Forvirring i PDK: Partiet solgte bøker de nå tar avstand fra

pdk-forvirringPartileder Erik Selle og en rekke av representantene for partiet forsøker nå å fossro seg vekk fra den støtten de  tidligere har gitt til Jeremy Hoffs bok om 22 juli profetien. Det er en alment kjent sak at partiet i sommer både har markedsført og solgt Jeremy Hoffs bok både på partimøter og i tillegg har fremmet den i kristne sammenhenger. Selv Erik Selle selv skal ha uttalt seg positivt om boken, men det var før saken eksploderte i media. Når prøver partiet desperat og ro seg bort fra sin egen fortid. Det store spørsmål er derfor, i hvor mange andre saker er partiet villige til å løpe fra tidligere utsagn og vi antar at mer vil komme.

“Jeg kjøpte boka på partimøte til PDK så jeg skjønner ingen ting desverre ,hadde ikke hørt om boka , men etter å ha lest den kan jeg være enig med Jeremy Hoff . Skjønner ikke at de selger en bok de tar avstand fra ..???,” skriver Lillian Christiansen og får følgende svar av Tove Marie Dimmock: “Avstand fra boken kom vel etter saken havnet i media…
Kanskje, kanskje ikke, så selger de boken videre på partimøter…
Selle vil kanskje si noe om det.” spør Dimmock -og dette er kanskje de sanneste ord som er skrevet i Dagen på lang tid -personlig tror jeg Selle før eller siden møter seg selv i døra i denne saken.

5 tanker om “Forvirring i PDK: Partiet solgte bøker de nå tar avstand fra

 1. Min mann kjøpte også boka på noe i regi av PDK. De er merkelig tause til dette. Men slik er det når et parti rir to hester samtidig. Shalom

  • Jepp Randi, vanskelig å ri to hester samtidig. Noe vi ser PDK her har forsøkt.

 2. Feig er Selle. Han har allerde møtt seg selv i døra. Et parti med en slik leder stemmer man ikke på!

 3. Partiet De Kristne ser ut til å ha spikret enda en spiker i sin egen kiste med denne vingllingen og feigheten de har vist i denne saken.
  Partiet har helt siden starten vist at de mangler lederskap, og de fremstår rett og slett umodne og amatørmessige.
  Terje Simonsen fikk etter sigende et kall fra Gud om å stifte partiet, og Gud hadde sagt till ham at partiet skulle få 6 % oppslutning og regjere med FRP etter valget i 2013.
  Vi vet alle hvordan det gikk, partiet fikk 0,6 %.
  Dermed kan man fastslå at dette overhodet ikke var noe kall fra Gud. Gud kaller ikke Simonsen til å stifte et parti, for deretter å vende dem ryggen. At Gud skulle kalle ham til å stifte et parti som skulle samarbeide med FRP faller på sin egen urimelighet. Gud har selvsagt ikke behag i et parti som har en politikk som går i mot Hans Ord på omtrent samtlige områder, og dermed vil Han selvsagt ikke kalle Simonsen til å stifte et parti som skal regjere med FRP.
  Derfor kan vi konstatere at Simonsen har sugd alt dette fra eget bryst, og resultatene har blitt deretter.

  På siste meningsmålingen har sekkeposten “andre” en oppslutning på 0,9 %. Dersom vi antar at de andre minipartiene har samme oppslutning som tidligere; KSP, Demokratene, Kystpartiet og noen andre, så kan man anta at De Kristne på denne målingen har anslagsvis 0,2 %.
  Dermed er tilbakegangen formidabel. Fra stortingsvalget i 2013 vil da tilbakegangen være på hele 66 %.

  Det er rimelig å anta at partiet De Kristne vil oppleve en tilbakegang i forhold til valget i 2011, og at de forsvinner helt til neste stortingsvalg. Og takk og lov for det:-)

  • Jeg er enig, PDK har forsøkt å ri to hester samtidig og når stormen kom og orkanen pisket dem i ansiktet, så løper de som forskremte høns. Jeg ser også at den nye fylkeslederen i PDK Vest-Agder nå erstatter snakk om Gud med politikk, og man kan egentlig ikke legge religion og tro til grunn for de politiske valg man foretar.
   Uansett om en er enig eller uenig om boken til Hoff, mener jeg velgere har grunn til å forvente at politikere har ryggrad til å stå for det de har sagt og ment internt i sine partimøter, selv når mediastormen kommer. Denne egenskapen mangler PDK og da har de intet i kommune og fylkesstyret å gjøre. Slik vingling skaper bare økt politikerforakt og mistillit til politikere. Og det faktum at disse ønsker å samarbeide med Frp gjør det utenkelig for min del å stemme på dem. Det er naivt å tro at bare de kommer i posisjon så vil Frp løpe fra sin lovnad om å være “garantister for abortloven” da Frp blir storebror i forhold. Maken til ryggløst om amatørmessig parti har vi ikke sett i nyere tid.

Det er stengt for kommentarer.