Fransk firma eliminerte Israel til fordel for Palestina

Det franske kjøkkenutstyrsfirmaet Tefal har fjernet alle henvisninger til Israel fra sine nettsider. I stedet står utelukkende referanser til «Palestina».

tefalDen franske kjøkkenutstyrs-produsenten har fjernet alle henvisninger til staten Israel fra sitt nettsted. Det internasjonalt anerkjente firmaet som er spesielt kjent for sitt teflonbelagte kokeutstyr, produserer en lang rekke andre kjøkkenutstyr-artikler, og oppgir sine butikker rundt om i verden på lister – på sin egen nettside. Imidlertid, dersom en kunde skulle ønske å kjøpe et Tefal produkt i Israel, vil de få store problemer, fordi selskapet i følge sin egne nettsider ikke lenger har butikker i Israel. Dersom man slår opp under kategorien Midt-Østen, får man oppgitt en butikk i “Palestina” og butikkens adresse er lokalisert til Jerusalem,” kan avisen Norge i dag fortelle sine lesere.

.Nyheten om at det franske selskapet har fjernet alle referanser til Israel på sine nettsider fikk mandag bred omtale på det israelske nettstedet “Israel Hayom” og på Facebooksiden til “United for Israel” har faktumet at Israel er blitt fjernet fra selskapets oversikt skapt
faksile-tefal-israelsterke reaksjoner. Ved sjekk på nettsiden til tefal.com nå i kveld finner vi ingen referanser verken til Israel eller Palestina så det er tydelig at mediaomtalen har fått det franske selskapet til å fjerne både Israel og Palestina fra sine nettsider. (Bildet: skjermfoto av en buffret side fra Tefal hvor Israel ennå var akseptert av det franske firmaet) I følge informasjon fra den buffrede nettsiden var dette adressen til utsalgstedet i Israel: M.Group
Habbaal Shem Tov 6 Global Park, Geophysical building second floor
North industrial zone Lod ISRAEL -Et område som verken er eller har vært underlagt palestinsk-arabisk kontroll. Dersom man bor i Israel finnes det for øyeblikket ingen online mulighet på selskapets nettside til å kjøpe produktet verken fra Israel eller Palestina, men man kan derimot få kjøpt produktet i Syria og sikkert også i islams stat. Dersom den franske dritten går i stykker har man heller ingen online mulighet til å få klagd på produktet dersom man er i Israel, men fra Israels naboland eller fra Afghanistan er det mulig å få kontakt med selskapets service senter. Imidlertid, ønsker man service, reparasjon eller å kjøpe fra Israel står man bom fast. Det er rett og slett som om landet ikke lenger eksisterer, i hvert fall i det franske selskapets verden. Tefal har åpenbart gjort et knefall for Eurabia og propalestinske krefter.