Fjerner ord som «far», «mor», «datter», «bror» eller «søster» i Representantenes hus

Representantenes hus blir «woke».  I nye regler for Representantenes fjerner man ord som «far», «mor», «datter», «bror» eller «søster», «søskenbarn», «nevø», «niese», «ektemann», «kone», «svigerfar», «svigermor», «svigersønn», «svigerdatter», «svigerbror», «stefar», «stemor», «stesønn», «stedatter», «stebror», «halvbror», «halvsøster» og de kjønnede begrepene «grandson» og «granddaughter» (barnebarn). I stedet vil man bruke kjønnsnøytrale ord som «forelder», «søsken», «svigerforeldre“ og liknende, melder Resett. Demokratene tar nå kontroll over språket og innfører kjønnsløs orwelliansk nytale

Reglene ble lagt frem av Speakeren i Representantenes hus, demokraten Nancy Pelosi, der demokratene har flertall. Representantenes hus er et av to kamre i den amerikanske kongressen, det andre er Senatet. Det velges for to år av gangen og består av 435 representanter, fordelt på delstatene på grunnlag av folkemengden, i motsetning til Senatet der alle delstater har to representanter uavhengig av folketall. Det å fjerne ord som indiker en persons kjønn er en viktig del av avkristningen og reverseringen av tradisjonelle og gammeldagse verdier. Etter at demokratene etter all sannsynlighet får kontroll over Det Hvite Hus er det ventet at avkristningen av USA vil eskalere ytterligere.

Én tanke om “Fjerner ord som «far», «mor», «datter», «bror» eller «søster» i Representantenes hus

  1. Dette er helt topp sett med bibelsk profetiske øyne! Ondskapen eskalerer megakjapt mot Harmageddon, og snart er hele verden som i Sodoma og Gomorrah.

    Norge er nå også representert i FN (dyrets bilde), og det blir nettopp der nasjonene (dyret) vil gå til angrep mot all religion, før de selv tilintetgjøres på Jehovahs store dag.

    2
    1

Det er stengt for kommentarer.