Fra Charisma: Justin Bieber med sitt modigste standpunkt for “Gud” hittil

justin-bieberDet kanadiske pop-idolet Justin Bieber som nylig fikk media-omtale for sin “påskegave” til sine fans var torsdag hovedoppslag i det karismatiske magasinet Charisma News hvor det heter at han tar i bruk Instagram som en plattform for evangeliet. Det karismatiske magasinet brukte riktignok ikke nakenbildet det nakenbilde han sendte ut som “påskegave” til fansen for å illustrere sin historie. I følge Charisma har troen vært et betydelig tema for Bieber og denne uken skal artisten ha kommet med sin sterkeste bekjennelse av troen noensinne.

For bare 12 dager siden, den 27 mars kunne TV2 fortelle sine lesere om Justin Biebers påskegave til sine millioner av fans. Artisten som den ene dagen bruker Instagram til å sende ut et bilde av seg selv til sine 63 millioner fans hvor han kliss naken står og skuer utover en innsjø, bruker tydeligvis også samme sosiale plattform til å spre sin utgave av

evangeliet. I de siste årene har skandalene stått i kø for Bieber som vistnok skal ha blitt hemmelig døpt i regi av Hillsong på et luksushotell i New York. Midt i all festing, rus og skandalisert fyll, finner altså den kanadiske artisten også tid til å sende ut oppmuntringer justin-b2og sitater fra Bibelen samt et bilde av salme 46,10 hvor det står: “Vær stille og kjenn at jeg er Gud” og hans bildetekst på fotoet var “Husk at det finnes en Gud som elsker deg og er for deg, vær i hans nærvær og han vil gi deg sann hvile,” gjengir Charisma. I januar i år promoterte Justin Bieber (foto You Tube) den bestselgende andaktboken “Jesus Calling” av Sara Young, en andaktsbok som har møtt betydelige innsigelser fra en rekke teologer. Blant annet disse 10. Og i mars, rett før han sendte ut sitt nakenbilde av seg selv, skal Justin ha latt seg beskue mens ha ba sammen med Kanye West. “Vil Biebers “nyfunnede” tro utfordre hans etterfølgeres liv? er spørsmålet Charisma avslutter sin artikkel med..selv om det er allment kjent at Bieber har kalt seg kristen mange ganger og søkt til diverse pop-kirker som Hillsong. Den populære artisten finner åpenbart tid til “Gud” i pausene mellom hard festing og å sende ut bilde rav seg selv naken. Hva slags tro Bieber kan ha funnet vil jeg ikke spekulere i, men bibelsk kristendom er det neppe. Det vår tids mennesker trenger er en gjennomgripende vekkelse, å se seg selv som en dødsdømt synder som er i desperat behov av Jesu blod og fullkomne frelsesverk på Golgata  og ikke en terapeutisk Jesus som gir gode stemninger og følelse av velvære. Å komme med oppmuntrende bibelsitater er vel og bra, men det en fallen menneskehet trenger å høre, er et gjennomgripende evangelium som går på dypet i mennesket og så setter fri.

https://www.youtube.com/watch?v=bzjFeSHttt4&nohtml5=False

 

 

Én tanke om “Fra Charisma: Justin Bieber med sitt modigste standpunkt for “Gud” hittil

Det er stengt for kommentarer.