Aids syk baptist-pastor spredte mer enn Guds ord til forsamlingens kvinnelige medlemmer

AIDS syk Alabama pastor brukte tjenesten til å spre mer enn Guds ord, nå må flere kvinner i Shiloh Missionary Baptist kirke i Montgomery, Alabama sjekke om de selv har fått viruset

pastor-hivI en tid da nyheter om seksuell umoral blant kristne ledere og pastorer nærmest er dagligdags fikk menigheten Shiloh Missionary Baptist kirke i Montgomery, Alabama nylig et sjokkbudskap da deres pastor den 14 september bekjente at han hadde blitt smittet av HIV i 2003 og at dette i 2008 hadde utviklet seg til AIDS. Etter at den Aids rammede pastoren de påfølgende søndager avslørte stadig mer ble kirkens ledelse tvunget til å avskjedige sin pastor.  Blant annet kom det frem at deres mangeårige pastor hadde brukt narkotika, misbrukt kirkens midler og det ultimate sjokket, pastoren hadde begått hor, i kirkebygningen, -med flere kvinnelige medlemmer av forsamlingen, som nå i sjokk må oppsøke helsevesenet for å sjekke om de er smittet av deres pastor.

Nylig ble det kjent at GOD TVs grunnlegger og leder Rory Alec måtte trekke seg fra sin stilling i den religiøse tv kanalen på grunn av et utenomekteskaplig forhold til en 50 år gammel kvinne fra Østerrike, så er nok nyheten fra Shiloh Missionary Baptist kirke i Montgomery, Alabama langt verre å svelge for dem det måtte angå. At deres mangeårige pastor avslørte at han hadde AIDS er ille nok, men det neste som kom fram fikk nok flere kirkemedlemmer til å sette kaffen i halsen.  Den fargede pastoren innrømmet ikke bare å ha brukt narkotika og misbrukt kirkens økonomiske midler, men han hadde også brukt kirkebygningen til seksuell hygge med flere av baptistkirkens kvinnelige medlemmer uten å fortelle dem at han hadde AIDS. Flere medlemmer mener at pastoren burde bli stilt for retten og dermed kan den nå avsatte pastoren risikerer å bli saksøkt.

https://www.youtube.com/watch?v=gxXtO1ip-EU

 

2 tanker om “Aids syk baptist-pastor spredte mer enn Guds ord til forsamlingens kvinnelige medlemmer

  1. 2 Tessaloniker 2:3

    “La ingen bedra dere på noe vis! For først må frafallet komme, og lovløshetens menneske* åpenbares, fortapelsens sønn.”

    Vi kommer til å se mer og mer av dette også. Hvordan falske hyrder blir avslørt og faller bort. På fruktene skal de kjennes..

  2. Det jeg tror vi ser innenfor kristenheten er at “det som holder igjen” nå er i ferd med å bli tatt bort. Vi har fått pastorer som misbruker sin åndelige posisjon i menighetene til kjødets nytelse og vi har fått forsamlinger som eter gress under “åndens salvelse” https://www.sokelys.com/?p=6269

    Hvor galt kan det egentlig bli?

Det er stengt for kommentarer.