91 (102) jordskjelv det siste døgnet, et apokalyptisk tegn sier pastor Paul Begley

jordskjelv-californiaPaul Begley: Whaat! 91 jordskjelv de siste 24 timer, jorden ryster og skjelver og djevelen brøler siden han vet at endetiden er over oss og at Jesu komme er nært forestående, sier pastor Paul Begley i sin siste video. I løpet av det siste døgnet har det vært registrert 91 eller snarere 102 jordskjelv i følge United States Geological Survey’s  (USGS) Flere av skjelvene har skjedd de siste få timer, og var ikke regnet med da Begley spilte inn sin video for litt over en time siden. “Du vil ikke tro hva som hendte i Alaska,” sier Begley før han minner om hva Jesus sa til sine disipler om de siste dager. I likhet med mange andre profetiske røster tror Paul Begley at vi lever i profetiske tider. Bare i løpet av det siste døgnet er det registrert 91 (102 i følge siste oppdatering) og disse skjelvene bærer bud om at Kongen kommer. Hør hva pastor Begley har å si om de mange jordskjelv fra 2,5 og oppover som er registrert siste døgn

6 tanker om “91 (102) jordskjelv det siste døgnet, et apokalyptisk tegn sier pastor Paul Begley

  1. Det er små jordskjelv rundt omkring i verden hele tiden året rundt. Det er bare latterlig med disse konspiratoriske synseriene rundt disse tingen som jordskjelv, naturkatastrofer, krig og børskrakk etc. Det har forekommet til alle tider og vil skje igjen i fremtiden.

  2. Det trenger ikke være et børskrakk som kommer, men kanskje en enorm naturkatastrofe som også vil få Obama til å bli sittende en ny periode. Da kan han fullføre den avkristningen han står i spissen for. Glem Bush, han kommer aldri tilbake.

  3. “Den dagen skal han stå med føtene på Oljeberget, som ligg rett aust for Jerusalem”
    Jesús tilbakekomst er en del av frelsesplanen. Og i denne Guds plan omfattes Jerusalem og Israel. Jeg ser at opprettelsen av staten Israel er en brikke i Frelsesplanen. For naarJesus kommer igjen, kommer han til sine egne. Og saa kan man sporre ? Maatte det et holokost til for at en brikke skulle foyes inn i frelsesplanen, ved at staten Israel ble opprettet. For Jesús kan jo ikke komme tilbake til et arabisk land, eller et arabisk Jerusalem.

  4. Det er mer sannsynlig at antikrist kommer fra det gjenoppståtte Romerriket, det vil si EU.

Det er stengt for kommentarer.