Gjenkjenner du det profetiske i tiden?

profetiske-tiderTegnene på at vi nå lever i de siste tider blir sterkere og sterkere for hver eneste dag som går. Vi er nå kommet til det punkt hvor begivenhetene taler tydeligere om Jesu gjenkomst enn det forkynnelsen i mange av våre moderne menigheter gjør. Kan vi være på vei mot det Bibelen omtaler som den store trengsel? spør John Shorey som har forfattet en rekke bøker om de siste tider. “Nu er tiden for å søke Herren, før han kommer og lar rettferdighet regne over dere,” sa den gammeltestamentlige profeten Hoseas til sin samtid som nektet å lytte. I vår tid sier stadig flere og flere profetiske forkynnere at vi nå er inn i en profetisk tid vi aldri har sett maken til

Hør hva den profetiske forkynneren John Shorey sier om dagene som kommer og spørsmålet som stilles er om vi er på  vei inn i trengselstiden

https://youtu.be/ZOqZOippR98?list=WL

Sjekk ut de siste oppdateringer om tidens tegn som nå roper høyt at endetiden omsider er kommet over oss. Mange kristne tror at noe vil komme til å skje i løpet av de neste få år. Sjekk ut de siste oppdateringer på den profetiske himmel slik media rapporterer det i nyhetssendinger.

https://youtu.be/zootn9idKEg

 

 

2 tanker om “Gjenkjenner du det profetiske i tiden?

 1. Slike ting føyer seg bare inn i rekken av endeløse spekulasjoner vi har hørt de siste 50 år. Men Jesus sa om sitt andre komme at det ikke ville forekomme et eneste tegn, og at ingen ville kunne vite tidspunktet.
  Tvert i mot, sammenlignet han sitt andre komme med:
  – En herre med tre tjenere som reiste bort og ble lenge borte, og vendte tilbake uten forvarsel slik at de dårlige tjenerne ikke fikk ordnet med forvaltningen av sine talenter;
  – Ti jomfruen som ventet på brudgommen som drøyet, og når han kom hadde de feilberegnet forbruket av olje til lampene;
  – En slave som tror at han har god tid før herren kommer og slår sine medfanger og spiser og drikker med andre drukkenbolte;
  – En tyv som uten forvarsel kommer midt på natten;
  – To arbeidere på marken og to arbeidere ved kvernen. Plutselig kommer Herren uventet, og bare den ene blir tatt med.
  – Som i Noas dager da livet gikk som normalt – folk giftet seg, spiste og drakk – inntil Herren kom overraskende og uten forvarsel.

  Den som i dag sitter med Bibelen i hånden og venter på at tegn skal oppfylles har ikke fullt ut forstått Jesu lignelser om at han kommer uforvarende, uten forvarsel eller tegn, og som en tyv om natten når man minst venter det.

  Slik sett, kan han komme i dag.

  • Gud sier at han ikke gjør noe uten å fortelle det til sine tjenere profetene. Kanskje er Jonathan Cahn en av de som Gud har valgt ut til å advare oss om de kommende rystelser.

   Vi kan ikke vite tidspunktet for Jesu gjenkomst, men vi kan se tegn på at den nærmer seg. Jesus oppga selv hva som vil skje før han kommer. Krig, jordskjelv m.m. Han viste også til fikentreet som et bilde på hans komme. Når bladene springer ut vet vi sommeren er nær.

Det er stengt for kommentarer.