Freia boikotten: Coop ber om hastemøte med næringsministeren -stadig flere slutter seg til boikotten av Freia

Salg av ulike typer melkesjokoladeCoop butikkene vurderer nå å boikotte Freia i sine butikker. Selv om det ikke sies er det ikke så vanskelig å se at dette ligger i kortene. Boikotten av Freia brer nå om seg etter at Zelensky-regimet har svartelistet Freia. I en pressemelding ber Coop om «råd og avklaringer på hvordan norske myndigheter ønsker at vi og norske forbrukere skal forholde oss til selskaper som er svartelistet av Ukraina.» Det vi nå ser er typisk norsk korrekthet. Ukraina opererer som kjent både med drapslister og svartelister og det er ikke tvil om at Zelensky-regimet nå bruker frykt for at land skal hoppe dit Kiev regimet krever.

En rekke norske selskaper har lørdag sluttet seg til boikotten av Freia og eieren Mondelez. Nå ber Coop om et møte med næringsministeren – snarest. Bare i løpet av lørdag formiddag har hotellkjeden Strawberry, flyselskapet Norwegian, togselskapet SJ, hotellkjeden Classic Norway Hotels og Turistforeningen sluttet seg til boikotten. Vy, REMA 1000 og Norgesgruppen vurderer også hva de skal gjøre. For folk som elsker Freia sjokolade kan det kanskje være tid for å hamstre inn et lager. Under pandemien og Covid så vi at nordmenn var svært konforme og typisk flokksau. Butikkhyller bugnende av stabler av melkesjokolade, Firkløver, Helnøtt og Dajm kan snart være historie. “Et lite stykke Norge” kan snart være historie dersom Woke og politisk korrekthet vinner frem. Noen tar til motmæle

5 tanker om “Freia boikotten: Coop ber om hastemøte med næringsministeren -stadig flere slutter seg til boikotten av Freia

 1. Russerog kinesere må vel le rått av Vesten som ødelegger sin egen industri i kampen mot Russland. Men hensikten er selvsagt at globaleliten vil ødelegge all middelklasse. For krigen i Ukraina er bare et skalkeskjul blant flere “kriser” for å kupppe all makt i første omgang i USA og Europa. Disse kreftene praktiserer spiritisme og er hundre prosent onde kjeltringer.

  3
  1
 2. Absurd å se. Næringslivsledere her i Norge er så woke at man blir kvalm av halvparten. Nordmenn er et sykt folkeslag.
  Det eneste som står i hue på dem er å feste under Pride, boikotte norske arbeidsplasser fordi Antikrist Zelensky krever det og hatet mot Russland.
  Norge er blitt et råttent og frafallent folk.
  Vi var badet i lyset fra evangeliet. Våre byer var prydet av kirker, bedehus og kristne forsamlingslokaler. Nå er synd og fastholdelse av ugudelighet blitt deres pryd. Gud er rasende på Norge.
  Hans hjerte er full av sorg og raseri. Han ser Norge som Sodoma. Noe som skal utslettes av ild og svovel.
  Gud er hellig og rettferdig. Dommen kommer som en fortærende ild.
  Frafallet fra Gud kontrollerer nå nesten 100 prosent av befolkningen.
  Bruden er en liten hjord, den prøves og lutres for å bli himmelen verdig.
  Falske profeter som forkynner “billig nåde” budskapet liker ikke sannhet.
  De hater å høre hvordan den sanne Gud er.
  Gud er kjærlig mot de som lyder Ham.
  Men rasende på de som lever i fastholdt synd og ikke omvender seg.
  Kristi kors er ditt eneste skjulested for å dempe vreden til den sinte Gud som ser opprøret og frafallet i Norge
  Kun Kristi kors
  https://www.youtube.com/watch?v=dhvD9NZ1lDY

  5
  1
  • Gud er rasende på Norge, jaja, muligens i noen minutter bare?
   for hvordan kan det ha seg at Norge og andre skandinaviske land til stadighet er kåret til verdens beste land å bo i??

   3
   2
 3. Noen slutter å ete Freia produkter pga Prideflagget,
  andre pga av Putins krig mot Ukraina og Zelenkys oppfordring om boikott
  For min del er mitt snopinntak redusert pga det er best for legemet:-))

Det er stengt for kommentarer.