Folkemordet i Donbass 2014-2022 -var det som gav Putin motivasjon til å sende inn styrkene

Verden har i perioden 2008 til mars 2022 vært taus om tragedien som har utspilt seg i Donbass i Ukraina. 14 000 døde, mange sivile og barn, drept av høyreekstreme fra Azov millitsen som er en del av Ukrainas væpnede styrker, tvang Russlands president Vladimir Putin til å sette i gang en militæraksjon i Ukraina som har blitt langt mer blodig enn mange hadde ventet seg. I snart to måneder har russiske styrker i sammen med styrkene fra folkerepublikkene Donetsk og Luhansk kjempet for å befri det østlige Ukraina fra Azov styrkene. En styrke som ledes av Andriy Biletsky, som er leder for nazistiske Sosialnasjonalistisk forsamling. Han har vært sjef for Azovbataljonen siden 17. september 2014.

Azov bataljonen som har sterke bånd til høyreekstremisme og hvit makt skal ha vært den gruppen som mest aktivt har bidradd til et folkemord mot russisk-talende i Donbass. Hvorfor Obama, Trump, Biden og andre europeiske politiske ledere lot dette skje, uten å presse regimet i Kiev til å finne et kompromiss med Moskva. Dette kan bare forklares med likegyldighet eller et vestlig ønske om krig og konflikt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

33 tanker om “Folkemordet i Donbass 2014-2022 -var det som gav Putin motivasjon til å sende inn styrkene

 1. Eg vil anbefala ansvarlig redaktør i Søkelys om å sjekka kart over Ukraina. Då vil vedkommande sjå at republikkane i Donbass tilhøyrer Ukraina, ikkje Russland. Søkelys står på Satan si side, ved å støtta Putin og Russland. Og så bør Søkelys skriva namnet på dei som skriv artiklane, dei publiserer.

  6
  8
 2. Ukrainas grenser pr. i dag er internasjonalt anerkjente grenser, uavhengig av at Jemtland og Herjedalen en gang var norske områder. Øyene vest i havet var også norske en gang, og nesten hele Afrika tilhørte ulike europeiske makter en gang i tiden, bare for å nevne noe. Men nå lever vi i 2022, og Ukraina fikk sine internasjonalt godkjente grenser etter oppløsningen av Sovjet- Unionen, også godkjent av Russland. Det er derfor et rent russisk overgrep vi ser skje i Ukraina, som Russland har det hele og fulle ansvar for. Men i bunn av denne tragedien ser vi konsekvensene av Stalins politikk. Han tvangsflyttet etniske grupper fra sine land (ukrainere vekk fra Ukraina, Latviere vekk fra Latvia osv) til andre deler av Sovjet (mange til Sibir), og flyttet inn russere. Dette for å knekke den enkelte sovjetrepublikks nasjonale identitet. Hele Sovjet skulle russifiseres (Stalin selv var georgier). Og dette er også en politikk vi ser EU legger opp til også, selvsagt med helt andre virkemidler enn så lenge. Å bli med i EU er å entre djevelens hule.

  • Putin har lært av Israel. Israel er i dag en stat som oppholder seg utenfor de grenser som ble anerkjent av FN og Verdenssamfunnet.
   Kanhende det ikke er verdenssamfunnet som bestemmer hva som er hva, men himlenes Gud som har satt språket som barrierer mellom folk og land.
   Men alle her har forlengst avskrevet Gud og Jesus som Herre og mester, Han er en sånn en lommeJesus og lommeGud som hentes frem og løftes på en pidestall når vi føler for det.
   Av og til har jo folk religiøse følelser og da kan Gud, Jesus og Bibelen hentes frem for å begrunne noe.
   Men som oftest er vi humanister og ateister som har avskrevet at Guds råd gjelder -og da blir vi ledet av åndsmaktene blant menneskene.

   4
   6
  • FN og verdenssamfunnet kan sette hvilket som helst lands grenser, unntatt Israels. FN og verdenssamfunnet har ingen rett til å sette Israels grenser. De er det bare Jahve- Israels Gud som setter. Og Israel vil få de grensene Gud har bestemt.

   5
   2
  • Og hvem sier det? Bortsett fra mennesker som ikke er Gud.
   Klarer ikk å se at Gud har gitt FN og verdenssamfunnet den makt.
   Det Putin gjør i Donetsk og Luhansk er bare å beskytte den russisk talende befolkning mot folkemord.
   Putin utfører det som er Guds vilje,

   3
   4
  • Bjørn skriver «Det er bare vondskap i den mannen fortiden.» og « Nå viser han bare at han er en hard fariseer, fullstendig oppslukt av mørke, anklager og hat.»

   Bare?

   Når du for litt siden kunne lese at han ba om tilgivelse for noe? Hvor mange av dere andre har noen gang gjort det her inne?

   Antagelig dropper du å svare på det…

   Ikke glem at vi møtes sammen med Jesus snart ( hvis du virkelig følger Jesus da) Og ting skal gjøres opp her og nå for alle kristne. Vi kan ikke feie det under teppet. Hva har Han ikke tilgitt oss… På fruktene skal vi kjennes.

 3. Vi ser altså at grenser fastsettes ved krig og annekteringspolitikk, vil det skje denne gangen også? Når russerne vinner krigen, urettferdig eller ikke, hva vil skje? Får vi nye internasjonale anerkjente grenser i Ukraina? Eller vinner Ukraina krigen? og tar tilbake alt land inkludert Krim?

 4. Det passer ikke Kjell Andersens agenda å fortelle SANNHETEN. Den la han igjen da han var på sykehuset i 2019, og han overgav sin sjel til mørkets makter. Han klarte dessverre å dra med seg en stor gjeng her på Søkelys.
  En dag, Kjell Andersen, blir bøker åpnet, og hva skal du si DA? Skal du stå og svare: “Jeg profeterte i ditt navn…..”? “Jeg fortalte MIN sannhet…..”?
  Er det ikke bedre å fortelle den
  VIRKELIGE sannheten NÅ, og få gå på Jesu høyre side, og ikke på hans venstre side på den siste dagen?
  Denne kommentaren fra Kjell Andersen: “Jeg kjemper ikke for norske verdier.
  Blant de viktige verdier Norge holder fast på er abort, sensur av folks meninger, homoekteskap, Gay pride, Covid narrativet”.
  Men å støtte Putler bare fordi han er imot, homosexualitet, er mer grotesk enn man kunne tro om en som kaller seg kristen. Kjell Andersen støtter Russlands krig i Ukraina ved å videreformidle de rusdiske løgnene om folkemord i Donbas. Kjell Andersen støtter enhver uhyrlighet som russiske soldater bedriver i Ukrains. Kjell Andersen støtter voldtekter av små barn, ned i toårsanderen, og at de blir torturert og drept. DET ER FAKTA. Og det KUN på grunn av at Russland har innført lover som går imot homosexualitet. Kjell Andersen har INGEN medynk med de kristne frimenighetene i Russland, som har blitt fratatt retten til å forkynne det hele evangeliet gil frelse. De må legge fram for myndighetene hva de vil forkynne, og så er det opp til myndighetene å godkjenne hva de får lov å forkynne av Guds Ord. Kjell Andersen er fullstendig likegyldig til de restriksjoner kristne husmenigheter i Russland har blitt pålagt.
  Ukrainske frimenigheter er vel de i verden som har mest frihet. Siden 1991 er det kun EN president som har innskrenket de frie menigheters virksomhet. Det var landsforræderen Viktor Janukovich. Han som Kjell Andersen og co. forguder. Janukovich sa i valgkampen: “Før ble kristne kjørt til Magadan. Nå skal de gå.”

  4
  23
  • Og ingen tårer fra Birgir Hermansen over de 14000 døde.
   Barna på bildene som er myrdet av nazistene betyr intet for Hermansen.

   10
   8
  • Der har vi satans røst igjen. Det er riktig at barna har blitt drept av nazistene. De russiske nazistene som har invadert Ukraina.

   4
   11
  • Kan ikke vente tårer fra denne verdens barn
   Jesus sa:Og fordi lovløsheten tar overhånd, skal kjærligheten bli kald hos de fleste. Matt 24,12
   Det er derfor det ingen tårer er fra Birgir Hermansen.
   Bare skjellsord og trusler. Husk at han ikke er født på nytt ved Guds uforgjengelige ord og ånd.
   Det som er født av kjød, er kjød, mens det som er født av Ånden er ånd. Det å kunne sitere bibelvers gjør ingen gjenfødt. Selv prestene i homokirken kan sitere bibelvers.
   Å lese bibelen uten å være frelst og døpt i Jesu Kristi navn alene, og uten å være åndsdøpt gjør deg ikke til noe annet enn en brødrenes anklager.

   9
   10
  • Kikki har HELT rett. Man kan ikke forvente tårer av mennesker som støtter russlands krig mot uskyldige mennesker; små barn, ungdommer, kvinner og eldre mennesker, som russerne voldtar, torturerer på det groveste, bakbinder dem og likviderer dem. Helvete eier dere som gir deres støtte til slike grusomheter. Kikki beviser i hver eneste kommentar, at helvete er hennes hjem. Hun er en vannløs sky som drives av sted av vinden. Som et nakent tre om høsten, uten frukt, to ganger død, opprykket med rot. En vill havsbølge som skummer opp sin egen skam, en villfarende stjerne som mørkets natt er rede for til evig tid.
   Det gjelder også GUTTUNGEN “randi”, Bjørn, “fri” “pinsevenn”, Arnt A Nazi m fl..

   4
   11
  • Det er bare trist å se hva det er blitt av Birgir Hermansen.
   Bare eder og forbannelser fra den mannens hjerte.
   Han har avslørt seg selv grundig gjennom de siste årene.
   Det er tydelig at Gud har brukt og bruker de siste års hendelser til å skille ut ugresset fra hveten.
   De som er av denne verden vil fortsette i mørke og anklage Guds tjenere.
   De som lever med Herren vil få styrke og ny kraft fra Herren, mens verdens barn vil fortsette å kritisere og fordømme Guds barn.
   Vi som er frelst kan frimodige og glade tre inn for Herrens trone i visshet om at Jesu blod og Guds kraft holder.
   Hans løfter til de utvalgte står fast, selv om Birgir spotter, håner og tramper på Guds utvalgte lille hjord.
   Når Birgir slynger ut sitt hat og mørke mot dere, så vit at Kristus og apostlene også fikk oppleve dette.
   Enhver som lever gudfryktig i troen på Jesus vil bli forfulgt.
   Merk dere det søster Randi og Kikki.
   Guds velsignelse og fred være over dere.
   Se ikke på fiendens trusler men ha blikket festet fullt og helt på Jesus og hold urokkelig fast på Ham som gikk i døden for dem som tror og er utvalgt.

   10
   9
  • Snakk om de selv, Bjørn. Du har vært en av de fremste antikristelige røstene på Søkelys. Du har delt den ene løgnen etter den andre, den ene konspirasjonsteorien etter den andre. Du har til og med gjort Guds Ord UGYLDIG. I beste Renee Moses-stil fremsatt FALSK profeti. Altså er du en FALSK PROFET. Hvor ble det av MASSEDØDEN av coronavaksinerte, som skulle skje på høsten 2021?

   4
   9
  • Er det ikke bare å neglisjere nettrollet Birgir Hermansen?
   Vi vet jo hva slags ånd han er av.
   Guds ord forakter han og Guds bud trosser han.
   Guds store gjerning i disse siste tider er å lutre og rense menigheten for ugress og urenhet. Derfor ser vi at folk vi engang trodde var med på veien, nå er blitt de mest bitre og ondsinnede motstandere. Apostelen Johannes skrev:

   1 Joh 2,19 De er gått ut fra oss, men de var ikke av oss: for hadde de vært av oss, så var de blitt hos oss; men det skulde bli åpenbart at ikke alle er av oss.

   1 Joh 4,6 vi er av Gud; den som kjenner Gud, hører oss; den som ikke er av Gud, hører oss ikke. På dette kjenner vi sannhetens ånd og villfarelsens ånd.

   8
   5
  • Birgir Hermansen lyver som vanlig fordi han ikke er oppdatert.
   Kristne husmenigheter i Russland er ikke lenger underlagt noen restriksjoner. Myndighetene kan ikke nekte dem å samles fritt. Det slo en dom i russisk høyesterett fast.
   “Historisk dom hjelper pinsevenner, baptister og andre ikke-ortodokse kristne i Russland,” skrev Stefanusalliansen som nok er langt mer troverdig enn Birgir Hermansen
   https://www.stefanus.no/aktuelt/naa-faar-russiske-kristne-ha-gudstjenester-i-private-hjem

   6
   4
  • Takk skal du ha, såkalt “fri” “pinsevenn”. Jeg kan bare beklage at jeg ikke har fått med meg den dommen. Jeg må bare legge meg langflat, og jeg ber om tilgivelse for det. Det er dessverre ikke mulig å gå inn og rette på kommentaren, ellers hadde jeg gjort det.

   1
   2
  • Hvorfor er du så hatefull og fylt av mørke Birgir?
   Det er så man får vondt langt ned i sjelen av dine voldsomme utfall mot de du hater og forakter.
   Du dømmer ikke rettferdig om noe. Ei heller om Putin.
   Du har latt MSM og den vestlige propagandaen bestemme hva du skal tro, tenke og mene. Det er mye bra å si om Putin vet du

   Putin tar avstand fra kommunismen som ideologi, han var på Gorbatsjovs side mot de kommunistiske kuppmakerne da de forsøke å ta tilbake makten. Han opplevde Gorbatsjovs oppløsningspolitikk av Sovjetunionen som mer rett.
   Putin opphevet forbudet mot religion på skolen fra sovjet-tiden, og innførte kristendom igjen. Han gikk av som president i 2008 og overlot stillingen til Dimitri Medvedev frem til han ble valgt igjen i 2012.
   Han er en familiemann som satser på familieverdier, mor-far politikk, og er i mot Pride, ( det er derfor det ikke finnes prideflagg i Russland). Putin har dessuten forbudt promotering av homofili i landet med sine ca 150 millioner innbyggere og nylig innført strengere straffer for pedofili. Da coronaen var på sitt verste i Italia, langt verre enn i resten av verden, sendte Putin ambulanser, utstyr og leger for hundrevis av millioner fra Russland til Italia.
   Putin, som har en kristen mor, og besteforeldre som ble drept av nazistene (besremoren skutt, bestefaren savnet i krig) under andre verdenskrig, er veldig i mot vestlig dekadanse som uttrykker seg i fri sex og opprør mot heterofili, og spesielt hans motstand, på vegne av et veldig samlet russisk folk på området mot Pride har gjort ham upopulær i de kretser du sikkert vet om som promoterer slikt i vest, og som du selv står i mot.
   Vestlige lobbyister med sin agenda presser på med grupper som “Pxxsy Riot”, mennesker som er sendt fra vest å ødelegge Russland slik at de kapitulerer for vår livsstil og faller sammen innen familiepolitikken og tillater alt av “seksuell revolusjon” som er i opprør mot Gud.
   Ja, du kan selvfølgelig finne mye som ikke er bra med Putin, som hos alle mennesker, men han har mange gode sider også. Han er ingen “Hitler”, slik du skriver. Han er faktisk på din side i mange saker.

   10
   4
  • Bare ett lite men, Richard. (selv om jeg også reagerer på Birgir. Jeg har med nød for ham sagt til ham at Bevar ditt hjerte Birgir. Håper han hører på meg. Som du selv sier; det er dårlige sider med oss alle mennesker. Birgir er stor i kjeften, men Gud ser ham)

   Men; Birgir ber om tilgivelse for noe og legger seg flat, i kommentaren over deg. HVEM gjør det her inne? Noen få andre her har prøvd seg med et «beklager» o.a. Det teller ikke. De er kristne -sier de, og vet ( BØR vite) hvordan det skal gjøres. Jeg har også blitt klandret for at jeg ikke har skrevet at «jeg tilgir». (What?? Jeg tenker.. har jeg med små barn å gjøre her -eller hva skjer?)

