Fra Norge i Dag: Emanuel Minos begravelse sendes direkte på tv Visjon Norge fredag

emanuelminosFor at alle venner av vår kjære Emanuel Minos som han gledet over hele Norden, skal få følge ham også på hans siste reise, så ønsker familien Minos at Visjon Norge skal sende direkte fra begravelses-seremonien i Filadelfia Oslo, sier Jan Hanvold. Egil Svartdahl vil forrette under begravelsen mens ekteparet  Pelle og Evie Karlsson kommer fra USA for å synge under begravelsen, melder Norge i Dag

Emanuel Minos hørte til Filadelfia gjennom hele sitt liv, og det var også hans eget ønske at begravelsen skulle være der. Det ventes mye folk til det store menigheslokalet, men nå har muligheten også åpnet seg for å følge begravelsen direkte fra de tusen hjem. Også om kvelden vil Visjon Norges sending være viet Emanuel Minos. – Vi har skjøvet på våre andre sendinger den kvelden, for å ha en minnestund om Emanuel Minos, hvor blant annet Trond Eriksen er med og Emanuel Minos nære venn gjennom mange år, David Østby, samt mange av dem som Minos og hans tjeneste betydde mye for vil være med, sier Hanvold.
hanevoldI tillegg lover kanalen å sende intervjuer med gjester fra begravelsen tidligere på dagen. Hanvold sier at Minos også betydde mye for Visjon Norge. – Dette at Minos stilte opp i forskjellige programmer og at han og Aase var venner av oss betydde mye for Visjon Norge. Da vi laget DVD’er med et program av ham om det profetiske perspektivet, Jesu gjenkomst, slo det alle rekorder. Han stilte opp i forskjellige sammenhenger for oss, og ønsket å stille opp til det siste. Det satte vi stor pris på, sier han. TV Visjon Norges sending fra begravelsen starter fredag klokken 10.30 melder den kristne avisen “Norge i Dag”

https://www.youtube.com/watch?v=YbjNZ8iwOo0