Former head of the Israeli secret service Yakov Kedmi said that Zelensky is a Nazi collaborator

Israel har vært tilbakeholdne med sin støtte til Zelensky og regimet i Kiev. Yakov Kedmi som er en tidligere sjef for israelsk hemmelige tjenester, politiker og tidligere diplomat hadde ikke så mye godt å si om president Zelensky. -En nazi-kollaboratør sier Kedmi om Zelensky. “Zelensky bygde hele sin karriere på å støtte dem som er etterkommere av dem som drepte hans jødiske forfedre. I følge Yakov Kedmi er Zelensky en skamplett for det jødiske folk. En jøde som spytter på gravene til de som kjempet mot nazistene.

Det er ikke akkurat lovord den tidligere israelske politikeren og diplomaten har å si om den ukrainske presidenten -som selv er jøde. Det er nok dette element som har gjort at Israel har sagt nei til å støtte Ukraina med våpen i krigen mot Russland.

4 tanker om “Former head of the Israeli secret service Yakov Kedmi said that Zelensky is a Nazi collaborator

 1. Det skulle ta seg ut dersom Israel militært støttet nazistene i Ukraina. Det ville ha vært en hån mot de seks millioner jødene som ble utslettet av nazistene under andre verdenskrig. Israelske myndigheter kjenner historien og vet hvilke krefter som står bak krigen mot Russland.
  Det at Israel yter humanitær hjelp til befolkningen i Ukraina er en helt annen sak.
  Det er godt og riktig. Men å støtte Kiev med våpen som er tiltenkt brukt til å drepe russiske sivile og soldater er en helt annen sak.
  Israel har fortstått noe mange “kristne” her hjemme ikke har forstått.
  At en støtte til Zelenskys krig i realiteten er en støtte til de krefter som forsøkte å utrydde Guds folk og Abrahams etterkommere.
  Gud har tydeligvis gitt israelske ledere en visdom vi ikke finner hos de fleste i Norge. Her har vi selv kristne pastorer og predikanter som er drevet av krigsånder som har erstattet Den Hellige Ånd.
  Må Gud den allmektige fortsette å velsigne Israel med kloke ledere som ikke vil sende våpen til Ukraina og nazistmyndighetene i det landet.

  8
  13
  • Det er en god del israelere som deler synspunkt med Yakov Kedmi når det gjelder Zelensky og hans regime i Ukraina. Den israelske ledelse gjør klokt i å ikke sende våpen til Ukraina. De er nå langt klokere enn våre folkevalgte i Norge som medvirker til at krigen forlenges. Vanligvis har Norge vært i forsetet når det gjelder fredsinitiativ. Man kan jo undres på hvorfor Norge ikke presser på for fred i denne krigen.

   4
   14
 2. Synd at det er så mange negativ tommelen ned – på det som er sant – i de 2 innleggene som er delt av Arnt A. og Sokelys. Jeg antar at de fleste som leser her er kristne – og da er spørsmålet mitt – hvorfor tror Kristne på Media – om det de sier om Ukraina og om Russland? Er kristne like enfoldige – som da mange kristne løp avgårde for å ta vaksiner – fordi Staten nesten påtvang det?

  Kristendom er å se sannheten – og ikke holde hovedstrømmen av media som ett sannhetsvitne – det fortjener bare skriften. Det det finnes flere gode medier, som teks. Document.no som jeg leser – og noe greit i blant i Inyheter.no – når det gjelder vaksiner og en del av artiklene rundt Ukraina, så vil jeg også anbefalle steigan.no – selv om han er kommunist. Også Derimot.no – selv om de er kommunister – har en gang i blant perler – om du hopper over deres til tider rød fargede artikler.

  Følelser – som media hele tiden trykker på – er farlig. Om du bruker følelser for å finne sannheten om hva som skjer i verden- så vil du bare la deg lure. Det er derfor Gud ga oss Den Hellige Ånd – for å lede oss til hele og fulle sannheten – som Skriften sier:

  Og dere har salvelse av Den Hellige og vet alt.
  1Joh 2:20

  Det betyr ikke nødvendigvis at ditt sinn vet alt – men Ånden i ditt hjerte vet det – men da må du også ha lært deg å høre fra Ånden – og bli kvitt alle forstyrrelser som kan være i ditt liv. Når det gjelder det siste – så snakker Jesus om byrder – og enkelt og greit er det løgner som har blitt tankebygninger i ens sinn – hvor man kanskje må ha befrielse:

  https://korsfestet.wordpress.com/2023/03/19/bryt-deg-vei-til-frihet-en-oversikt/

  Hvorfor er det så viktig å kunne navigere seg når det gjelder sannheten i hva som skjer? Fordi Bibelen sier at verden ligger i det onde – dvs. du finner sjelden sannheten i vårt MSM – hovedstrømmen av media – og da må du ta alt med en klype salt, som blir sagt – rundt vaksiner, hva helsetopper, regjeringer, storting, dommere, advokater, akedemia etc. sier – de er alle lagt strengt under Statens dominans – og vi må være forsiktig med å gjøre staten til gud.

  Romerne 13 handler ikke om å la seg dirigere av staten – men å være underordnet – men når det gjelder ting som krysser Guds Ord, så må vi være opprørere – sånn som jordmødrene i Egypt, som løy for Farao, for å redde guttebarna – og Gud velsignet dem for det – Daniel og hans 4 venner, som nektet å bøye seg for sin tro – og Gud frelste de også ut av det – etc. etc.

  La oss ikke være dumme – og følge denne verdens ånd av følelser – eller ligger du under bedrag! Og da sier Jesus at man vandrer i blindhet – og hvordan skal man da navigere seg på den smale veien – som Kristus Jesus ba oss om å vandre på – i våkenhet?

  3
  5

Det er stengt for kommentarer.