Frittstående pinsemiljø avlyser ikke husmøter planlagt i påsken tross forbud mot ansamlinger

Et frittstående menighetsfellesskap hvor de aktive har bakgrunn fra pinsemenigheter eller forsamlinger tilknyttet de frie evangeliske forsamlinger, har ingen planer om å avlyse de planlagte husmøtene tross regler og klare anbefalinger fra myndighetene. Hver eneste fredag er mellom tjue og tretti sjeler, flere av dem barn og unge, samlet til gammeldags husmøte med sang, bønn, nattverd og forkynnelse i et privat hjem. Menighetsfellesskapet som er løst organisert har under Corona-pandemien nærmest fungert som en undergrunnskirke slik kirken måtte opererere under kommunist-regimet i det gamle Sovjet.

Politi stormet en gudstjeneste i Storbritannia da naboer hadde angitt menigheten fordi de hørte sang fra lokalet. Den uregistrerte husforsamlingen vil unngå tilsvarende episoder og har tatt forhåndsregler

Også i påsken vil husfellesskapet holde møter i private hjem og en av forsamlingens sentrale ledere, forteller at de planlegger møter hver eneste kveld gjennom påska. Møtene vil finne sted i to private hjem på klokkeslett som vil bli varslet til deltakerne pr sms. For å unngå unødvendig tilstrømming av biler og folk utenfor aktuelle bopeler, vil deltakerne bli anbefalt å parkere sine biler på litt avstand fra adressene og komme på litt forskjellige klokkeslett. Den kristne kirke har lang tradisjon i å måtte møtes i hemmelighet og uten å vekke for mye oppmerksomhet. I den tidlig kristne kirke var det vanlig at de troende opererte med kallenavn for å skjule den egentlige identiteten. Det er nettopp derfor vi i Bibelen av og til møter uttrykket “med tilnavnet Peter, Taddeus osv.” Dette var fordi det å være en kristen kunne være farlig. Både myndighetene og fariseerne overvåket de kristne og angiveri var ikke uvanlig. I Norge lever vi nå i en tid hvor naboer angir naboer til politiet for fester, og også kristne forsamlinger har blitt angitt til politiet hvis det har vært mange biler parkert utenfor bedehuset. Nylig kunne avisen Dagen fortelle at en menighet ble oppsøkt av politiet etter at noen hadde kontaktet politiet fordi det var mange biler parkert utenfor et bedehus på Sotra. “Vi er nå inne i en tid hvor den samme ånd som rådde i Øst-Tyskland under Stasi er løst ut i Norge. Det øst-tyske kommunist-regimet opererte med frykt som våpen, -og det samme våpen har norske myndigheter tatt i bruk og propagandaen har skapt sterk frykt i samfunnet. Smittefrykt, redsel for å bli stemplet, og frykt for bøter har gjort samfunnet iskaldt, har skapt avstand mellom mennesker og du ser det absolutt overalt. Forskremte mennesker som skjuler deler av ansiktet bak et munnbind og folk som går unna hverandre av redsel for smitten.

Viktigere å komme sammen

Under en av samlingene i påskehelgen vil en nyfrelst ungdom bli døpt og derfor er en av samlingene flyttet til et medlem som har et stort oppblåsbart basseng som skal brukes. Selv om modermenighetene (pinsemenighetene) i fylket er stengt ned og har avlyst alle møter og samlinger er det ikke aktuelt å følge dem. Det er nettopp i tider som dette at det er viktig å komme sammen om Guds ord til bønn, vitnesbyrd, forkynnelse, nattverd og dåp, sier pinsebroderen som bruker å varte opp med kaffe, kaker og hjemmelaget pizza til ungdommen. I løpet av Corona-situasjonen har stadig flere blitt med i husfellesskapet som holder sine ukentlige samlinger i bygda.

Facebook Comments

16 tanker om “Frittstående pinsemiljø avlyser ikke husmøter planlagt i påsken tross forbud mot ansamlinger

 1. Det var to herlige møter torsdag og fredag og i går hadde vi dåp. To unge brødre ble døpt i Jesu Kristi navn og lagt til menigheten.
  God påske

  • Det er godt mulig at 12 mars 2020 var startskuddet for den store trengsel. Bare se alt som har gått fra ille til verre etter den datoen.
   Kristne blir forfulgt, kirkene stengt, gudstjenester forbudt og etterpå har alt gått ad dundas, Syndebegeret er fylt opp. Norge og verden er under straffedom. Ikke vanskelig å se hvordan Gud har begynt å slå verden med bann.

 2. Smitten, smitten, smitten. Denne bløffen vil forfølge oss herfra og til evigheten.
  Alle snakker om smitten, ingen snakker om hvor mange som er syke av denne “smitten”.
  Denne smitten er den største svindel verden har opplevd.
  Vi er i en livsfarlig pandemi hvor dødtallene i landene faller.
  Godt det faktisk finnes kristne forsamlinger og grupper som reiser seg og trosser dette smittehysteriet.
  Verden har gått helt av skaftet på grunn av influensa og forkjølelse.
  Rytteren på den hvite hest som har sin bue har skutt ut sine usynlige piler av smitte og verden er i kne.
  Ta livet tilbake, reis dere mot dette hysteriet.
  Dette er en gigantisk bløff. Dette er frykt-pandemi.
  Irrasjonell frykt for “smitten” som alle snakker om. Folk er mer redd for smitten enn de er for kreft.
  Og kreft er hva denne vaksinen de gir dere vil forårsake.

  3
  3
  • Det er ufattelig hvordan dere, såkalte, “kristne” sutrer, klynker og prøver å innta offerrollen!

   Det er da INGEN som hindrer deg i å be til guden din?! Ingen hindrer deg i å ha en overtro! Ingen andre begrensninger enn antall mennesker sammen! Og vet du hva? Det gjelder ALLE, ikke bare “kristne”!

   “Diktatur”? Millioner av mennesker er døde av korona, og du hevder diktatur??? Få av deg skylappene! Se deg rundr og innse at vi i Norge (I hvert fall hittil) har sluppet utrolig billig fra pandemien, nettopp fordi vi tar forholdsregler…..

   1
   1
 3. Alle gamle lever i de siste tider, det gjelder også pensjonistene her. Ja, det er ikke mange årene til det hele er over nå! Slik har det alltid vært.

  Vaksineproblemer og pandemier lar seg dessverre ikke kurere med religiøs magi og ønsketenkning. Utfordringer krever rasjonalitet og vitenskap.

  Vitenskapen godtar at den ikke har svar, og den forandrer mening straks ny kunnskap kommer til. Derfor har vitenskapen blitt stadig bedre til å oppklare vrangforestillinger og løse problemer, mens religionene blir stadig bedre til å bortforklare overtroen. 😇

  Selv om Trump ville vi skulle drikke klorin for å vaske bort den falske pandemien, håper jeg ingen velger hans metode 🤣

  4
  7
  • Mari. Det finnes ingen smitte.
   Dette er en frykt-pandemi iscenesatt og designet for å innføre tyranni, diktatur og sosialistisk fascisme.
   Du er tydeligvis et av disse ynkelige menneskekryp som blindt tror løgnen og propagandaen.
   Du hadde frivillig stilt opp i hirden for å bli kvitt jødeproblemet som tyskerne ble propagandert til å tro på.
   Ynkelige stakkarslige redde menneske.

 4. Bra at det finnes kristne som tar Bibelen alvorlig. Litt for mange forsamlinger i Norge har mer menneskefrykt enn Gudsfrykt.
  Under den tyske okkupasjonen av Norge stod kirken opp mot myndighetene og nektet å blindt følge tyranniet.
  Nå er vi okkupert av antikristne åndsmakter og det er bare noen få som står i mot.
  Den kristne kirke burde samstemmig ha refset Erna Solberg regjeringen for dette maktovergrepet mot egen befolkning.
  Istedet bøyer de seg og ofrer friheten og respekten for Han som er menighetens hode.
  Jeg applauderer dere som velger å holde husmøte og tar nødvendige forholdsregler for å hindre å vekke oppsikt.
  Kristenfolket burde være de første til å protestere og utøve sivil ulydighet mot dette diktatur vi ser.

  7
  2
  • Det er ufattelig hvordan dere, såkalte, “kristne” sutrer, klynker og prøver å innta offerrollen!

   Det er da INGEN som hindrer deg i å be til guden din?! Ingen hindrer deg i å ha en overtro! Ingen andre begrensninger enn antall mennesker sammen! Og vet du hva? Det gjelder ALLE, ikke bare “kristne”!

   “Diktatur”? Millioner av mennesker er døde av korona, og du hevder diktatur??? Få av deg skylappene! Se deg rundr og innse at vi i Norge (I hvert fall hittil) har sluppet utrolig billig fra pandemien, nettopp fordi vi tar forholdsregler…..

  • Skal si du er vettskremt av denne bløffen.
   Vi har forlengst forstått at Korona er historiens største bløff.
   Dette er gjort med hensikt. Målet er å innføre den nye verdensorden og et globalt reset som vil ende i antikrist-systemet.
   Denne frykt-pandemi er redskapet de anvender.
   Hvert eneste år dør mennesker i denne verden, og millioner av dem dør av tradisjonell influensa og lungebetennelse.
   Denne frykt-pandemien har faktisk gjort at dødsraten har vært lavere i store deler av verden.
   Det er ingen Korona pandemi. Det er en fryktpandemi og de som angivelig dør av Korona har egentlig dødd av noe annet.

 5. Oi….. Modige.
  Håper de får være i fred, og at den naboen som kanskje lurer litt, skal velge å droppe å ringe.
  Hvilken tid vi lever i… «Når dere ser dette skje, løft da deres hoder…»

  9
  3
  • Hvorfor ikke ta alle versene for å forstå hva Jesus snakket om?
   “Og det skal vise seg tegn i sol og måne og stjerner. Og på jorden skal folkene bli grepet av angst og fortvilelse når hav og brenninger bruser. Mennesker faller i avmakt av redsel og gru for det som skal komme over jorden. For himlenes krefter skal rokkes. Da skal de se Menneskesønnen komme i skyen med kraft og stor herlighet. Men når dette begynner å skje, da rett dere opp og løft hodet! For deres forløsning stunder til.”

   1
   2
  • Vi lever i de siste tider og dagen for Jesu komme er rykket en dag nærmere enn den var i går.
   Tidens tegn forteller at vår forløsning stunder til. Jødefolkene har fått sitt land tilbake. Profetiene i Esekiel 37 ble oppfylt men vantroens barn nekter å se.
   Snart skal profetiene i Esekiel 38-39 oppfylles.
   Og på et eller annet tidspunkt vil himelens krefter rokkes og vantroens barn rystes i dypet av sin sjel, mens Guds barn retter ansiktene oppad.
   Alt dette vil skje fort når Guds timing er der.
   Bare tenkt på hvor fort det profetiske ord ble oppfylt ved Jesu første komme. Først et “barn er oss gitt” og så noen års stillhet før King Jesus ministries rystet Israel.
   I løpet av hans virke på litt over tre år, oppfyltes mengdevis av profetier.
   Vi er nå i fødselsveene og på vei mot trengselstiden -og på et eller annet punkt her kommer Jesus og henter sine utvalgte.
   Når vi ser begynnelsen aner vi at vi nærmer oss slutten.
   Vi ser at mørket senker seg over nasjonene. Myndighetene blir stadig mer fiendtlig innstilt til Kristus og Hans folk.
   Derfor stenger de ned kirker og menigheter. Det skjer selvfølgelig midt i en kristen høytid. Men de åpner nok opp når det kommer til
   ” Id al-adha – offerfesten 2021″ Den røres ikke.
   Slik er det med antikristelige myndigheter.
   Derfor er dette Guds ord til de troende:
   “Og du, du skal ikke bede for dette folk og ikke frembære klage og bønn for det og ikke trenge inn på mig; for jeg hører dig ikke.
   Og du skal ikke bede for dette folk og ikke opløfte klagerop og bønn for dem; for jeg hører ikke når de roper til mig for sin ulykkes skyld.
   Og Herren sa til mig: Du skal ikke bede om noget godt for dette folk.

   6
   1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *