikke er. Og er man det ikke vil man aldri kunne leve som en kristen.

  I dag “overtales” folk til å kalle seg “kristne”. Og etterpå prøver man å overtale dem til å leve som kristne.

  Det er nok også et poeng at virksomheter og bevegelser ikke kontrolleres av en eller noen få individer. Dette kan fungere en stund men det ser ut til at det bare er et tidspørsmål før de enten sporer av eller mister kontroll.

  Og alt fra første stund bør man være klar over at jo flere man når med evangeliet, jo mer raser djevelen. Skal man få de store fangstene må manlegge ut på dypt vann. Men det er også der man kan erfare stormene.

  Mange har et urealistisk forhold til slike ting.

Det er stengt for kommentarer.