Fra klokken 22: BREAKING! Putin warns of HUGE NATO build up, Brazilians locked in Lula GULAG camps | Redacted Live

Dramatikken fortsetter i verden. Siste oppdatering fra kommentarprogrammet Redacted med Clayton Morris

Én tanke om “Fra klokken 22: BREAKING! Putin warns of HUGE NATO build up, Brazilians locked in Lula GULAG camps | Redacted Live

  1. “Huge nato build up”? Ja Putin har grunn til å advare mot våpenforskyninger til Ukraina. Vestlige våpen er helt overlegne. Dødstallene på russisk side er helt enorme men Putin bare kjører på med stadig mer folk og mer gammelt sovjettisk utstyr. Bilder viser at slagmarken er teppebelagt av døde russere. Hva som vil skje når Putin åpner et nytt frontavsnitt ved å innvadere Ukraina fra Belarus tør vel ingen tenke på.

    Trolig vil det bli mer massedød og atter massedød. For allt tyder på at Ukrainere ikke lenger vil underkues av Russland slik de ble i sovjettiden. Og slik Belarus underkues idag. Alt tyder på at Putin vil tvinge Belarus til å bli med i krigen mot Ukraina. Selv om forholdet mellom disse folkene på ingen måte tilsier en krig.

    Det som trolig også vil skje hvis Bellarus innvaderer er at Ukraina vil søke å ødelegge mest mulig av millitære kapasiteter inne i Bellarus for å skape en sikkerhetssone. Våpenutviklingen i Ukraina går for tiden raskt og antagelig er bare et spørsmål om tid før de gamle sovjettstatene må gjøre noe drstisk for ikke å bryte sammen. Prisen for russisk olje er rekordlav og gassalget har stupt.

    Selv russere vil til slutt forstå hva som skjer.

Det er stengt for kommentarer.