Forholdet mellom Russland og NATO er verre nå enn under den kalde krigen

Det er tilnærmet full isfront mellom Russland og NATO. Forholdet mellom NATO blokken og Russland har aldri vært dårligere enn de er nå. Etter at Russland startet sitt prosjekt for å “denazifisere” Ukraina som de sier, har relasjonene mellom NATO og Russland blitt mildt sagt fiendtlige. Russland mener at Vesten gjennom å støtte Ukraina militært, i realiteten støtter et nazistisk-påvirket terrorist-styre som er ansvarlig for å føre Russland og NATO på kanten av full krig.

Russland mener at Ukraina trenger å denazifiseres.

Russland har sett hvordan Vesten stadig har eskalert konflikten i Ukraina og sier at landet er forberedt på at NATO blokken kan komme til å utplassere styrker i Ukraina. Russerne er også fullt innforstått med at det allerede “uformelt” finnes NATO styrker i Ukraina som bistår den ukrainske hæren. “Militærstrategene i Washington og Brussel bør innse: Hvis de ved å løfte tabuet om potensiell utplassering av blokkens tjenestemenn til Ukraina prøver å teste landets styrke, så er vi klare for ethvert scenario,” sa Konstantin Gavrilov som er en russisk toppdiplomat. I følge diplomaten er advarslene fra USAs president Joe Biden og noen andre vestlige ledere om at dersom Russland beseirer Ukraina, kommer de til å angripe land i NATO en distraksjon for å styre de vestlige skattebetalere til å akseptere den meningsløse pumpingen av penger inn i korrupsjonshullet i Ukraina. I etterkant av terrorangrepet Russland mener at Ukraina, USA og Storbritannia var involvert i, har russiske myndigheter sendt et formelt krav til regimet i Kiev om å utlevere flere personer Moskva mener var involvert i terrorangrepet. En av dem Russland krever utlevert for terrorisme er den ukrainske etterretningssjefen Vasyl Maliuk som russerne mener hadde en finger med i terroraksjonen.

2 tanker om “Forholdet mellom Russland og NATO er verre nå enn under den kalde krigen

 1. Enkelte her inne lengter tydeligvis etter en tredje verdenskrig.
  De er villige til å ofre millioner av europere for stanse Putin.
  De nekter å erkjenne at de gjennom å støtte Ukraina og kokainklovnen i realiteten støtter nazismen. Norge vil høste hva vi har sådd.

  3
  2
  • Vi vet at mange i de kristne forsamlingene i Norge er hundre prosent politisk korrekte og gjør det msm forteller dem. De har hvitmalt Kiev regime og brunmaler Putin og Russland.
   Jeg får stadig på pukkelen fordi jeg ikke fremmer det vestlige narrativ broder Gjermund

   3
   2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *