Frykter kjøttmangel og kraftig prisøkning etter at verdens største kjøttprodusent er utsatt for cyberangrep

Mange har nå begynt å preppe og tar høye for en omfattende kjøttmangel ettersom “World Economic Forums” krig mot det tradisjonelle jordbruket trappes opp. Den globale elite har lagt sine onde planer for de neste årene, og alle midler settes inn for å forstyrre tilførselen av tradisjonell kjøttmat -og det seneste angrepet er det pågående cyberangrepet på verdens største leverandør av kjøttprodukter, JBS, som nå har stanset produksjonen.

JBS er en partner med World Economic Forum og dette som skjer passer inn planen om den cyberpandemi de har forutsagt vil komme, samt antikjøtt agendaen de fremmer og gå videre til en økonomi som ikke baserer seg på produksjon fra dyr. “Vi er nå vitne til det største angrepet på den globale matforsyningen og på selve forsyningslinjene,” sier Christian Westbrook som lenge har advart om at dette ville komme. Produksjonsstansen som en følge av cyberangrepet kommer samtidig som det er mangel på arbeidskraft, etter at hundretusener av arbeidere ble sagt opp da verden gikk i lockdown i mars 2020. Christian Westbrook har snakket med folk som jobber i JBS og advarer om at denne stansen i produksjonen vil føre til regelrett kjøttmangel i butikkene. En større kjøttmangel vil sende prisene rett i været -så det er bare å stålsette seg for hyperinflasjon

I norske medier har den voldsomme og truende inflasjonen lenge vært en ikkesak men for noen dager siden kunne VG fortelle om kraftige prishopp på trevarer og produkter som brukes til opppussing. Fra første juni gjorde prisene et kraftig byks oppover, noe som fikk Mariann og Erlend utsetter oppussingen. I følge VG er prisene økt med opp til 100 prosent på enkelte tretyper, og i august kommer det et nytt prishopp. Det er den fallende produksjonen etter Corona nedsteninger og en økende etterspørsel som er årsaken. Det VG og MSM ennå ikke snakker om er den økende mangelsituasjonen på matvarer og de voldsomme prishopp vi har sett på det internasjonale råvaremarkedet. VG og MSM er typiske “dette skjer nå” nyheter og evner ikke å se fremover og forklare lesere om årsak og virkning. Man kan ikke Corona-nedstenge en hel verden og tro at dette ikke får alvorlige konsekvenser. “Vi er på et kristisk punkt nå,” sier Michael som står bak YouTube kanalen Michael Invests & tries to make Money i sin kommentar om det siste angrepet på forsyningslinjene.

Den globale kampen om kontroll

Christian Westbrook er en av dem som setter seg inn i det som nå skjer like foran våre øyne og som våre medier og politikere er helt tyst om. Noen søker full kontroll over hva vi spiser, hva vi gjør, hvordan vi tenker og hvordan vi forbruker ressurser. Mennesker skal under total kontroll av den globale elite.

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *