Franklin Graham refser Barack Obama igjen -Obama fremmer homoseksuell synd

Billy Grahams frittalende sønn, Franklin Graham som har etablert seg som en slags Franklin-Graham-Decision-America-Tour-Submittedrefsende Jeremias har på nytt gått i strupene på Barack Obama, presidenten som hittil er den av de amerikanske presidenter, -som med rette kan sies å komme nærmest kriteriet, for å oppfylle bibelens ord om “syndens menneske”. Etter fredagens nyhet om at Barack Obama hadde utstedt en ordre som betyr at alle offentlige skoler må tillate transkjønnede til å bruke baderom og toalett til det motsatte kjønn. Dette har skapt sterke reaksjoner både blant kristne og konservative som reagerer sterkt på at Obama har beordret skolene til å tillate dette. En av dem som reagerer er Franklin Graham som i helgen fremsatte følgende salve mot den amerikanske presidenten.

obama-homofili“Hvem tror president Barack H Obama at han egentlig er? Sultanen av Washington? Tror han bare han kan utstede et dekret og alle vil bøye seg og adlyde? Dekret han offentliggjorde på fredag sier at alle skoler over hele landet må tillate studenter som kaller seg transkjønnede til å velge det toalettet og baderommet de finner for godt og i henhold til det kjønn de selv føler de er. Dersom skoler ikke adlyder så truer ham videre med stans i statlig pengestøtte og søksmål fra føderale myndigheter. “Hva med privatlivet og beskyttelsen til andre studenter? Er ikke diskriminering av alle disse? Dette er å åpne offentlige toalett for seksuelle rovdyr og perverse mennesker. Et dekret har ikke den samme tygde som en lov -og en lov står det til lovgivere og utstede,” skriver Graham og fortsetter: “Vår president har åpenbart ingen frykt for Gud, som skapte oss til mann og kvinne. Jeg håper at skoledistrikt landet over vil trosse president Obama og hans administrasjons radikale og progressive agenda for å promotere og fremme den homoseksuelle synd og de homofile og lesbiske agenda,” skriver Graham i en sint post på Facebook

 

I sin post på Facebook minnet Franklin Graham om at tiden nå er kommet til å ikke gå på kompromiss. “Hva vil du ta en kule for og ubøyelig stå opp for?” Kom i hu at når kong Nebukudnesar fikk stilt opp sitt avgudsbilde utstedet han også et dekret som sa at alle måtte komme å tilbe gullstatuen han hadde stilt opp. Tre unge menn som kjente den eneste sanne Gud, nektet å bøye seg å tilbe kongens avguds bilde, deres navn var , facebook-obama-grahamSadrak, Mesak og Abed-Nego. Kongen sa til det: “Men dersom dere ikke vil falle ned og tilbe, skal dere øyeblikkelig bli kastet i ildovnen -og her var deres modige respons til den eneveldige kongen: “Nebukadnesar! Vi har ikke nødig å svare deg et ord på dette.  Vår Gud, som vi dyrker, er mektig til å frelse oss; av den brennende ildovn og av din hånd, konge, vil han frelse. Men hvis ikke, da skal du vite, konge, at vi ikke vil dyrke dine guder eller tilber det gullbilde du har stilt opp.” (Dan 3,16-18)  Sadrak, Mesak og Abed-Nego stod urokkelig og lydig fast i tro på Gud, De stod opp for Guds sannheter. De stod opp for deres tro, og de begynte ikke å tenke kompromiss, selv om de med det satte sine liv på spill. Jeg vil oppfordre alle kristne og alle pastorer til å stå fast i tro lik de gammeltestamentlige patriarkene, og ikke bøye seg for den sekulære og stadig mer ugudelige kulturen vi lever i. Selv når vi blir kritisert, spottet og stemplet som kriminelle og intolerante. Den Gud som i det gamle testamentet reddet Sadrak, Mesak og Abed-Nego fra en voldsom og smertefull henrettelse, er den samme også i dag, og han er mer enn istand til å frelse. Vil du stå opp i mot ugudeligheten vi i dag ser bli introdusert av president Obama? Hva er du villig til å ta en kule for?” spurte Graham som gjentatte ganger har tatt krasse oppgjør med den ugudelige presidenten som gjennom snart 8 år har trukket USA stadig dypere ned i ugudelighet og synd.

Også her i Norge ser vi nå hvordan syndige ledere, en sekulær og syndig presse samt frafalne prester og biskoper i den apostat-norske lutherske kirke nå er blitt mennesker som fremhever og velsigner synden og syndere, fremfor og irettesette og mane til omvendelse. Også i Norge må kristne være rede til å stå opp for sannheten, nekte å gå på kompromiss, for mange troende forstår ikke ennå følgende av de krefter vi har åpnet vår nasjon og kirke for. Guds folk. Stå støtt! Være ubøyelig og refse og irettesette kirke og samfunn som bøyer av fra veien og åpner for synden. Men vær forberedt på å betale en stadig høyere pris, også fra mennesker som later som om de er Guds barn, for flertallet vi alltid gå på kompromiss.

7 tanker om “Franklin Graham refser Barack Obama igjen -Obama fremmer homoseksuell synd

 1. Han Graham burde være gammel og klok nok til å forstå at ikke alle mennesker er velskapte, det er noen som er født “feil”. de aller fleste av disse er smertelig klar over sitt stigma og å kalle disse for seksuelle rovdyr er totalt skivebom.
  Litt medlidenhet med guds barn som ikke er som alle burde de som kaller seg kristne ha.

  • Hvem sier eller tror at bare “kristne” bruker toaletter??
   Og verden er full av “seksuelle rovdyr” .
   Er du “kristen” og en av disse “rovdyrene” da er der noe fundamentalt galt med din “frelse”.

  • Født feil? Hvordan kan “født feil” defineres?
   Men ellers står det uttrykkelig i Bibelen at “Mennesket ble skapt slik de skal være, men de har mange underlige ting for seg.”

 2. jesaja 28;14-16 !!
  Vår Gud er en paktens Gud.
  Homofili har derfor brutt Guds pakt med mennesket da han skapte det i sitt eget bilde.
  I dette har de da derfor også gjort til intet Kristi kiors og paktsblod til frelse.
  Og har isteden gjort en pakt og et forbund med døden og dødsriket og gjort løgn til sin tilflukt og svik til ditt skjul. Gud har sagt at Han er den samme igår, idag og til evig tid og har ikke forandret seg. . LIKEVEL er der fortsatt tid til frelse og omvendelse for en angrende synder, men problemer VIL ramme et land der lovgiverne vedtar umoralske og urettferdige lover. De sier Order og det bekreftes av historiebøkene: Forut for fall går umoral.

 3. Graham kan jo prøve seg selv, som president.
  Artig å fått se hvordan han skulle fått gjennomført en 100 % bibelsk politikk, med tanke på at han må gjennom ett eller begge kamrene med sine forslag=-O

  • Ville ha brakt vekkelse i Amerika og forhindret at seksuelle rovdyr som menn i kvinneklær eller eldre mannlige studenter utkledd som damer fritt kunne meske seg på jentetoalettet.
   men i stedet blir vi sittende med Trump eller Hillary 🙁

Det er stengt for kommentarer.