Internett frykt for at asteroide kan ramme jorden innen 48 til 72 timer

astroideTa en kopp kaffe og ro deg ned! Verden vil innen de neste 48 timene bli rammet av en asteroide som kan forårsake alvorlige skader og ødeleggelse. Det er i hvert fall hva noen nå tror etter at det går rykter om at en asteroide som av kineserne har fått betegnelsen 2009 ES. NASA bekrefter at denne asteroiden finnes, men er veldig vage i sin uttalelser om det hele, sier pastor Paul Begley i sin video om det hele

Dommedagsprofetier har det vært mange av i de siste månedene. I fjor på denne tid fryktet mange spådommene til den tvilsomme “bortrykkelses-profeten” Renee Moses som hevdet at bortrykkelsen ville finne sted 23 september 2015, og senere prøvd seg med 4-5 andre datoer som ikke har innfridd. Den nye skrekkoppdagelsen om at en asteroide vil ramme jorden i løpet av de neste to døgn, har tilsynelatende skremt opp noen, mens vi andre, ikke engang behøver kaffe for å være rolige.  I følge en av videoene om det hele vil USA kunne bli rammet, det samme gjelder deler av Europa. Det ligger en rekke videoer ute om det hele, men vi kan først la Paul Begleys ord om det hele berolige oss alle.

I denne videoen fortelles det om den angivelige asteroiden som vil kunne treffe jorden i løpet av de neste dagene. Det ligger også en rekke andre videoer om temaet og budskapet om dette ser ut til å ha blitt spredd til flere hundre tusen mennesker. Hvor troverdig informasjon er? Tja, vi har jo blitt ganske herdet med slike spådommer som ikke er blitt innfridd -så jeg sier frykt ikke. Om en slik gjenstand er på vei mot oss og skulle ramme jordkloden, er det lite vi kan gjøre annet enn å vente å se.

https://www.youtube.com/watch?v=pq4mAtTaRvg

Mye av informasjonen omkring den påståtte asteroiden som vil ramme jorden i løpet av de neste 48 timene ser ut til å være basert på informasjonen i videoen under. I følge videoen har ymse regjeringer i hemmelighet søkt å ødelegge asteroiden med atomvåpen uten helt å lykkes og fraksjoner av denne vil i følge informasjonen først ramme USA i morgentimene 23 og så senere andre deler av verden.  Dermed vil vi i løpet av de neste 48 til 72 timene finne ut om det hele bare er rykter eller tomme nye spådommer.

https://www.youtube.com/watch?v=eDfsoG88Y2U

 

 

2 tanker om “Internett frykt for at asteroide kan ramme jorden innen 48 til 72 timer

 1. En komet sendt av Gud vil treffe jorden som straff for at kvinner er tillatt å jobbe utenfor hjemmets velsignede fred.
  Gud, Bibelens sanne kristne herre, har meddelt hans profet Abraham Fjeld at han er rasende på denne horskapen som all kvinnelig arbeide utenfor hjemmet er. Derfor vil han ødelegge denne verden.

  Det har Abraham Fjeld, leder av Norges eneste sanne kristne menighet, meldt til oss i dag. Og da er det sant !

  • Det lyder sannsynlig. Hadde damene holdt seg hjemme, holdt huset reint, laget mat, vasket tøy og vært en god hustru og mor, ville det aldri vært noen skilsmisser.
   I stedet for å innta rollen som Gud har skapt dem til, så kler de seg utfordrende og sminker seg, og har også ofte en syndig brunfarge. De putter barna i barnehage, og går på JOBB! Og der finner de ofre blant de mannlige kollegaene, som de flørte med og innleder utenomekteskapelige forhold til. DET er det som fører til skilsmisser.

   Nå får vi alle straffen for damenes syndige og ugudelige liv, gjennom de siste 40 årene:-(

   Selv har jeg selvsagt alltid vært en trofast husmoder. Eneste gangen jeg ser en annen mann, er når jeg ikke rekker å dra for gardinene når postmannen kjører inn på tunet. Og jeg går aldri ut av huset uten skaut, for å holde meg så blek som overhodet mulig.

   Takk til Smyrna Oslo, Pastor Breen og Profet Abraham Fjeld, for at de holder fram sannhetten. De tør der andre tier. De tør å fortelle sannhetten usminket!

Det er stengt for kommentarer.