   Og setningen «du dømmer ikke rettferdig i noe Birgir» stemmer ikke helt. Har sett i lang tid hva han har skrevet.

   Fint med påminnelsen om det Putin står for, fra deg. To tre punkter var nye for meg.

  • Det du, Richard, prøver deg på med dette innlegget, er riktig usmakelig. Jeg blir oppriktig KVALM av det. Du prøver det på den samme teknikken en viss forfører og løgner, altså LØGNENS FAR, prøvde seg på med Han som av Ånden ble ført ut i ørkenen. Nei, jeg lar meg ikke forhekse av slike kommentarer. Putin er IKKE på min side i mange saker. Han er på djevelens side. Og han viser det til gagns. Og du VET det.
   Utrolig synd at du, som hadde SÅ mye godt å fortelle, skulle vende SANNHETEN ryggen. Jeg forstår det bare ikke. Du, og andre, må gjerne bruke hersketeknikken din/deres mot meg, “Du har latt MSM og den vestlige propagandaen bestemme hva du skal tro, tenke og mene.” Den biter ikke på meg. SÅ langt har jeg ikke sunket. Du/dere får bare holde dere til Ria Novosti, RT, Kanal 1, Rossija, NTV og andre Russiske statskontrollerte “nyhetemedier”. Da ser man hvem som VIRKELIG har latt propagandaen bestemme hva dere skal tro på.

  • Mitt enkle svar til Hermansen er dette.
   Vladimir Putin har gjennom sin lange historie vist at han holder fast i kristne tradisjoner og verdier.
   Det burde vi sette pris på.
   Han står nærmere deg og dine verdier enn du aner.
   Det er blitt vel mye sinne, aggresjon og fordømmelse fra deg i det siste. Både mot Putin men også mot andre som kommenterer.
   Du angriper nærmest alle, og noen av dine angrep er direkte stygge og personlige. Det er overraskende at du skriver dette: “Det passer ikke Kjell Andersens agenda å fortelle SANNHETEN. Den la han igjen da han var på sykehuset i 2019, og han overgav sin sjel til mørkets makter.”
   For meg vitner dette om et stygt angrep basert på hat og ikke kjærlighet.
   Du skriver også: og referer til noe Kjell skal ha sagt eller skrevet” “Jeg kjemper ikke for norske verdier.
   Blant de viktige verdier Norge holder fast på er abort, sensur av folks meninger, homoekteskap, Gay pride, Covid narrativet”.
   Jeg er enig med Kjell. De ting det refereres til er blant de viktigste norske verdiene som eksisterer i dette landet.
   Det så vi jo i går da regnbueflagget ble heist Eidsvollsplassen.
   Jeg er enig med Kjell. Jeg vil heller ikke kjempe for de norske verdiene det her refereres til.
   Det er kanskje verdier du vil kjempe for, men som troende og Guds barn er det verdier jeg ikke kan eller vil kjempe for. Heller kjempe i mot.
   Hannah:
   Når jeg leser Hermansens mange kommentarer er det kanskje slik at din bønn ennå ikke er besvart.

   9
   2
  • Så at Putin, uten en eneste grunn, invaderer et fritt og demokratisk land, beordrer å DREPE FOR FOTE DET SOM KOMMER I MILITÆRETS VEI, beordrer å bombe sykehus, beordrer å bombe sivilbefolkningen i Ukraina uten en eneste grunn.DET er de kristne verdiene du tillegger KRIGSFORBRYTEREN Putin. Jeg skal gjenta: Putin er IKKE på min side i mange saker. Han er på djevelens side. Og han viser det til gagns. Og du VET det.
   At du ikke tar fullstendig avstand fra all den djevelskapen Putin sprer om seg med, sier det meste om din holdning til kristne verdier. Og DET kan ikke være noe å være stolt av. Hva vil du si til trøst for de som, bare på grunn av den djevelskapen Putin holder på med, har mistet ALT de hadde kjær? Som har mistet barna sine bare på grunn av Putins djevelskap? Er det DET du kaller å holde fast i kristne tradisjoner og verdier? De som har mistet hus og hjem? Er det DET du kaller å holde fast i kristne tradisjoner og verdier? Som aldri kan reise tilbake til det stedet de har vokst opp? Er det DET du kaller å holde fast i kristne tradisjoner og verdier? De som har fått omfattende skader og har blitt invalider? Er det DET du kaller å holde fast i kristne tradisjoner og verdier? Som har fått mor, far, søsken, besteforeldre bombet i filler? Er det DET du kaller å holde fast i kristne tradisjoner og verdier? 21 ødelagte sykehus. Er det DET du kaller å holde fast i kristne tradisjoner og verdier? Byer lagt i grus. Er det DET du kaller å holde fast i kristne tradisjoner og verdier? Ødelagte matlagre, bombet i filler av Russland. Er det DET du kaller å holde fast i kristne tradisjoner og verdier? To år gammel jente voldtatt, torturert og siden DREPT av PUTINS soldater. Er det DET du kaller å holde fast i kristne tradisjoner og verdier? Bare se Mariupol; en by på nesten en halv million innbyggere, lagt øde av russisk bombing. Er det DET du kaller å holde fast i kristne tradisjoner og verdier? Innbyggere i Mariupol har regelrett blitt sultet ihjel av russerne. Er det DET du kaller å holde fast i kristne tradisjoner og verdier?
   ALT det jeg har nevnt her er etter ordre fra krigshisseren og krigsforbryteren Putin PERSONLIG. Og DET kaller du: Å holde fast i kristne tradisjoner og verdier?
   Jeg nekter å tro på at du MENER det du skriver. SÅ ond kan du vel ikke være?

   1
   6
  • Dersom du venter milde svar fra Birgir Hermansen og vilje til å vise ydmykhet, da venter du forgjeves Richard.
   Det er bare vondskap i den mannen fortiden.
   Han var en gang i tiden i hver fall i navnet en kristen.
   Nå viser han bare at han er en hard fariseer, fullstendig oppslukt av mørke, anklager og hat.
   Han er blitt brødrenes og søstrenes anklager, og en mann som hater Putin og Russland så høyt at han forsvarer vestlige ugudelige verdier. Birgir er en mann du kan forvente å se i pride-tog med regnbueflagg, en mann som forsvarer abort og ugudelighet. Hat og forakt har forblindet ham slik at han ikke kan dømme rett.
   Birgir har avkledd seg selv kraftig de siste to årene som en mobber og spotter. Alt vi kan gjøre er å be at han en gang kan finne frelse og omvendelse og bli født på nytt.

   6
   2
  • Bjørn skriver «Det er bare vondskap i den mannen fortiden.» og « Nå viser han bare at han er en hard fariseer, fullstendig oppslukt av mørke, anklager og hat.»

   Bare?

   Når du for litt siden kunne lese at han ba om tilgivelse for noe? Hvor mange av dere andre har noen gang gjort det her inne?

   Antagelig dropper du å svare på det…

   Ikke glem at vi møtes sammen med Jesus snart ( hvis du virkelig følger Jesus da) Ting skal gjøres opp her og nå for alle kristne. Vi kan ikke feie det under teppet. Vi kan ikke som kristne vente med det. Hva har Han ikke tilgitt oss… På fruktene skal vi kjennes.

   2
   4
  • Der var så selvfølgelig den FALSKE profeten på plass igjen. Hva skjedde med den FALSKE profetien din, at det skulle bli en MASSEDØD av covidvaksinerte høsten 2021? Jeg VET at du leser, og HAR lest spørsmålet mitt, hver gang jeg har stilt det. Men i beste Renee Moses-stil, feighet og stolthet NEKTER du å svare på det. Du har vevd det inn i et spindelvev du ikke klarer å komme deg utav.

