Frafallskirken: Kontroversiell megakirkeleder hevder at «en guddommelig vind» beveget ham til å fullt ut akseptere praktiserende homoseksuelle

apostat-pastorEn frafallen megakirkepastor i det amerikanske bibelbeltet skaper bølger etter at han hevdet at «en guddommelig vind» beveget ham til å gi praktiserende homoseksuelle fulle rettigheter i kirken, samtidig som hans religiøse kirke nå går inn for at praktiserende homoseksuelle og lesbiske kan tjene i hans kirke med alle rettigheter samtidig som han tillater at hans kirke åpner opp for homoseksuelle vielser. Den kontroversielle pastoren som tidligere samlet tusener av mennesker til gudstjeneste har etter at han for to år siden bebudet at han ville gå i tenkeboksen angående sin kirkes synspunkt på homofili har opplevd betydelig nedgang i oppslutningen om sine gudstjenester. 

Det var under en gudstjeneste nylig at pastor Stan Mitchell ved GracePointe kirken i Franklin, Tennessee offentliggjorde at hans kirke nå vil gi praktiserende homoseksuelle fulle rettigheter som medlemmer samtidig som hans kirke også ville tilby praktiserende homoseksuelle rettigheter til å være i ulike tjenester i hans kirke. Den frafalne pastoren sa gracepointeogså at han ville la hans kirke bli anvendt til å vie homofile i såkalte likekjønnede ekteskap. Budskapet fra pastor Mitchell som begrunnet sin nye praksis med inngripen fra en «guddommelig vind» som beveget ham til å forlate sin tradisjonelle teologi og åpne opp kirkerom og gudstjeneste for praktiserende homoseksuelle, -ble blandet mottatt av forsamlingen. I følge Christian-daily» ble nyheten om kursendringen mottatt blandet fra forsamlingen. Noen klappet mens andre satt i taushet og tok i mot budskapet om at deres pastor byttet bort bibelens klare nei til homoseksuell praksis med en tilskyndelse fra en eller annen «guddommelig vind» som lærer i strid med Guds levende ord. Siden  GracePointe Church begynte sin vandring mot å si ja til full aksept av praktiserende homoseksuelle har oppslutningen om kirkens gudstjenester falt jevnt og trutt. For litt over to år siden var omlag 1000 mennesker samlet til kirkens hovedmøter om søndagene men etter annonseringen av den nye åpenhet for praktiserende homoseksuelle har oppmøtet falt til 673 og deretter 482. Samtidig melder også forsamlingen om kollektinntektene har falt fra omkring 100 000 dollar pr uke til 52000 den siste uken.

Facebook Comments

2 tanker om “Frafallskirken: Kontroversiell megakirkeleder hevder at «en guddommelig vind» beveget ham til å fullt ut akseptere praktiserende homoseksuelle

 1. Apostlenes gjerninger 20:29-31

  «Jeg vet at etter min bortgang skal det komme glupende ulver inn blant dere, som ikke skåner hjorden. Ja, blant dere selv skal det fremstå menn som fører falsk tale for å lokke disiplene etter seg. Våk derfor og husk at jeg i tre år, natt og dag, ikke holdt opp med å formane hver eneste en med
  tårer.»

 2. Gud kallar fleire ting for styggedomar eller vederstyggeligheter. Mange kristne trur at det Gud kalla styggedom i GT er vorte delikatessar i NT.
  —————–
  ——————
  Faktisk så argumenterer mange kristne med at dei no er FRI frå lova slik at dei kan praktisera desse syndene eller styggedomane.
  For å ta eit enkelt avsnitt:
  —————————–

  Du skal ikke ha samleie både med en kvinne og hennes datter. Heller ikke skal du ta hennes sønnedatter eller hennes datterdatter og ha samleie med dem; de er i nær slekt med henne. Det er SKAMLØS FERD. 18 Du skal ikke ta din kones søster til medhustru og ha samleie med henne mens din kone lever; for da skaper du strid mellom dem.
  19 Du skal ikke gå til en kvinne og ha samleie med henne når hun har menstruasjon og er uren. 20 Du skal ikke ha samleie med din landsmanns kone og således gjøre deg uren. 21 Du skal ikke gi noen av dine barn til Molok; du skal ikke vanhellige din Guds navn. Jeg er Herren. 22 Du skal ikke ligge med en mann slik som en ligger med en kvinne. Det er en styggedom. 23 Du skal aldri ha omgang med dyr; for da blir du uren. Heller ikke skal en kvinne by seg fram til et dyr og pare seg med det. Det er MOTBYDELIG.
  24 Gjør dere ikke urene med noe slikt! For med alt dette har de gjort seg urene, de folkeslag som jeg vil drive ut for dere. 25 Landet er blitt urent, og jeg vil straffe det for synden, så det spyr ut dem som bor der. 26 Men dere, enten dere er født i landet eller er innflyttere der, skal holde mine forskrifter og lover og ikke gjøre noen av disse avskyelige gjerninger – 27 for alle disse AVSKYELIGE GJERNINGER gjorde de som bodde i landet før dere, og landet ble urent. 28 Ellers kommer landet til å spy dere ut fordi dere gjør det urent, likesom det har spydd ut det folk som var der før dere. 29 For alle som gjør slike AVSKYELIGE GJERNINGER, alle som finner på slikt, skal UTRYDDES AV SITT FOLK. 30 Så hold dere da til det jeg har bestemt, og følg ikke noen av de SKAMLØSE SKIKKENE som de har fulgt før dere! Gjør dere ikke urene ved dem! Jeg er Herren deres Gud.» 3 Mosebok 18
  ———————-
  Gud nemner og mange styggedomar som ikkje eignar seg som menneskeføde.
  Dette synest mange kristne er ekstra problematisk.Mange av dei elskar desse styggedomane som Gud har rekna opp.

  «Du må ikke spise noe som Herren avskyr. 4 Dette er de dyrene dere kan spise: okse, sau og geit, 5 hjort, gasell, dådyr, steinbukk, antilope, villokse og villgeit. 6 Alle dyr som har klover, klover som er kløvd helt igjennom, og som tygger drøv, dem kan dere spise. 7 Blant drøvtyggere og dyr med klover som er kløvd helt igjennom, er det bare disse dere ikke må spise: kamelen, haren og fjellgrevlingen, for de tygger nok drøv, men har ikke klover; dem skal dere holde for urene. 8 Likedan svinet, for det har klover, men tygger ikke drøv; det skal dere holde for urent. Kjøttet av disse dyr skal dere ikke spise, og når de er døde, må dere ikke røre ved dem.
  9 Av alt det som lever i vannet, kan dere spise dette: Alt som har finner og skjell, kan dere spise. 10 Men dere må ikke spise noe av det som ikke har finner og skjell. Det skal dere holde for urent.» 5 Mosebok 14
  —————————————–
  Esaias 66 beskriv dommen som no kjem etter 6000 år.

  Gud forlangar at me innrettar oss etter Hans love, at me sluttar med desse motbydlege, ekle styggedomane som mange fylgjer.

  «For se, Herren kommer som en ild,
  hans vogner som en virvelvind.
  Han slipper sin vrede løs som en brann,
  sine trusselord som flammer.
  16 For Herren skal HOLDE DOM MED ILD,
  med sitt sverd skal han ramme hvert menneske;
  mange er de som Herren feller.
  17 De som HELGER OG RENSER SEG
  når de går til hagene
  i følge med en som går i midten,
  de som spiser svinekjøtt,
  mus og ANNEN STYGGEDOM,» Esaias 66
  —————————-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *