Franklin Graham: De 6 kritiske farer kristne må be om

Franklin-Graham-Decision-America-Tour-SubmittedEtter den siste presidentdebatten som i følge et flertall av Washington Times lesere ble vunnet av Donald Trump har problemene i form av kvinnehistorier fortsatt å vokse for den mannlige kandidaten. Dette har fått evangelist Franklin Graham til å rope ut til Gud og han ber amerikanske kristne gjøre det samme. I post på Facebook ber Graham amerikanske kristne om å be over seks spesielle ting, ting som på mange måter angår oss alle.

franklin-facebook.”Jeg ber til Gud at amerikanernes øyne vil bli åpnet så de kan se de farer som bygger seg opp foran oss. Først våre usikre grenser mot sør, den kinesiske militære oppbyggingen i Sør-Kina havet. Den store immigrasjons krisen i Europa. ISIS opererer fremdeles for fult i minst 18 land og det økende russiske militære nærvær og styrke oppbyggingen som vi ser i Midtøsten. Vi trenger Kina og Russland som allierte, ikke fiender og motstandere, skrev Graham og fortsatte: Amerika er i en langt farligere og mer sårbar posisjon nå enn for 8 år siden. Og den mest farlige og sårbare plassen Amerika har plassert seg er langt vekke fra Gud som har velsignet denne nasjonen mer noen annen på jord. De mange problemer vi står foran kan ikke bli løst av mennesker alene, men vi må trenger guddommelig hjelp til å finne fredelige og varige løsninger, skrev Graham som trolig taler til døve ører. Graham avsluttet sin ene post med å sitere  Sal 33:12 : Salig er det folk som har Herren til sin Gud, det folk han har utvalgt til sin eiendom!

I en Facebook oppdatering skriver Graham dette om den pågående kampen om velgerne: Som kristne vet vi at det også pågår en annen kamp, -en kamp for nasjonens sjel, og denne kampen har pågått og økt i intensitet gjennom mange år. De sekulære og ugudelige kreftene søker å fjerne Guds navn og Hans Sønn Jesus Kristus fra det offentlige rom. Guds Ord sier dette om de kristnes kamp:  “For vi har ikke kamp mot kjøtt og blod, men mot maktene, mot myndighetene, mot verdens herskere i dette mørke, mot ondskapens åndehær i himmelrommet. Ta derfor Guds fulle rustning på, så dere kan gjøre motstand på den onde dag og bli stående etter å ha overvunnet alt. (Ef 6:12-13) Har du tatt på deg din rustning?

 

.

5 tanker om “Franklin Graham: De 6 kritiske farer kristne må be om

 1. Det er da INGEN oppegående mennesker som kan mene at Trump vant debatten???

  1. Han nekter å anerkjenne valgresultatet dersom han taper.
  2. Han avbrøt Clinton midt i hennes saklige retorikk, med følgende utsagn” she is
  a very nasty woman”.

  Dette i tillegg til en haug med avbrytelser og usakligheter, gjorde at han tapte kollosalt, og satte den siste spikeren i sin egen kiste! HELDIGVIS:-)

  • Jeg ser at den uformelle meningsmålingen til Washington Times gav Donald Trump 53 prosent mot Hillarys svake 33 prosent samt dette oppslaget i Washington Post
   https://www.washingtonpost.com/blogs/post-partisan/wp/2016/10/19/trump-won-tonights-debate/?utm_term=.59c8694885f1

   Som faktisk sier at Donald Trump vant tredje debatt.

   Det er ikke alle som kjøper Clinton News Networks (CNN) målinger basert på bare knappe 500 spurte.

   Jeg for min del mener Trump tapte runde en klart, han tapte store deler av runde to, men gjorde det best på den økonomiske biten og det var jevnt i runde tre.
   Jeg kjøper ikke CNNs nyheter etter at såpass mange ansatte i CNN er betalt av Clinton penger. Like lite kjøper jeg Jan Kåre Christensens retorikk.

 2. Hillary mener, og sa i debatten at kvinner skal ha full rett til å bestemme over hele svangerskapet. Hun er ikke bare for abort, men at kvinnen skal kunne velge abort helt til barnet er født!!
  Etter å ha vært i USA sist uke, snakket med amerikanere, og sett debatten live, har jeg selv kommet fram til at Trump er det minste av to onder…

Det er stengt for kommentarer.