Kaller Torp for horebukk i nytt innlegg til tross for at han i Vårt Land skrev at han ikke stod for disse ordene og slettet dem

Blogger Jan Kåre Christensen håper åpenbart på å hisse på seg en ny anmeldelse fra pastor Jan Aage Torp etter at han igjen offentlig på egen blogg omtaler pastor Jan-Aage Torp som en “horebukk”. Både på sin “justismord”-blogg og den “himmelske” blogg har bloggeren i dag tatt i brukt de samme ord som førte til domsfellelse i Oslo tingrett i 2016. Under rettssakene publiserte den domfelte bloggeren et innlegg i Vårt Lands papiravis hvor han skriver at han ikke ønsker å bruke ordet “horebukk” om pastor Torp, og at det hele bare var en enkeltstående glipp eller to. Nå, fire år senere har bloggeren gjenopptatt bruken av ordet “horebukk” om pastor Torp fordi han håper på ny anmeldelse og rettssak “mellom han og meg, der alt hadde blitt opplyst hadde åpenbart endt med en domfellelse av Jan Aage Torp, Ansgar Braut og Torodd Fuglesteg.”

Omtaler på nytt pastor Jan Aage Torp som horebukk

Blogger Jan Kåre Christensen skrev i forkant av straffesaken mot seg et innlegg i papirutgaven til Vårt Land med overskriften “Jeg står ikke for disse ordene -jeg har slettet dem”. I sitt innlegg skrev Christensen videre: “Jeg ønsker ikke at det skal stå på den himmelske blogg at en skilt og gjengiftet forkynner er en gammel gris og horebukk. Det skal stå og det står at han er en horkarl. Det er riktig at politiet har hengt seg opp i de ordene Vårt Land siterer fra tiltalen. Dette skjer på tross av at jeg har slettet disse ordene for ett år siden, skriver Christensen i sitt innlegg i Vårt Land. Christensen har flere ganger i ettertid hevdet at bruken av ordet “horebukk” var en glipp fra hans side og at han ikke mener at pastor Torp er en horebukk. Likevel, i et desperat forsøk på å provosere frem en ny sak mellom ham og Torp, tyr Christensen i dag til uttrykket “horebukk” og manipulerende Jan Aage Torp. Det er i dette innlegget publisert på begge Christensens blogger at han tar i bruk ordet han angivelig ikke ønsker at skal stå på sin himmelske blogg.

Tyr igjen til uttrykket “horebukk” for å forsøke å fremprovosere en ny anmeldelse og rettssak hvor bloggeren mener hadde endt med en domfellelse av Jan Aage Torp, Ansgar Braut og Torodd Fuglesteg.

3 tanker om “Kaller Torp for horebukk i nytt innlegg til tross for at han i Vårt Land skrev at han ikke stod for disse ordene og slettet dem

 1. Jeg merker meg at JKC herjer og holder på. Han er som et lokomotiv som bruker samme spiralprinsipp som landets lærebøker. Gjentagelser på gjentagelser i håp om at han en dag skal bli hørt og lagt merke til. Vi glemmer så fort, og da er det jammen greit at JKC kan repetere hva han har sagt. Så slipper vi å gå skoleåret om igjen.

  3
  3
  • Christensen forblir Christensen. Han sier akkurat det som passer seg i nuet. Christensen eier ikke skam i livet og kan aldri aldri gi slipp på Torp. Torp er tydeligvis blitt en verkebyll for evangelisten som aldri kan gi seg. Det må ha vært forsmederlig for JKC å tape saken mot Torp.
   Å tro på omkamp er som å tro på julenissen.

   3
   1
 2. Vet ikke hvor mange ganger JKC har sagt seg ferdig med Torp. Hver gang har JKC faktisk vist seg å være den løgneren han er. Det vil ikke hold denne gangen heller.

Det er stengt for kommentarer.