“For en tid som denne” -President Trump har utvist sterkt lederskap gjennom Corona-krisen

Corona-viruset som ble utviklet på slutten av 2019 i Wuhan i Kina vil for ettertiden ble husket på samme måte som folk kommer i hu Pearl Harbor eller 11 september 2001. På mange måter vil Amerika aldri mer bli det samme og jeg vet at jeg må håndtere det ved å skrive en rask oppdatering til min bok, “Gud, Trump og 2020 valget.” Jeg fullførte boken på høstparten i 2019 og den ble gitt ut den 14 januar 2020, på ca samme tid som nyhetene om det nye viruset begynte å lekke ut fra Kina og folk i Vesten begynte å bli redde. Nå i april 2020, har Gud ledet meg til å skrive en oppdatering av boken, som vil bli kalt, “Gud, Trump og budskapet for 2020 valget,” forteller Stephen Strang som skrev den oppdaterte utgaven av sin bok på mindre enn tre uker. Stephen Strang er en konservativ kristen som mener at det er naturlig at Guds barn støtter opp om og stemmer på han som er Guds kandidat, nemlig Donald Trump

Stephen Strang som er blant de av som mener at Donald Trump er Guds kandidat for 2020 valget er full av lovord for presidentens håndtering av Covid-19 krisen. Allerede så tidlig som 31 januar, lang tid før andre land gjorde det samme, innførte ham restriksjoner på tilreisende fra Kina. Endringen trådte i kraft 2 februar, og Trump var helt i forkant når det gjaldt det å begrense import av viruset fra Kina. Et virus mange mener er utviklet som et biologisk våpen.  I sitt budskap lovpriser Strang president Trump for det lederskapet han har utvist gjennom den menneskeskapte krisen. Allerede den 13 mars innførte Trump innreiseforbud  fra Europa hvor viruset ble spredd uforhindret. Samtidig som Trump satte foten  ned  for kinesiske turister, og fikk kritikk av demokratene for det, trasket et stort antall kinesere rundt i Europa og Norge og hostet ut viruset til et stort antall mennesker.  Trump erklærte raskt en nasjonal unntakstilstand og selv de fleste menigheter og kirker lukket dørene da retningslinjene for å begrense smitten ble innført den 16 mars. I disse retningslinjene ble det anbefalt at maksimalt 10 personer kunne være samlet på samme plass. Gjennom å sette folk i husarrest for å begrense smitten, ble noen virksomheter ansett som essensielle, blant annet spritsjapper og matbutikker for å nevne noen. Restauranter og barer måtte lukkes med unntak av drive-in restauranter eller virksomheter som leverte mat hjem til folk. Imidlertid ble kirker og menighetslokaler ansett som “ikke-essensielle” mens sprit-sjapper ble ansett som viktige. Foreløpige tall viser at alkohol-konsumentet har økt mens folk har måttet være i hjemmekarantene.

Dette reiser interessante spørsmål omkring dette med religiøs frihet. Hvorfor anser myndighetene kirker og synagoger som ikkeviktige? Vi har tross alt en grunnlovsfestet rett til religionsfrihet, skriver Stephen Strang videre. “Rodney Howard-Browne, pastor i megakirken The River at Tampa Bay i Florida, gjennomførte gudstjenester som fulgte smitteverns-reglene og så til at folk holdt avstand til hverandre. Sheriffen i distriktet holdt en pressekonferanse hvor han anklaget pastor Howard-Browne for å ha utvist skjødeløshet i forhold til smittevernsreglene og utstedte endog en arrestordre på pastoren. Senere dro betjenter til pastorens hjem for å pågripe han for forsettelig forseelse. “Liberty Counsel” pekte i den forbindelse på at amerikanere har en grunnlovsfestet rett til religionsfrihet, mens mange bedrifter og forretninger som blant annet sprit-sjapper ble tillatt å kunne holde åpent på tross av at disse ikke har en grunnlovsfestet rettighet. Etter å ha blitt truet med søksmål for brudd på grunnloven, valgte Hillsborough Countys myndigheter å omgjøre sin beslutning og slo fast at kirker og gudstjenester skal anses som essensielle. Florida guvernør Ron DeSantis (R) og flere andre guvernører har bestemt at kirker og gudstjenester er å anse som essensielle i deres stater. På en måte har religionsfriheten vunnet. Det var et virus denne gangen, men hva skjer neste gang lokale eller føderale myndigheter beordrer kirker og stenge, spesielt etter at så mange amerikanere stilletiende har fulgt ordene i forbindelse med nedstengningen? Skal det virkelig så lite til for å stenge ned den kristne forsamlingsfriheten er et spørsmål mange nå stiller seg.

