Fortsetter å pukke på at 23 september 2015 er dagen for bortrykkelsen

Den falske “profeten” Renee Moses pusher stadig ut nye videoer til sine 56000 følgere rapture-2017-renee-mat bortrykkelsen vil finne sted den 23 september 2015. Dersom man tar seg bryet med å lese noen av kommentarene under finnes det mange som faktisk tror at teorien til Renee M som har en forhistorie i å bomme på sine forutsigelser. At skriften entydig sier at ingen kjenner dagen eller timen på Jesu komme ser ikke ut til å affektere Renee Moses og hennes tilhengere. Dersom Renee Moses også denne gang tar feil har hun allerede klar reserveløsninger samtidig som hun på sin nettside jesusiscoming2016. forsøkt å gardere seg ved å skrive “Jeg tror at bortrykkelsen av menigheten mest sannsynlig vil inntreffe 23 september 2015. Dersom dette skulle slå feil har hun allerede klar en nettside som heter “rapture coming 2017″ (bildet) som bare venter på å bli fylt opp med nye datoer og tvilsomme spådommer om bortrykkelsen i 2017.

Ikke uventet er videoen nedenfor fjernet av Renee Moses da hennes “dommedag” og bortrykkelses-spådom nok en gang slo feil.

https://youtu.be/8F28ozc_Q_Q

Selv tilfeldige tall fra filmproduksjoner blir ansett som bekreftelser på at bortrykkelsen vil finne sted 23 september 2015

Én tanke om “Fortsetter å pukke på at 23 september 2015 er dagen for bortrykkelsen

  1. All fastsetting av konkrete datoer har vist seg å være fåfengt så langt. Datoen er umulig å fastsette, men akkurat som i Lot’s tid blir det en dag de færreste forventer.

Det er stengt for kommentarer.