Fra Vårt Land: KrF-leder vurderer å gå i homotog

KrF leder Knut Arild Hareide som representerer et parti som tidligere stod opp for hareide-homo-paradekristne verdier, vurder nå å gå i homotog førstkommende lørdag. Dette er det avisen Vårt Land som melder. I følge avisen har ikke Hareide ennå tatt en endelig beslutning, men han skal i sms ha gitt sin støtte til at den svenske KD lederen Ebba Busch Thor (KD er søsterpartiet til KrF) skal delta i Gay-Pride marsjen i Stockholm. KrF leder Hareide skal i følge Vårt Land ha andre gjøremål lørdag og vil ta sin beslutning når han kommer tilbake igjen. KrF (Kristelig Folkeparti) var opprinnelig et parti som samlet støtte fra Guds folk. Nå er de er parti som i likhet med den norske frafallskirken søker folkets gunst fremfor Guds gunst. KrF har tidligere vist hvor de står i åndskampen da inviterte den lesbiske komikeren  Chris­ti­ne Koht til å underholde på KrFs landsmøte. 

Avisen Dagen skrev etter seansen under KrFs landsmøte blant annet dette. “Men la oss i hvert fall være enig om en ting. Når man slipper løs en Christine Koth i fri krfkursdressur som løfter skjørtet opp foran forsamlingen, deler ut puppeklemmer, promoterer sitt forestående lesbiske bryllup og får med seg partiets tillitsvalgte i å rope «Herregud», så er det i hvert fall ikke helt tradisjonell KrF-underholdning vi snakker om.Enkelte vil gå mye lenger i å karakterisere seansen på landsmøtehotellet lørdag kveld. Også for enkelte av deltagerne ble det tydeligvis for mye av det gode. Flere landsmøtedeltagere forlot salen under Koths show,” skrev avisen i 2013. Til KrF politikerne og dem som eventuelt vil stemme på KrF ved valget har vi følgende hilsen: ” ..og skikk eder ikke like med denne verden, men bli forvandlet ved fornyelsen av eders sinn, så I kan prøve hvad som er Guds vilje: det gode og velbehagelige og fullkomne!” (Rom 12,2) og videre, “I utro! vet I ikke at vennskap med verden er fiendskap mot Gud? Den altså som vil være verdens venn, han blir Guds fiende.” ( Jak 4,4) Vårt Lands artikkel kan leses i sin helhet her

7 tanker om “Fra Vårt Land: KrF-leder vurderer å gå i homotog

 1. Det var en svært tynn sak VL hadde, hvor ikke engang Hareide hadde uttalt seg
  Man kan vel ta avstand fra drapene i Florida, uten å dermed anerkjenne homofil synd?
  Men å gå i homoparade??
  Så forresten at repr. for Myhrens “superkristne” frp, med Solveig Horne i spissen, nå er høyt på banen for de skjeve.
  “den veien vinden blåser”…

  • Det er trist å sjå korleis folk forandrar meining for å behalda jobb og inntekt.

   ” I et intervju med Blikk 3. september i år fikk hun spørsmål om hva Frp vil gjøre med støtten til organisasjoner som arbeider for lesbiske, homofile, bifile og transpersoners rettigheter. Da svarte hun at partiet vil kutte støtten.”

   http://www.dagsavisen.no/innenriks/her-er-sjokkuttalelsene-til-horne-1.296526

   Det vert spennande å sjå kva veg Bergen sin varaordførar går.

   http://www.tv2.no/a/7563821/

   Marita Moltu vert pressa og overskrifter som dette kjem.

   http://www.ba.no/politikk/nyheter/regnbuedagene/savnet-marita-moltu-krf-i-homoparaden/s/5-8-369448

   “Varaordfører Marita Moltu glimret med sitt fravær i regnbueparaden. Og hun hadde lovet oss å komme”.

   No skal styggedomen få ekstra plass i Bergen.

   http://www.bt.no/nyheter/lokalt/Onskjer-seg-Europride-til-Bergen-3612016.html

   “Byrådet vil ha Europas største homofestival til Bergen.”

   Det nærmar seg dommens dag. slik Gud greip inn med syndefloda.

   http://www.wnd.com/2008/05/64769/#!

   “He explained that according to the “Babylonian Talmud” – the book of rabbis’ interpretation of the scriptures 1,000 years before Christ, there was only one time in history that reflects where we are right now. There was only one time in history, according to these writings, where men were given in marriage to men, and women given in marriage to women…..The one time in history when homosexual “marriage” was practiced was … during the days of Noah. And according to Satinover, that’s what the “Babylonian Talmud” attributes as the final straw that led to the Flood.”

   Dei 120 jubileum eller 6000 åra er til ende om 12 år.
   http://bki.net/6000/clip_image014.jpg

  • Jepp; Solveig Horne oppfordrer alle til å gå i homoparade, men hun sier at hun dessverre ikke kan delta, da hun er bortreist.
   Kanskje sannheten om fremskittspartiet begynner å gå opp de ca 52 kristne i Norge som stemte på dem forrige valg?

  • Tynn og tynn fru blom. KrF har en utvikling som jeg tror mange kristne ikke setter pris på. Først inviteres en lesbisk komiker, deretter går representanter for KrFU rundt i Oslo å deler ut kondomer, så dette. Jeg forstår godt at endel kristne støtter opp om Partiet De Kristne. Dessverre ser også de kristne ut til å støtte opp om Frp og da er vi like langt der også.
   Det er en ånd av kompromiss i dag som rår, og denne ånd tror jeg kommer til å bli sterkere og sterke etterhvert som vi nærmer oss Jesu gjenkomst.
   Ikke rart at Lukas gjengir Jesu ord slik:
   Luk 18,8 Jeg sier eder at han skal skynde sig å hjelpe dem til deres rett. Men når Menneskesønnen kommer, mon han da vil finne troen på jorden?

   Vil han finne troen? spørres det her. Jeg tror nok han vil finne masse tro, men lite av den sanne hengitte tro som ikke er korruptert av denne verden, har gått på kompromiss eller skapt seg falske forestillinger.

 2. Jeg syns programmet til De Kristne er bra, men siden de vil samarbeide med FRP er de uaktuelle. Av samme årsak er også KRF uaktuelle.
  Men jeg er enig med deg. Det synes som om de dilter etter den “nye” kursen til kirken.

 3. Ærlig talt, helt seriøst: ENTEN får “kristelig” folkeparti fjerne ordet kristen fra partbavnet, og hvis ikke så håper jeg vår Herre legger de under sperregrensa og ut av politikken. Dette er en vanære av Guds Ord og av DHÅ som har innblæst Skriften. Skammelig å forbinde med kristenhet! Folk får være hva de vil men da må de stå inne for det de mener å representere.
  Når det gjelder Hareide personlig så kanskje han også “kommer ut av skapet”?
  Han har jo alltid vært feminin. Stygt å si?). Ja men også styggedom av han å gå i homoparade faktisk og sørger da selv for å bli stemplet.

 4. Ingen politisk parti vil oppfylle ærlige kristnes ønsker – men vi må velge det som betyr mest for oss. Personlig anser jeg det veldig viktig for landets velsignelse og beskyttelse at vi velsigner Israel og ikke går imot dette Guds LAND.
  BIbelen er helt klar på dette . Og de som løfter på Jerusalem vil såre seg slelv.
  Det gjør snart hele vesten i denne tid og vi ser også resultatet som Guds Ord har sagt .

Det er stengt for kommentarer.