Aids syk baptist-pastor spredte mer enn Guds ord til forsamlingens kvinnelige medlemmer

AIDS syk Alabama pastor brukte tjenesten til å spre mer enn Guds ord, nå må flere kvinner i Shiloh Missionary Baptist kirke i Montgomery, Alabama sjekke om de selv har fått viruset

pastor-hivI en tid da nyheter om seksuell umoral blant kristne ledere og pastorer nærmest er dagligdags fikk menigheten Shiloh Missionary Baptist kirke i Montgomery, Alabama nylig et sjokkbudskap da deres pastor den 14 september bekjente at han hadde blitt smittet av HIV i 2003 og at dette i 2008 hadde utviklet seg til AIDS. Etter at den Aids rammede pastoren de påfølgende søndager avslørte stadig mer ble kirkens ledelse tvunget til å avskjedige sin pastor.  Blant annet kom det frem at deres mangeårige pastor hadde brukt narkotika, misbrukt kirkens midler og det ultimate sjokket, pastoren hadde begått hor, i kirkebygningen, -med flere kvinnelige medlemmer av forsamlingen, som nå i sjokk må oppsøke helsevesenet for å sjekke om de er smittet av deres pastor.

Nylig ble det kjent at GOD TVs grunnlegger og leder Rory Alec måtte trekke seg fra sin stilling i den religiøse tv kanalen på grunn av et utenomekteskaplig forhold til en 50 år gammel kvinne fra Østerrike, så er nok nyheten fra Shiloh Missionary Baptist kirke i Montgomery, Alabama langt verre å svelge for dem det måtte angå. At deres mangeårige pastor avslørte at han hadde AIDS er ille nok, men det neste som kom fram fikk nok flere kirkemedlemmer til å sette kaffen i halsen.  Den fargede pastoren innrømmet ikke bare å ha brukt narkotika og misbrukt kirkens økonomiske midler, men han hadde også brukt kirkebygningen til seksuell hygge med flere av baptistkirkens kvinnelige medlemmer uten å fortelle dem at han hadde AIDS. Flere medlemmer mener at pastoren burde bli stilt for retten og dermed kan den nå avsatte pastoren risikerer å bli saksøkt.

https://www.youtube.com/watch?v=gxXtO1ip-EU

 

Facebook Comments

2 tanker om “Aids syk baptist-pastor spredte mer enn Guds ord til forsamlingens kvinnelige medlemmer

  1. Det jeg tror vi ser innenfor kristenheten er at “det som holder igjen” nå er i ferd med å bli tatt bort. Vi har fått pastorer som misbruker sin åndelige posisjon i menighetene til kjødets nytelse og vi har fått forsamlinger som eter gress under “åndens salvelse” https://www.sokelys.com/?p=6269

    Hvor galt kan det egentlig bli?

  2. 2 Tessaloniker 2:3

    “La ingen bedra dere på noe vis! For først må frafallet komme, og lovløshetens menneske* åpenbares, fortapelsens sønn.”

    Vi kommer til å se mer og mer av dette også. Hvordan falske hyrder blir avslørt og faller bort. På fruktene skal de kjennes..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *