Full Twitter-krig mellom pro-Trump advokatene Jenna Ellis og Lin Wood

Bare 18 dager før Joe Biden og Kamala Harris tar over Det Hvite Hus etter Donald Trump, er det nå brutt ut full krig på Twitter blant de advokatene som har forsøkt å kjempe for å avdekke valgjukset. Som kjent har advokater som Lin Wood, Jenna Ellis, Sidney Powel, Rudy Giuliano og Jay Sekulow kjempet for Trump. Imidlertid er nå Trumps advokat team nærmest i full borgerkrig, og Gud har muligens begynt å avsløre rottene som har jobbet tett rundt Trump i etterkant av valget.

I følge Lin Wood og noen av støttespillerne av den kontroversielle advokaten er Donald Trumps ledende juridiske rådgivere, Jenna Ellis en av disse rottene som er avslørt etter at Wood og Ellis har endt opp i ordkrig på Twitter. “To be clear: I do not support the statements from Attorney Lin Wood. I support the rule of law and the U.S. Constitution,” skrev Ellis til Lin Wood som svarte dette: “I support the rule of law and the U.S. Constitution too, Jenna @JennaEllisEsq “I was fighting for both 7 years before you were born. I fight for TRUTH too. Truth always prevails. You do support that statement, don’t you, Jenna?”  Bakgrunnen for den helt åpne konflikten er det såkalte “Mike Pence kortet”. hvor man via rettsapparatet ville tvinge den avtroppende visepresidenten til å avvise valgmannsstemmene fra flere av vippestatene. Den avtroppende visepresidenten gikk til motsøksmål og dette fikk det til å renne over for Lin Wood som tok til Twitter hvor han skrev dette: “Too bad we don’t get New Year’s wish list. If we did, I know 3 things I would want on my list 1. Sec Mike Pompeo
@SecPompeo in charge of Senate on 1/6/21 after Pence  @VP is arrested.
2.  @GenFlynn to be appointed as Vice-President by  @realDonaldTrump
.3. 4 more Trump years!

Fortid avdekkes 

Samtidig har det blitt funnet frem tidligere skriverier av Jenna Ellis som viser at hun langt fra er på samme side som “the deplorables” som har støttet Donald Trump. Flere tyr nå til Twitter og slår fast at Trump i Jenna Ellis har et av flere råtne epler i Trumps kurv som han burde kvitte seg med. “She doesn’t care, she’s getting money from the grift and will likely end up on Fox News once Trump is hauled out of office,” skriver en Trump supporter om advokat Ellis på Twitter. Andre igjen slår fast at “Jenna Ellis is a paid Deep State agent! Who knew.”  Andre igjen mener at Trump fullstendig har feilet i valg av juridiske rådgivere og peker på at Trump har omgitt seg med representanter fra sumpen fra dag en. “Det er utelukkende penger og atter penger som gjør at Jenna Ellis er endel av Trump teamet og nå er Herren i ferd med å expose sannheten, skriver en av Lin Woods tilhengere. Det er nærmest full borgerkrig blant republikanerne og blant profetene som har lovet at Trump ville få sin andre periode. “We are about to find out the true from the false. Who has the fear of man, and who has the Fear of the Lord! The decisions you make will always give you away! If you fear man more then God, you are not only on the loosing side, but you are serving the Dark side! …,” skrev forfatteren av “-The Trump Prophecies”, Mark Taylor tidligere lørdag.  Det er vel egentlig ikke noe annet enn Guds direkte inngripen som nå kan hindre at Joe Biden og deretter Kamala Harris blir USAs neste presidenter. Konflikten blant Trumps egne advokater forteller om et rike i strid med seg selv, og som kjent sier visdommen “at et rike i strid med seg selv kan ikke bli stående.”

10 tanker om “Full Twitter-krig mellom pro-Trump advokatene Jenna Ellis og Lin Wood

 1. Når Biden og Harris er installert vil dommen over Amerika raskt begynne å eskalere. Tegnene på dom over Amerika blir mer og mer synlig. Jeg tror folk må finne frem igjen de gamle og avdøde troendes profetier.
  I motsetning til nåtidens moderne profeter som snart vil bli innhentet av sine egne spådommer, så menn som Dumitru Duduman, William Branham og David Wilkerson.
  Profetiene fra disse var undergang, dom og ild. Det er hva USA går i møte under Kamala Harris og Joe Bidens lederskap.
  Gjør deg klar Amerika

  5
  2
 2. Den største og feiteste rotta av dem alle er the orange thug. Advokatene blir som nusselige små mus å regne i forhold.

  3
  1
 3. Branham? En rasistisk kjetter av dimensjoner som bla. Fornektet treenigheten.

  Tror du må lese deg litt opp på han. Hans tilhengere nekter fortsatt den dag i dag å vie noen med forskjellig hudfarge fordi han var så tydelig på det.

  Han oppfordret også menn til å slå konene sine og mente menn sto fritt til å skille seg, men at kvinner derimot ikke under NOEN omstendighet kunne gjøre det.

  Et rasshøl av dimensjoner…

  1
  2
  • Branham var en mann av sin tid. De helbredelsene som fulgte ham viser at Gud var med ham. Han var en profet av de helt store.
   Han forkynte mot dere som dyrker tre guder, fordi Herren er en og hans navn er ett.
   Treenighetslæren er en løgn fra helvete, en katolsk overtro basert på babylonske myter.
   Bibelen er tydelig på at Gud er en av person og vesen.
   Ikke tre slik den falske kirke hevder.
   Broder Torkild Terkelsen forklarer grundig guddommen i sin bok: Herren er en, hans navn er ett.
   Treenighetslæren er ikke en bibelsk lære.
   Selv ordet treenighet finnes ikke i Bibelen.
   Derimot er det hundrevis av vers som viser at Gud er en av person og vesen. Dere som tror på det babylonske treenighetsdogmet dyrker avguder og bryter det viktigste bud i Skriften.

   3
   5
  • Wow! En ekte Nardus tilhenger! Det er ganske eksotisk for en person som meg som er fascinert av små sekter.

   «Broder» Terkelsen har jo et mildt sagt unnfallende forhold til pedofili/incest. Han er jo åpen om at han ikke avsatte en person som elstebroder som hadde forgrepet seg på barn, oppfordret ril å ikke politianmelde og unnskyldte det med at «det er vanlig der borte».

   Også drikker de (dere?) alkohol. Ikke at det skulle være så galt, men ganske uvanlig i pinsekarismatiske kretser.

   Når det gjelder Branham som «barn av sin fid» så var dette for det første ikke vanlige holdninger i hans tid og heller ikke relevant så lenge han uttalte dette som Guds profet, Gud endrer seg vel ikke med tiden?

   Og en mann som sier at menn står frie til å skille seg, men at en kvinne må bli selv om hun blir mishandlet er ingenting annet enn et rasshøl i mine øyne. Det samme med at han forbød svarte og hvite å gifte seg.

   3
   3
  • “Det er ganske eksotisk for en person som meg som er fascinert av små sekter.”

   Trives du ikke på Inkognito lenger?

 4. Ideen om at Mike Pence kunne lest opp noe annet er latterlig. Det er en seremoniell posisjon og grunnloven er helt tydelig på at han må lese det han blir gitt (og om han ikke gjør det, vil ikke gjøre noen forskjell.)

  Tror virkelig disse folka at den amerikanske grunnloven har gitt den til enhver tid sittende visepresidenten makt til å utnevne hvem som blir president.

  Selv om ikke Pence hadde lest det dokumentet han blir gitt, så blir utfallet det samme. Og grunnloven gir helt tydelig ikke Pence noe valg.

  1
  3
 5. “..fornektet treenigheten…”

  I såfall en fornuftig fyr hva det angår. Kristenhetens trehodede troll har ingen reell rot i sannheten. Legg bare merke til språkføringen til dens demoninspirerte tilhengere. Så langt fra sann kristendom det er mulig å fremstå.

  2
  2

Det er stengt for kommentarer.