Gay-aktivister: Vi kommer for dine barn -kampen om barna blir stadig hardere

“Vi kommer for dine barn” er budskapet fra homoaktivster som ikke er redde for å promotere og tale åpent ut om sin synd og urenhet. Vi har allerede sett hvordan LBGTQ aktivister har fått heist sine flagg i barnehager og skoler, og våre politikere promoterer regnbueflagget som om det var vårt lands nasjonalsymbol. Kristne foreldre som har sine barn i den offentlige skole og barnehage -bør for sine egne barns skyld -sky offentlig skole og barnehage -og sende barna til barnehager og skoler som bygger på Bibelens verdisyn. Konsekvensene av å ikke gjøre det kan bli at barna i tidlig alder tar avstand fra den tro, moral og livsstil dere som foreldre ønsker at barna skal ha med seg. Dere troende foreldre som ennå sender deres barn og unge til den offentlige skole og lar deres barn bli utsatt for skadelig kjønnsforvirring av FRI og LGBTQ aktivster, ønsker dere virkelig å ha barna deres med på himmelveien?

Dere overlater barna deres store deler av dagen til et system som hyller regnbuen, til et system som vil at barna deres skal bli kjønnsforvirret og ta del i Pride-bevegelsens mangfold av seksuell urenhet. Hvor ansvarlig er det av dere å sende deres barn frivillig til statlige indoktrineringsinstitusjoner som lærer barna deres opp til å respektere å ha verdier Bibelen sier at Gud hater? Det nytter ikke skylde på Gud eller barna deres når de velger en annen vei som slett ikke vil føre dem til himmelens land.

Gir du fra deg dine barn til den offentlige skolen som promoterer Pride og regnbuen og hjernevasker barna til toleranse overfor synden og seksuell mangfold, har du bare deg selv å takke for at barna dine aldri vil nå det landet den avdøde Cowboytvillingen Kåre Johnsen synger om i klippet under. “Jeg vet et land, et skjønt og herlig land,” synger Kåre Johnsen men vil barna dine nå frem til dette landet? Ta barna ut av det offentliges grep NÅ!!

 

5 tanker om “Gay-aktivister: Vi kommer for dine barn -kampen om barna blir stadig hardere

 1. Det blir hyl og skrik når de våkner i fortapelsen, hadde tilhengere av Sodoma og Gomorras synder Lest 1.mosebok kap.19 – Romerbrevet 1.fra vers 18 – 2Peter kap.2 vers 6 kunne noen ha vært reddet

  • Vist blir det mye skrik og hyl når de slår opp øynene og skjønner hvor de er. Ellers tror jeg at kristne foreldre for alvor bør vurdere kristne friskoler for barna. Jeg tror jeg hadde sendt barna til samfundes skole fremfor den offentlige skole.

  • Jeg prøver igjen.
   Plutselig florerer pedofilien. Homofilt mannskor ler og synger at de kommer for barna våre. Og berikelsen forsyner seg av sårbare barn som går mye alene. Og går våre barn i følge med andre, er det provoserende.

   Måtte Gud gi oss styrke til å stå opp for barna våre!
   Og fariseeren Birgir Hermansen vil selvfølgelig ikke fordømme denne utviklingen. Birgir Hermansen og de andre av agentene som opererer her inne. er mer opptatt av å fordømme oss som følger Guds ord og Guds ånd og ikke vil ta dyrets merke.

Det er stengt for kommentarer.