I motsetning til Barack Obama som lovpriste og hyllet islam, har president Trump ydmykt latt ulike kristne personligheter be for ham.

Jeg tror at Donald Trump har utvist stort lederskap gjennom pandemien. Jeg tror at han vil utvise et like stort lederskap i fortsettelsen og at økonomien vil hente seg sterkt inn igjen. Trumps viktigste argument som må selges til amerikanske velgere som normalt sett ikke vil stemme på en republikaner har vært en voksende økonomi. Noen røster hevder at Coronaviruset utgjør en “eksistensiell trussel” for presidentens gjenvalg i 2020. Hvis det er sant, har vi ennå flere grunner til å stille oss bak presidenten og se til at han blir gjenvalgt til høstens valg. I min siste bok, “Gud, Trump og 2020 valget” forklarer jeg hva som står på spill dersom Trump skulle tape i november. “Dette er den viktigste bok jeg noensinne har skrevet og jeg tror den vil hjelpe dem med å forstå hva det sekulære media ikke vil fortelle. Hvor er Gud i alt dette og hva er Hans plan? “Gud, Trump og 2020 valget” har solgt svært bra og har fått gode omtaler, men bare måneder etter at den ble lagt ut for salg i januar, fikk vi det første tilfelle av Covid-19 viruset her i Amerika, og på få uker har alt endret seg. Tidlig i april viste jeg at jeg skulle skrive en ny bok om hvordan den uventede pandemien kunne påvirke utfallet av høstens valg. Derfor står nå mer på spill en noen gang tidligere. Hensikten med denne nye korte boken er å tenne i brann det amerikanske kristenfolket slik at vi nær sagt stemmer som aldri før. Dersom vi ikke gjør det, og Trump skulle tape, vil livet slik vi kjenner det, være en saga blott og forfølgelsen av kristne som ikke deler demokratenes antikristelige og gudsfiendtlige agenda -vil begynne. Vi så hvordan denne forfølgelsen begynte under Barack Obama og dersom Trump ikke vinner i 2020, vil forfølgelsen tilta,” skriver Stephen Strang som håper at det evangeliske Amerika igjen slår ring om president Trump.

Den kristne frihet står på spill dersom Joe Biden og demokratene skulle vinne høstens valg. For Such A Times As This med Wayne Watson understreker viktigheten av å utnytte tiden rett.

 

10 tanker om ““For en tid som denne” -President Trump har utvist sterkt lederskap gjennom Corona-krisen

 1. Amen?

  Trump er Trump!!

  Om jeg må le litt av hans sosiale antenner og uttalelser, så er det kun med på å krydre hverdagen litt.

  Men, jeg blir ydmyk og takknemlig for det Trump gjør og får til i USA.

  Tenk at Gud virkelig kan bruke en fyr som Trump…..det er så herlig å se på hvordan verden blir gjort til skamme!!

  I love ?

  6
  3
  • Godt sagt 🙂 Han får meg stadig til å le.
   Det siste du skriver.. hehe 🙂 mang en gang har jeg tenkt at Trump er beviset på at Gud kan bruke Hannah også 🙂 🙂
   Uten sammenligning for øvrig, Trump er smart -det er ikke Hannah 🙂 men i følge Guds Ord kan jeg brukes. Tenk for en Far vi har!

  • He he. Du bommer med din spådom om hvor lenge Trump har igjen i presidentstolen. 8 måneder + 48 måneder er tilsammen 56 måneder med Trump i presidentstolen. Deretter burde Donald Trump junior eller Eric Trump gå for 8 år som president, og etter dem kan kanskje Barron William Trump overta. I såfall blir det Trump 2020, Trump 2024, Trump 2028, Trump 2032 og Trump 2036.
   Det vil bli lett match for Donald Trump og slå ut den demente Joe Biden ved høstens valg.
   Egentlig har jeg litt vondt av Joe Biden jeg. Han er sjanseløs og vil bli spist levende i alle debatter og komme med så mange rare og usammenhengende og uforståelige utsagn at demokratene vil skjønne at dette er katastrofe de lux..
   Trump er og forblir rett kandidat for USA uavhengig av hva PK nordmenn måtte mene om han.

   2
   2
  • Kjell, er helt enig i at Trump vinner soleklart valget.

   Men, min gode venn (anonym) som er overbevist om Obama er Antikrist tror noe vil skje. Han mener at Trump vil bli tatt av dage, eller at verden går mot en eller annen katastrofe og Obama er helt nødt til å ta ansvar da han nylig har hatt presidentrollen og er godt likt av verdenssamfunnet. Det vil nærmest bli er krav om at han tiltrer rollen som president igjen. (Min venn elsker YouTube?)

