Folk opplever stadig flere plager etter V-sprøytene

Stadig flere rapporterer om plager og lidelser og død som er oppstått i kjølvannet av at folk har tatt V-sprøytene. Sudden death syndrom rammer stadig flere mennesker i sin beste alder. De har tatt V-sprøytene eller tatt del i et forsøk med et medikament som manipulerer menneskers gener og manipulerer immunsystemet i prøvekaninene. Se denne samtalen

2 tanker om “Folk opplever stadig flere plager etter V-sprøytene

  1. Jeg tror folk plages også mye etter kun testene også. De fleste har etter testene (eller før) vaksinert seg og går ut i fra det er vaksinen -eller coronaen de fikk.
    Jeg tror det er dritt i testene.
    En del ungdomskolelever har tatt 25-30 tester. Aldri vært så mye utmattelse og mye rart som nå. Folk skylder på innestengingen og tungt for ungdommen og andre. (DET er det jo også noe i, men…) Kan like godt være alle testene.

    • Disse testene langt oppi nesen er totalt ulogisk og ikke minst skadelig, da tenker jeg på de testene som har vært brukt på teststasjonene, men jeg tror også det er noe i de hjemmetestene som ikke er bra, etter det som er kommet frem. Så hvem vet hva som skjer ved bruken av hjemmetester, men når de taes selv, stikkes de ikke så langt opp i nesen som de andre testene, men de trenger ikke være mindre skadelig av den grunn.

Det er stengt for kommentarer.