  • Det er Gud selv Birgir Hermansen kjemper mot.
   Birgir Hermansen henter frem forestillinger som er humanistiske og ikke bibelske. Det er fordi Birgir Hermansen er i konflikt med Gud.
   Når Gud lot ild og svovel regne over så hadde Birgir stått fremst med sitt regnbueflagg og forbannet Gud fordi Gud var så grusom.
   Tenk å la ild og svovel regne over kvinner og barn.
   Når jeg leser dine argumenter så forstår jeg at det er Gud du egentlig hater. Gud bruker Putin til å utføre sin straffedom over Ukraina, slik Gud selv utførte sin straffedom over Sodoma og Gomorra. Det er din humanistiske virkelighetsforståelse som krasjer mot Guds hellighet.
   Du er opprørt mot Putin fordi du er opprørt mot Gud og Hans gjerninger. Intet kan skje uten at Gud tillater det.
   Gud bruker nå Putin og Russland til å gjennomføre sine planer og tanker. Og du er i opposisjon til Gud.
   Du er i opprør mot Gud fordi du ikke kjenner Gud og Hans vesen, hans hellighet og hans rettferdighet.

   5
   2
  • Birgir. Det sitter en ond krigsånd på skulderen din og hvisker oppildnende saker i øret ditt.

   4
   2
  • Hannah
   Se på det Birgir skriver i sitt innlegg.
   Han slenger ut grove anklager og lar seg ikke irettesette.
   Hermansen skriver -Kjell Andersen støtter voldtekter av små barn, ned i toårsanderen, og at de blir torturert og drept. DET ER FAKTA.
   Dette er uhyrlige påstander og forteller meg at det enten er blindt hat eller regelrett en ond ånd som driver et menneske til å skrive slikt.
   Nei Hannah. Birgir har gått på en motsatt omvendelse. Fra lys til mørke. Han er blitt en “brødrenes anklager” -noe sitatet fra hans første kommentar viser. Det han skriver er direkte absurd. Dette er slik Guds rikes fiender driver på.

   3
   3
  • Det er så mye MSM propaganda i det du skriver Birgir.
   Du er tydelig en mann som fyller deg med søppel fra den verdens sprukne og urene brønner.
   Du trenger en virkelig dåp i Den Hellige Ånd som motgift mot det du har fylt ditt sinn med.
   Du er nå blitt en kloakk eller tarmåpning som slipper ut møkk og stanken er deretter.
   Du må be denne bønnen: O nådefulle frelser, rens mitt skitne jeg, Jeg vender om fra min onde vei og kommer Guds lam til deg.
   Jesus kan forvandle ditt liv innenfra og ut Birgir.
   Og det trenger du virkelig.

   1
   2
  • Arnt A Nazi. Du bør tenke litt, eller rettere sagt MYE, over hva DITT liv trenger. Hvilke tarmåpninger er det som lyser forbannelser over mennesker? Det er nettopp DU, Arnt A Nazi som lyser forbannelser og som trenger den bønnen. Det tror jeg faktisk du er ganske klar over selv. For som du selv skriver. Jesus kan forvandle ditt liv innenfra og ut. Og DET TRENGER DU. VIRKELIG. Først DA blir du kvitt møkka.

 5. Det finnes dessverre mange faktafornektende konspirasjonsteoretikere som hyller Putins krig mot sunn fornuft og mellommenneskelig samhandling. Det samme gjør nasjonalkonservative endetidsfanatikere og antiglobalister. Den gamle verdens makteliter hyller de gamle menns maktmisbruk og overgrep mot moderne løsninger.

  Og hyllesten av krigerkongen skjer gjerne i Jahves navn, krigsguden fra oldtidens ørkenkulturer..

  Ja, religiøse sadomasochister forguder den angivelige terrorgudens syke planer om endetid og trengseltid i sine feberfantasier om et guddommelig lykkerike for seg selv og uendelig dødsstraff for alle andre…

  Vi andre synes fortsatt og utvidet fred, velstand, fornuftige varepriser og stabilitet er bedre enn kaos, terror og død.

  2
  3

Det er stengt for kommentarer.