   Jeg har veddet med han om at Trump fortsetter og at det min gode venn påstår ikke vil skje….

   Noen tanker omkring dette Kjell? Du er jo bevandret på YouTube og blant «profetiske» røster…

  • Det er endel som tror akkurat det. Renee Moses er en av de som har hevdet dette lenge. Hun har så langt bommet på 100 prosent av sine spådommer.
   Også NAR profetinnen Vonda Brewer har trodd det samme. Hun er en kvinne som spår mot betaling, og tror virkelig at både Obama, Trump og Hillary Clinton lytter til hennes budskap. Så langt har også hun vist en utrolig treffsikkerhet når det gjelder det profetiske.
   Å bomme 100 prosent er ikke så dårlig med tanke på at hun hadde 50/50 sjanse når det gjaldt valget i 2016.
   Da spådde hun at Hillary ville vinne enkelt, og bommet stygt.
   Jeg har nå sett enkelte av dem som mener at Obama vil få en tredje periode og overta dersom Trump skulle bli tatt av dage..
   Imidlertid er det ikke slik USA funker. Da trer Mike Pence inn, så disse som tror at Obama kommer tilbake og trer inn i stedet for Trump må vente lenge.
   Jeg vet at enkelte mener at Obama er antikrist, noe jeg finner null grunnlag for i Skriften.
   Han var ikke akkurat den som løftet frem kristne verdier, og mistet all troverdighet i Midtøsten da han effektivt bøe utmanøvrert av Putin over Syriakonflikten hvor han snakket om den røde streken og forberedte en større militærkonflikt med Syria pga påståtte bruk av kjemiske våpen.
   Men bakket ut da Putin lykkes med å utmanøvrere ham gjennom en avtale om at Syria skulle utlevere alle kjemiske våpen.

  • Jeg tror heller ikke det er Obama. Tenker kanskje på en som prydet forsiden til The Economist, der han “går på vannet” Emmanuel heter han også. (Macron). Teksten var “Europes savior?”

   Han og paven diskuterer coronaen o.a. på tlf. De finner nok ut av det han og paven…

  • Det er ingen grunn til å poste Trump parodier her eller andre steder. Det er bedre å holde seg til hva han virkelig sier. Nemlig:

   “So I asked Bill a question some of you are thinking of if you’re into that world, which I find to be pretty interesting. So, supposing we hit the body with a tremendous, whether its ultraviolet or just very powerful light, and I think you said, that hasn’t been checked but you’re gonna test it. And then I said, supposing it brought the light inside the body, which you can either do either through the skin or some other way, and I think you said you’re gonna test that too, sounds interesting. And I then I see the disinfectant, where it knocks it out in one minute, and is there a way you can do something like that by injection inside, or almost a cleaning. Because you see it gets in the lungs, and it does a tremendous number on the lungs. So it’d be interesting to check that. So you’re going to have to use medical doctors, but it sounds interesting to me, so we’ll see. But the whole concept of the light, the way it goes in one minute, that’s pretty powerful.”

 2. En av de siste kongene i det gamle Israel reformerte landet på en ganske utrolig måte. Men ett eller annet sted står det at folk flest bare latet som om de ble reformert. Og om ikke lenge så gikk hele nasjonen til grunne.

  En statsleder kan ikke gjøre stort hvis folk flest har vendt Gud ryggen. Som en kjent amerikansk predikant sa; hvis folk lever lenge nok i en grensetilstand mellom verdslighet og hellighet så mister de evnen til å bli fornyet i troen. De blir blinde for den åndelige dimmensjonen. Kanskje fordi Gud har gitt dem opp. Personlig frykter jeg at den amerikanske kristendommen har blitt en del av den verdslige amerikanske kulturen.

  Alle de mest respekterte predikantene i USA har i løpet av den siste menneskealdren ment at det går mot slutten for de amerikanske stater. Ganske mange kristne amerikanere sier at Guds Ånd ber dem forberede seg på helt andre tider. Som Billy Graham skal ha sagt: Hvis dommen ikke snart faller over USA så må Gud be Sodoma og Gomorra om unskyldning.

  Det handler ikke om riktige politikk og riktige personer i viktige stillinger. Det handler om verdslighet kontra åndelighet. Om omvendelse fra synd. Om at folk legger mer vekt på sine rent menneskelige meninger om hva kristendommen skal være enn på det som står i Bibelen. Og da deffinerer de bokstavelig talt av en avgud. Alle avguder er et produkt av menneskelige ideer om hva slags “gud” de ønsker seg.

Det er stengt for kommentarer.