Fra Dagen.no: Gestapo-metoder fra barnevernet

STERK KRITIKK En delegasjon rumenske ­toppolitikere har et betinget håp om å kunne påvirke norske barneverns-myndigheter, men liten forståelse for norsk praksis.
gestapo-metoder-barnevernetDet er tyngde over delegasjonen som er sendt til Norge i forbindelse med at norsk barnevern har gjennomført midlertidig omsorgsovertakelse av fem søsken under ti år fra en norsk-rumensk familie. Titus Corlatean er tidligere rumensk justis- og utenriksminister, mens Ben-Oni Ardelean er sekretær for parlamentets utenrikskomité. De er med i den syv mann sterke parlamentarikergruppen som ifølge dem selv er ganske unik. Det skal være 25 år siden en lignende delegasjon ble sendt til utenlands. Så alvorlig ser man på rumensk hold på saken som har skapt høye bølger og fått stor oppmerksomhet i mange land,” skriver avisen Dagen  (foto skjermfoto fra Dagen)Bodnariu saken hadde versert i internasjonale kristne presse en knapp uke før Søkelys mediadekning-barnevernetomtalte saken som det første norskspråklige mediet den 6 desember i fjor. I Søkelys første oppslag om saken som hadde overskriften “Hevder norske myndigheter gjennom barnevernet har kidnappet deres fem barn –anklages for kristen indoktrinering,” -gjenfortalte hva den internasjonale kristne presse som Charisma, Christian Today, WND og The Christian Post omtalte som norsk kristendomsforfølgelse anno 2015. Søkelys ble da nærmest latterliggjort av enkelte i kommentarfeltet og måtte tåle å høre “seriøse media aldri ville skrive om en slik sak” osv osv. Også flere av leserne her på Søkelys etterspurte hvorfor Dagen og Vårt Land var tause i denne saken. “Forferdelig! Hvor er det kristne aviser!!!! Vårtland, Dagen og Norge Idag! Hvorfor er de så tause!” -ble det spurt og etterhvert begynte også disse å skrive om saken. Omtalen av denne saken har vært omfattende i den internasjonale presse, men i Romania blir saken beskrevet som “enorm” og det er nå et voldsomt press på norske myndigheter i denne saken.

Barnevernet bruker Gestapo metoder

fra-dagenDe to politikerne understreker at også Romania har et forbud mot bruk av fysisk straff i barneoppdragelsen. – Grunnleggende er lovverket det samme hos oss som i Norge, sier senator Ben-Oni Ardelean til Dagen. – Problemet er hvordan det norske barnevernet forstår og iverksetter lovverket. I denne saken framstår barnevernet i Norge som et Gestapo-system, sier Ardelean. – Det kan du sitere meg på, understreker han, i følge avisen Dagen. Hele Dagens artikkel kan leses her

 

 

7 tanker om “Fra Dagen.no: Gestapo-metoder fra barnevernet

 1. Vi kjenner kun familiens side av saken. Nettopp. Slik er det når den andre parten trekker frem “taushetsplikts-kortet” i alle saker de blir utfordret med.
  Dermed kan “taushetsplikten” skjuler en masse grums som kan avsløre 1. Enten barnevernets antikristelige holdning. 2. Barnevernets rasisme siden det her er snakk om et norsk/rumensk ektepar. 3. Egen stolthet dersom de har handlet feil eller lagt egne subjektive vurderinger avgjøre saken. 4. Mange hevder at det først ble argumentert med at de fikk en bekymringsmelding pga “streng kristelig indoktrinering” og at dette senere ble endret til familievold på grunn av lette klask bak og å bli dradd i øret for å stanse en slosskamp mellom to av barna. Barnevernet er et lukket system og siden barna også er rumenske statsborgere har landet plikt til å hjelpe sine borgere.
  Siden denne siden primært dekker ting som skjer innenfor kristne sammenhenger, så prioriteres selvfølgelig ting som opptar kristne.
  Det betyr selvfølgelig også at jeg kan mane til engasjement også i saker som ikke konkret henger sammen med kristendom.
  Et eksempel finner du her: https://www.sokelys.com/?p=12129

 2. Når det gjelder deg og din troverdighet anbefaler jeg alle å Google ditt navn !
  Da vil de finne mer enn tilstrekkelig informasjon til å forstå at du må vere en person med helt spesielle egenskaper, og så langt jeg forstår en mann med usvikelig tro på egen fortreffelighet!
  Du faller i så henseende godt inn i rollen som forsvarer av OVERGRIPERNE i Barnevernet!
  Du har sikkert meninger om at Barnevernet i Naustdal invaderte den norsk-rumenske familien med politieskorte på 4 (fire) personer og kidnappet et spedbarn fra en ammende mor, og tvangsplasserte babyen i Bergensområdet?
  La oss få høre om du kan si noe om HVA som er VERST for en baby; å bli behandlet på denne måte, jfr om litt større barn skal ha fått en “klaps” i baken?

 3. http://delightintruth.com/

  I innlegget vi kan lese om i denne linken, deler den romanske senatoren, Ben-Oni Ardelean, følgende veldig interresante og innsiktsvekkende detaljer og tanker i Bodnariu saken;

  Marius Bodnariu hadde tidligere vært involvert i uenigheter med skolestyret. Saken var i forbindelse med et barnekor han hadde vært med på å starte på skolen der jentene gikk. Da han spilte den kjente kristne sangen; “He`s got the whole world in His hand” (Han har den hele vide verden i sin hånd) ble det bråk med skolestyret. Han ble bedt om å slutte med det, noe han også gjorde.

  Det er interresant at det igjen var en kristen sang som utløste bråk med skolestyret den dagen jentene , og senere resten av barna, ble tatt av barnevernet. Denne gangen skulle det få langt verre konsekvenser. Den eldste jenta sang en kristen sang for vennene sine. I likhet med hennes far, ble den kristne sangen ikke tolerert, og hun ble bedt om å slutte . Men ikke nok med det. Jenta ble derettter innkalt til en rektor som spurte henne om hennes og familien sin kristne tro. Det ble et grundig avhør hvor jenta måtte svare på om hun mente at Gud straffer synd. Det ble oså spurt om hun ble straffet og eventuelt hvordan hun ble straffet hjemme.Rektoren kom fram til at den kristne oppdragelsen til jenta ville skade utviklingen hennes. På dette grunnlaget ble barnevernet kontaktet.

  Når tid ble det ulovlig å synge kristne sanger i den offentlige norske skolen?Da jeg gikk fjerde og femte klasse på norsk skole i Norge for 35 år siden hadde jeg en kristen lærer. Vi startet hver dag med å synge salmer. Jeg var også veldig åpen om min kristne tro og det var helt utenkelig at jeg kunne få problemer på skolen p.g.a det.

  Og tenke seg til at et barn i Norge, hvor man fortsatt synger ;”Gud signe vårt dyre Fedreland” og fortsatt har kors i flagget, må gå i avhør på skolen p.g.a. kristen tro og utøvelse!!! Når tid kan noe kalles kristenforfølgelse hvis ikke dette er det?
  Kan barn nå risikere å bli kalt inn på kontoret til rektor hvis det er mistanke om at barnet blir oppdradd etter kristne prinsipper av vanlige kristne foreldre?

  Forfølgelse kommer som regel snikende…. Det er kanskje på tide at kristne ledere i Norge våkner opp!

  • Jeg er 100 % ENIG med deg Hildegunn!
   Og dette viser med all tydelighet at det nettopp er kristenforfølgelse som ligger bak aksjonen mot familien!
   Dette viser hvor farlig EKSTREMISTENE på venstresiden i Norge er,
   det er etter mitt syn der vi har den største faren for OVERGREP mot uskyldige borgere i vårt land, og disse personene har infiltrert hele den offentlige forvaltnimng!

  • Etter hva jeg har forstått ble det i bekymringsmeldingen lagt vekt på at besteforeldre også var “veldig” kristne.

   Jeg vet ikke hvordan kristendommen og dens verdier formidles til elever i skolen i dag.

   Men ved å lese artikkelen(2012) under kan man danne seg et bilde om tankegangen til de som forsker på temaet her i Norge.

   ” For mye frihet ved norske religiøse skoler?”

   http://sciencenordic.com/too-much-freedom-norwegian-religious-schools

   http://forskning.no/religion-juridiske-fag-skole-og-utdanning/2011/12/fritt-frem-diskriminerende-holdninger

  • Du fikk med enda et godt poeng OBs om at det i bekymringsmeldingen også ble lagt vekt på at besteforeldrene også var “veldig kristne”.

   Det virker som skolestyret på denne skolen har en fiendtlig holdning ovenfor kristne. Jeg har på følelsen at rektor lette etter noe det kunne sette fingeren på slik at det gikk an å anmelde til Barnevernet.

   Barnevernet gjør ikke bare en grov forbrytelse mot hele familien Bodnariu, men også mot deres besteforeldre, tanter, onkler, kusiner og fettere. I tillegg blir tilknytningen til deres Romenske røtter og språk brutt. Dette kan da aldri være til “barnas beste”! Barna lider under Barnevernet. Det er galskap og grusomt det de driver med!

  • Hva er det som foregår?

   Senator Nancy Smith Schaefer i Georgia i USA advarer mot barnevernet (CPS) . Utvikler det norske barnevernet seg parallelt med det i USA og har likhetstrekk. Og hva er agendaen?

   http://www.nccr.info/attachments/600_The%20Corrupt%20Business%20Of%20Child%20Protective%20Services.pdf

   “The Department of Child Protective Service (CPS) has become a protected empire and we see going around and are built on taking children and separating families. A matter of fact I can through in here now …..it appears to me that the families has to be destroyd in order for The One World Goverment to completly develope.”

   “It was truly seeing the work of the Gestapo…….”

   “Nancy Schaefer Exposes Corrupt Business of CPS on The Alex Jones Show 1 of 4 ”

   https://www.youtube.com/watch?v=kHXjl1RFQdE

Det er stengt for kommentarer.