Fryktløse menn i Guds rike står opp og kjemper mot demoniske krefter som står i mot

En rekke amerikanske pastorer skal ha tatt del i en solidaritetsgudstjeneste som foregikk søndag 16 november. Tim Hurd i BTWnews løfter nå frem noen av de modige menn som fryktløst har talt i mot det som skjer i Canada. Hvor mange kristne pastorer som har tatt utfordringen på alvor, er forløpig ikke kjent. Den kamp disse nå kjemper for retten til å forkynne hva Bibelen sier om seksualitet, er bemerkelsesverdig og beundringsverdig og denne samstemhet fra en gruppe kristne pastorer, vil uten tvil ha provosert mektige åndelige krefter som nå motstår Guds agenda. Det sitter en mektig demonfyrste som kontrollerer vestlige myndigheter og kirker som har bøyd kne for Baal.

Tim Hurd er blant dem som ikke er redd for dem som sier sannheten og fremdeles velger å stå med John MacArthur selv om flertallet i kristenheten ser ut til alt å ha tapt. Det er dessverre slik at når kristen konversjonsterapi vil komme i Norge, vil 90 prosent av de religiøse forsamlingene i Norge, velge å forbli lojale, ikke mot Ordet fra Gud, men lojale mot myndigheter og makter de støtter seg på. De få men fryktløse menn og kvinner som står opp, må være forberedt på forfølgelse og vanskelige tider, mens det overveldende flertallet i kristenheten vil stå og se på og si: “Jeg syntes ikke synd på dem, når de blir forfulgt, fordi de kunne gjøre som oss, de fleste og mest populære pastorer i Norge, Nemlig vi er pragmatiske og legger bort alle former for virksomheter og forkynnelse som vekker anstøt blant vanlige folk og massemedia. Vi har sett den kristne kirkes svik i abortsaken, deres svik overfor Børre Knudsen og Ludvig Nessa`s kamp for barnet i mors liv, og vi har sett hvordan den norske kirke i spørsmålet om homofile ekteskap, valgte å forkaste Gud og Hans ord -og omgjorde sin kirke fra å være en Jesu Kristi kirke til “folkets tempel” for politisk korrekt religion. Den finnes kanskje noen få i den norske kirke, som er en kirke jeg fikk et “Sardes budskap over da kirken forlot Guds Ord om homofili. “Og skriv for menigheten i Sardes: Dette sier han som har de syv Guds ånder og de syv stjerner: Jeg vet om dine gjerninger, at du har navn av at du lever, og du er død.  Bli våken, og styrk det annet, som var på vei til å dø! for jeg har ikke funnet dine gjerninger fullkomne for min Gud. Kom derfor i hu hvorledes du har lært og hørt, og ta vare på det og omvend dig! Dersom du da ikke våker, skal jeg komme som en tyv, og du skal ikke vite hvad stund jeg kommer over dig.  Dog har du nogen få navn i Sardes som ikke har smittet sine klær, og de skal gå med mig i hvite klær; for de er det verd.” Åpenbaringen 3,1-4. Den dagen den norske frafallskirke bestemte seg for å godta likekjønnede ekteskap og ville begynne å vise homoseksuelle i ekteskap som er en styggedom for Gud, var ordene jeg hørte fra Herren disse: “Jeg vet om dine gjerninger, at du har navn av at du lever, og du er død.” -Gjennom å vende Guds Ord ryggen og innføre sataniske vielsesritualer i den norske apostat-kirke, valgte kirken og neglisjere og forkaste Guds Ord. Den norske kirke og deres prester brøt da opp fra Jesus Kristi historiske kirke, og er i dag ikke noe annet enn frafallskirke under Guds forbannelse og dom. Frikirke-Norge skulle forlengst ha brutt med denne kirken og til dem som ennå sitter som medlemmer i den norske kirke, lyder det et rop fra Den Hellige Ånd: “Kom ut av henne mitt folk så dere ikke får del i hennes synder”.

 

12 tanker om “Fryktløse menn i Guds rike står opp og kjemper mot demoniske krefter som står i mot

  • Ok! De har allerede makt over deg via følelseslivet ditt. Ellers hadde du ikke kommet med en sånn dum uttalelse. Efeserbr. 2:1-3.

   Jeg har kjempet mot mitt eget kjød, og hatt masse konfrontasjiner med mørkets makt. Gjør man Guds vilje, da vil du skjønne at det finnes en djevel. Utenfor Guds vilje, vil du ikke merke mye til det, fordi du er ingen problem for den onde – du er endel av dens rike.

   4
   2
 1. Men trist at noen krever rett til hellig hat og gudommelig grums. Kjærlighet og toleranse er uten tvil bedre enn forakt og fordømmelse. Svovelpredikanter og mørkemenn som selvrettferdig og hensynsløst har fulgt bibelens bokstav, har forårsaket mye unødvendig vondt for andre enn seg selv. Heldigvis har de fleste sluppet taket i den verste overtroen og skremselspropagandaen om hellig krig i virkeligheten og åndeverdenen.

  4
  8
 2. Kristenheten har tapt, og dette er beskrevet i Jehovah Guds ord i Bibelen.

  “21 Ikke enhver som sier til meg: ‘Herre, Herre!’ skal komme inn i himmelriket, men den som gjør min himmelske Fars vilje. 22 Mange skal si til meg på den dagen: ‘Herre, Herre! Har vi ikke profetert ved ditt navn, drevet ut onde ånder ved ditt navn og gjort mange mektige gjerninger ved ditt navn?’ 23 Da skal jeg si dem rett ut: ‘Jeg har aldri kjent dere. Bort fra meg, dere som gjør urett!’ (Matteus 7)

  Hvordan avsløre hvem som har rett?

  15 Ta dere i vare for de falske profetene! De kommer til dere i saueham, men innvendig er de glupske ulver. 16 På fruktene skal dere kjenne dem. Plukker man druer av tornebusker eller fiken av tistler? 17 Et godt tre bærer god frukt, et dårlig tre bærer dårlig frukt. 18 Et godt tre kan ikke gi dårlig frukt, og et dårlig tre kan ikke gi god frukt. 19 Hvert tre som ikke bærer god frukt, blir hugget ned og kastet på ilden. 20 Derfor skal dere kjenne dem på fruktene.

  Legger man disse Jesu ord til grunn er det enkelt å se sannheten:

  “Menn som ligger med menn skal ikke arve Guds rike”

  “Menn skal ikke gå i kvinneklær”.

  “Kvinner skal ikke være mannens lærer”.

  “Kvinnen skal tie i forsamlingene”.

  “HVER DEN SOM PÅKALLER JEHOVAHS NAVN SKAL BLI FRELST”.

  8
  8
  • “for dersom du med din munn bekjenner at Jesus er Herre, og i ditt hjerte tror at Gud opvakte ham fra de døde, da skal du bli frelst;
   10for med hjertet tror en til rettferdighet, og med munnen bekjenner en til frelse. ” Rom 10:9-10

   “Jesus sier til ham: Jeg er veien og sannheten og livet; ingen kommer til Faderen uten ved mig.” Joh. 14:6

   Jehovas navn gir ingen frelse, fordi JHVH bestemte at det skulle være i navnet Jesus.

   10
   2
  • “Jesus sier til ham: Jeg er veien og sannheten og livet; ingen kommer til Faderen uten ved mig.” Joh. 14:6

   Jesus er altså VEIEN. Når du går på en vei er du ikke ved målet. Veien her er bare et hjelpemiddel. “Ingen kommer TIL FADEREN uten ved meg”.

   Det skal ikke store kapasiteten til for å skjønne disse ordene. Trenger du ytterligere refleksive innspill, så spør deg selv hvem Jesus ba til og ba oss be til i mønsterbønnen FADER VÅR. Jesus ba ikke til seg selv. Tror man det er ovetro, forblindelse og hjernevask relevante stikkord.

   Jesus er KUN gitt all makt i de tusen årene etter Harmageddon, fordi Skaperen Jehovah er så opphøyd at “Han kan ikke skue urett”.

   1.Kor.15:

   “24 Så kommer slutten, når han overgir sin kongsmakt til Gud, sin Far, etter at han har tilintetgjort alle makter, myndigheter og krefter. 25 For han skal være konge helt til Gud har lagt alle fiender under hans føtter. 26 Den siste fienden som blir tilintetgjort, er døden. 27 For alt la han under hans føtter. Når det står alt,ER DET KLART AT GUD ER UNNTATT. Det er jo Gud som legger alt under ham. 28 Men når alt er underlagt ham, skal også Sønnen selv underordne seg Gud, som har lagt alt under ham, og Gud skal være alt i alle.”

   4
   7
 3. Toleranse og hensyn skal straffes med gudommelig dødsstraff? De som bryter kulturelle tabuer uten å skade andre, fortjener evig pine? Bibeltro kristendom er i sannhet tyranniens evangelium!

  2
  4
  • Nei, alt annet er det. I Kina dreper og forfølger de kristne, det er ateister som driver dette. Din drømmeverden? Offentlige Kina hater Gud.

   Men Norden har hatt fred mellom hverandre i over 100 år. En tid kristendommen sto sterkt i folket.

   Men nå som de ugudelige sosialstglobalistene holder på, så ødelegger de nå landet innenfra. Høye strømpriser er bare starten.

   For noen dåraktige idealer du har.

   2
   1
  • Kristenheten er da tvers igjennom ugudelig med sitt treenige gudetroll arvet fra Platon via Nimrod, Ninus og Semiramis. Samt gigaløgnen om den udødelige sjel som jo postulerer at selv de onde lever evig. Dette mønstret behovet for det norrøne helviti – dødsgudinnen Hels straff under Tor og Odins bunnfalske mytologi adoptert av kristenheten.

   “En liten surdeig syrer hele deigen”, sier Bibelen og følgen er:

   “Det blir bare få mennesker tilbake”.

   6
   3
 4. Tøft at de tør dette, og står på.
  De er forbilder og oppmuntrer.
  Burde vært en selvfølge å lese i dagen og VL.

 5. I dag kan ein ikkje ytra seg om homofili utan at folk set augene i deg.
  Det har gått veldig fort. Frå å vera ulovleg fram til 1972, så er det snudd andre vegen i dag. Dei som ytrar seg kritisk til menn som ligg med menn kan no risikera böter.
  Difor er det ikkje mange som törr seia meininga si og risikera å mista jobben om dei td jobbar på skulen.

Det er stengt for kommentarer.