100 åring overvant Corona-viruset med Guds hjelp -gir Gud æren

Den snart 101 år gamle Edith Brachman ble i forrige måned Corona-syk.

Guds veier er uransaklige…En ett hundre år gammel astmasyk kvinne overvant med Guds hjelp det fryktede Coronaviruset, melder Christian News Network. Den ett hundreår gamle kvinnen og hennes familie gir Gud æren for at hun overlevde Covid-19 sykdommen. Edith Brachman som fylte 100 år sist sommer flyttet i vinter inn på et pleiehjem og i forrige måned testet hun positivt på Coronaviruset. Brachman`s barnebarn, Kelly Venner vedte seg til sosiale medier for å be om forbønn for sin gamle bestemor og skrev: “Min vakre og 100 år gamle bestemor har testet positiv og vi kan ikke besøke henne på pleiehjemmet. Hun tror på Herren og Guds vilje, hun vakler ikke i troen -ber om forbønn for henne og vår familie.

Hun delte også en video hvor Brachman siterte salme 23 hvor det står: “Herren er min hyrde,  jeg mangler ingenting. “Min bror og jeg sa: Hvis hun kommer gjennom dette, Gud velsigne henne,” sa Brachmans sønn, Bill til den lokale TV stasjonen Fox29. For to uker siden mottok familien en gledelig telefonsamtale som fortalte at Edith Brachman hadde overlevd. Hun var tatt ut av det isolerte sykerommet og hennes sønn og barnebarn kunne besøke henne, riktignok litt på avstand, ved å stå utenfor vinduet til rommet og vinke til den gamle og sende håndkyss. -Selv de ansatte på pleiehjemmet var virkelig overveldet over at den gamle hadde overlevd Corona, forteller Venner som mener at det hele er en stor velsignelse. “Jeg fortalte henne at vi kommer til å feire hennes 101 års dag i juli,” sier kvinnes sønn videre. I følge Fox29 gir familien Gud æren for at den gamle overlevde. Også en 90 år gammel kvinne fra Washington skal ha overlevd Corona viruset og fortalt at hun kjente Guds nærvær en natt da hun trodde hun ikke skulle ha overlevd. “Hans hender berørte min kropp og jeg kunne kjenne Hans nærvær -og når jeg våknet opp så følte jeg disse hendene og når jeg falt i søvn igjen, så følte jeg Hans hender,” fortalte Virgina Wood til CBN News. “Og gjennom natten, og når jeg våknet opp, så kunne jeg ikke se Hans ansikt, men kunne føle Hans hender og viste da at Han var hos meg -og kom meg gjennom.” “Dersom de ikke hadde vært for Ham, hade jeg aldri klart det, og jeg var ikke alene, fordi Ham var hos meg hele tiden.” Wood hadde også en lege som ville lese noen av hennes favorittvers fra Bibelen slik som Salme 23. “Jeg overvant Coronaviruset,” fortalte hun til “Good Morning America”. Jeg har mye å leve for og Gud gav meg styrke til å komme gjennom. Salme 145,3-5 sier: “Herren er stor og høilovet, og hans storhet er uransakelig. En slekt skal lovprise for den annen dine gjerninger, og dine veldige gjerninger skal de forkynne. På din majestets herlighet og ære og på dine undergjerninger vil jeg grunde.”

Lever eller dør

Mens enkelte kristne som blir rammet av Coronaviruset kommer seg gjennom det hele med Guds hjelp er selvfølgelig noe vi gleder oss over. Samtidig er det et faktum at det også finnes kristne som blir smittet, syke og har dødd av det fryktede viruset. Uansett om man å rammes og kommer seg gjennom eller om man rammes og dør av sykdommen er det en ting vi kan stole på og ta vår tilflukt til. Nemlig ordene som står å lese i Romerbrevet 14,8 “for om vi lever, så lever vi for Herren, og om vi dør, så dør vi for Herren; enten vi da lever eller vi dør, hører vi Herren til.” Amen

 

Én tanke om “100 åring overvant Corona-viruset med Guds hjelp -gir Gud æren

  1. Så fint å lese. Var i går hos en som har hatt vel mye i det siste og som leste akkurat disse versene i Bibelen 🙂 Og faktisk tenkte på dem hver dag og også det at Norge/verden blir aldri det samme igjen.

    666 – Er det rett rundt hjørnet?

    Coronaen går kanskje over men nye ting kommer, kan vi noen gang klemme hverandre igjen? Med coronaen så kommer merket etter hvert, det har jeg tenkt hele tiden, søk Bill Gates patent WO2020060606A1. WO står for World Intellectual Proberty Organization (WO eller WIPO) Året står for dette år 2020, A1 klasse, søknad 060606 (666). Se video der Cioccilanti faktasjekker faktasjekkeren ved ca.7 min, men anbefaler fra start:

    https://www.youtube.com/watch?v=fDxbJiKjRi0

Det er stengt for kommentarer.