Fra You Tube: Den komplette galskap eller rett og slett demonisk?

eat-gressDemonisk galskap? Massemanipulasjon i religionens navn? Disse troende lar seg forføre av ånder langt verre enn de fra Toronto, Redding og Lakeland som ble tiljublet av den karismatiske kristenhet. I seansen som utspiller seg i regi av “Rabboni Ministries”  og pastor Lesego Daniel ender det opp med at de troende etter å ha mottatt åndelig drukkenskap ender opp på plenen utenfor kirken hvor de ligger på alle fire og eter gress! Hva skjer egentlig i deler av den karismatiske bevegelsen og hvor galt kan det gå? Se det to videoene fra den omstridte karismatiske ministrien

https://www.youtube.com/watch?v=jp7BkKbsbwE

Den karismatiske trosforkynneren har også fått medlemmer av hans forsamling til å drikke bensin. Dette skal ha skjedd under gudstjenesten søndag 31 august 2014 da den karismatiske trospredikanten Lesego Daniel ba at en flaske bensin skulle bli omgjort til ananasjuice. I You Tube opptaket blir flere i menigheten oppmuntret til å drikke bensin og disse forteller hvor “søt og deilig” det smaker. Et par av dem spør endog om mer. Ifølge healthline.com, er bensin giftig for kroppen og inntak av bensin forårsaker symptomer som inkluderer pustevansker, smerter i halsen, svie i spiserøret, magesmerter, synstap, oppkast (med blod) og blodig avføring. Det fører også til svimmelhet, ekstrem trøtthet, kramper, ustøhet og bevisstløshet, noe som også ser ut til å prege medlemmene av sekten i videoen. Noen av dem som drikker bensin ender opp med å kollapse og vise symptomer som ligner på de nevnt fra healtline.com

https://www.youtube.com/watch?v=ys94Q0AqExo#t=91iframewidth=554height=340src=//www.youtube.com/embed/ys94Q0AqExoframeborder=0allowfullscreen/iframe

 

5 tanker om “Fra You Tube: Den komplette galskap eller rett og slett demonisk?

 1. Kjell,ikke Vær så negativ! Dette er vel flott?? Husk at det står skrevet: “Mine får spiser mitt gress”..Eller..Var det “mine får hører min røst”? Uansett..Kan vel ikke være så nøye?? 🙂

  • Jeg blir mer og mer overrasket over hvor galt det er i ferd med å gå med denne bevegelsen. Tidligere var det nok å være dopa i ånden og rave rundt på plattformer som om man var beruset av et eller annet. Nå spises det gress og drikkes bensin i tro.. Hva blir det neste?

 2. bjørn on 11/10/2014 at 17:43 said:

  “Dette er vel flott?? Husk at det står skrevet: “Mine får spiser mitt gress”..Eller..Var det “mine får hører min røst”?”

  En farlig sport å lage vitser om Guds Ord. Ikke like farlig som å spotte Den Hellige Ånd, men svært farlig for de som vet hva dette betyr.

 3. Ikke meningen å vitse med Guds ord,men disse menneskene sitt kjennetegn er at de tvister og omgjør Guds ord for å rettferdiggjøre sin galskap i både praksis og tale. Det var mitt poeng. (Med en oppgitt/tragikomisk tone pga av denne galskapen)

 4. Sannsynligvis er dette et utrykk for hvordan psykologiske mekanismer kan styre oss. Det er når handlingene blir blir så sprø at man ser hvor sterke disse kreftene er.

  Selv om de fleste ikke tenker over det så styres folks liv i veldig stor grad av slike mekanismer. Men ingen ser det hvis bare alle blir overbevist om at det er “normalt”.

  I Norge var det en gang slik at politikerne gav folk forskjellige politiske alternativ å velge mellom. I dag er det slik at folk kan velge hvem som skal manipulere dem. Og selv om formene og utrykkene er helt forskjellige prøver politikerne å styre oss akkurat slik som man ser på videoen.

  For hundre år siden ville mye av det som betraktes som “normalt” i dag bli oppfattet som like sprøtt som å spise gress. Eller kanskje enda sprøere.

  Dette er faktisk en av grunnene til at jeg tror Bibelen bør tas bokstavelig. Men i praksis ser man at flere og flere mener det å tro på Bibelen er like sprøtt som å spise gress.

  Et samfunn uten faste referanser for normer og moral vil forandre seg hele tiden. Som regel til det verre. Tendensene blir gjerne at synd og dyriske lyster i stadig økende grad blir opphøyet som noe høyverdig.

  Finnes det noen som ser disse mekanismene klart? Tror det er ytterst få, om noen i det hele tatt. Bibelen har mistet sin autoritet og politikerne ønsker å overta dens rolle.

  Noe som har blitt veldig illustrerende for meg i denne sammenhenger er verset om at kvinnen skal ha noe på hodet når de ber og mannen ikke. Enda så utrolig enkelt det er å etterleve dette budet er det praktisk talt ingen som gjør det.

  Og faktisk, hvis man forstår hvorfor nesten ingen ønsker å etterleve dette budet, så vil man også forstå hvorfor det er så viktig. Og da vil man også forstå noe om hvordan de antikristelige kreftene “har fått folk til å spise gress”.

Det er stengt for kommentarer.