Flere kristne i Idaho arrestert for å synge salmer og nekte å bære munnbind i strid med Corona-lovene

En kristen samling utenfor byhallen i Moscow i Idaho ble en spesiell opplevelse da flere av dem som deltok i det kristne møtet ble arrestert og satt i varetekt. Dette fordi de ikke etterkom  politiets ordre om å etterleve myndighetenes Covid-19 restriksjoner, restriksjoner som blant annet krever at folk skal bære munnbind. De strenge Corona-forskriftene som innebærer forbud mot felles sang og påbud om munnbind er forlenget til 5 januar 2021 av de lokale myndighetene. I en rekke land verden over er det økende motstand mot meningsløse og til dels selvmotsigende Covid-19 regler som ikke henger på greip. Også evangeliske kristne tar nå del i det voksende opprøret mot Covid-19 tyranniet.

“No Mask, No Service” er reglene som gjelder i mange amerikanske delstater og byer. Foto: Josh Sigurdson

Rytteren på den hvite hest går sin seiersgang over hele verden og tvinger nasjoner og selv kristne kirker til lydighet

I følge “the Moscow-Pullman Daily News”, var Ben Zornes, en pastor i menigheten Christ Church blant dem som hjalp til med å organisere det hele for å bekjentgjøre at vi er rede til å vende tilbake til en normal tilstand. I følge den samme avisen skal pastor Zornes ha omtalt “maskepåbudet” som “grunnløst” og at det er nødvendig å slå tilbake  slike lover. I følge politisjef James Fry skal de som ble pågrepet ikke ha etterfulgt maske-reglene eller praktisert sosial avstand i tråd med Corona-kravene. Totalt ble fem personer arrestert under markeringen. To ble pågrepet for å ikke ha etterkommet politiets ordre. Også den republikanske kandidaten til Latah County Commission, Gabriel Rench ble arrestert for å ha nektet å vise legitimasjon -selv om politifolkene skal ha vist hvem han var. Corona-lovene i byen Moscow  ble vedtatt i begynnelsen av juli 2020 og skulle ha blitt avviklet 6 oktober. Imidlertid har Moscow bystyre vedtatt å opprettholde kravet om munnbind frem til 5 januar 2021. Covid-19 reglene krever at folk må bære ansiktsmaske dersom det ikke er mulig å praktisere sosial avstand også i friluft. Også i butikker, offentlige bygg og på offentlig transport er det krav om munnbind eller tildekking av ansiktet. Å bryte smittevern-reglene blir ansett som en kriminell forseelse og kan straffes med inntil et halvt års fengsel og 1000 dollar i bot.

En selsom scene fra det moderne tyranni

Scenene som utspilte seg fra Moscow i Idaho minner mer om scener som utspilte seg i Moskva, Russland anno 1983 før kommunismens sammenbrudd.

Slået op af Jemima Merkle i Onsdag den 23. september 2020

 

14 tanker om “Flere kristne i Idaho arrestert for å synge salmer og nekte å bære munnbind i strid med Corona-lovene

 1. Det er ikke god kristendom å gå imot myndighetene på den måten. Det virker som de går i gjenstridighet og trass. Gjenstridighet er ikke bedre enn trolldomssynd, og trass er som avgudsdyrkelse.

  • Jeg skjønner at du går for dyrets merke Birgir.
   Når folk stod opp mot myndighetene og skjulte jøder var det også gjenstridighet og trass mot myndighetene.
   Jeg gir disse Guds barn som står opp mot Antikrists agenda full støtte. Omsider er Guds menighet begynt å reise seg, selv om norske kristne ligger nede for telling og lar ugudelige myndigheter styre deres gjøremål og virksomhet..
   Corona lovene er i strid med Guds bud men i Norge sover Guds kirke sin søte Tornerose-søvn.
   Wake Up!!!!

   1
   3
  • Nei stakkar, du skjønner ingenting. Ikke skjønner du det jeg sier. Og ikke skjønner du hva Bibelen sier. Å dra inn jødeforfølgelsen er jo det som kalles hersketeknikk. Munnbindpåbuf har ikke noe som helst med Antikrist å gjøre. Og du mener at Coronalovene er i strid mot Guds bud. Akkurat HBOR i Bibelen står DET? Kan du begrunne seine påstander? Jeg er redd du IKKE er i stand til det.

  • Hannah. Selv om BLM ikke bruker munnbind, skal ikke Guds menighet oppføre seg slik verdens barn gjør. Vi skal gjøre en FORSKJELL. Vi skal VISE verdens barn at gjenstridighet og trass IKKE er veien å gå.
   Jeg er ikke begeistret for måten så mange kristne oppfører seg mot myndighetene. Munnbindpåbudet er for å hindre mest mulig smitte. Det virker som det har gått mange kristne hus forbi.
   I den situasjonen du henviser til. Det er vel ikke umulig å prise Gud med munnbind på?

  • Rune. Hva har Covid 19 med dyrets merke å gjøre?
   Hva har kommentaren min med dyrets merke å gjøre?
   Jeg klarer ikke å se sammenhengen. For det du sier har ingen ting med Bibelsk kunnskap å gjøre. Det ligner mere på konspirasjonene som har florert siden pandemien startet. Selvfølgelig er det opp til deg selv om du vil bli forført av konspirasjoner. Jeg forholder meg til Guds Ord.

  • Covid-19 er metoden, masken er resultatet. Det er tyranni du underkaster deg. Folk må nesten være blinde for å ikke se det.
   “No mask, No Service” står det på dørskilt i mange butikker i Amerika og Canada. Vi ser at Antikrist tyranni har senket seg -og kirken og mange kristne bøyer seg. De samme som bøyer seg for tyranniet og maskepåbudet nå, vil bøye seg når dyrets merke innføres.
   Corona er 666 og Covid-19 er helt tydelig midlet Antikrist ånden nå bruker for å undertvinge folk til ufrihet.
   Guds folk må våkne opp.
   Vi er langt inne i seglene i Johannes Åpenbaring mens troens folk er åndelige blindebukker.

   3
   3
  • Kom igjen Rune. Akkurat HVOR i Guds Ord står det at Corona er 666 og Covid-19 er helt tydelig midlet Antikrist ånden nå bruker for å undertvinge folk til ufrihet.
   Du må vise til kapitler og vers. Jeg venter i usigelig spenning.

  • Birgir, dersom du ikke skjønner det, så er det greit.
   Det er ganske klart at Corona som betyr en krone er 666.
   Bibelen gir svar:”Den som har forstand, regne ut dyrets tall”
   Ordet som brukes om den som har “forstand” er det greske ordet Sophia -som betyr åndelig visdom
   La dem som har “nous” visdom regne ut eller regne seg frem til dyrets tall.
   Det er ikke alle gitt å forstå dette. Når dyrets merke blir en tvang vil mange kristne uten å tenke på det, ta dyrets merke og anvende dyrets tall for å kjøpe og selge.
   Dersom de kan tvinge folk til å bære munnbind utelukkende på grunn av et virus du ikke aner at du har -hvor lett vil ikke folk ta i bruk dyrets merke, dyrets tall eller dyrets navn for å kunne fungere i samfunnet. Jeg ser skarer av kristne ta dyrets merke fordi de blir fortalt at de skal underordne seg myndighetene.
   Nå krever myndighetene at folk bærer et munnbind som ikke gjør noe annet enn å redusere kvaliteten på oksygen og i tillegg er som et skjerf av bakterier, -og nekter du kan du bli straffet..
   Utrolig at kristne så lett lar seg manipulere av propaganda fra media og får seg til å gjøre noe så dumt som å bære et munnbind -som et tegn på underkastelse.
   Dette er introen til Antikrist-systemet. Våkne opp!

   1
   3
  • Det var ikke DET jeg oppfordret deg til. Jeg venter fortsatt i spenning. Husk at så lenge Antikrist ikke er blitt åpenbaret, altså fysisk har stått fram, kan ikke det du sier være riktig.
   Og husk dette:
   “For Herrens skyld skal dere underordne dere under enhver menneskelig ordning, enten det nå er en konge, som den høyeste, eller landshøvdinger som er utsendt fra ham for at de skal straffe dem som gjør ondt og hedre dem som gjør godt. For slik er det Guds vilje, at dere ved å gjøre det gode skal stoppe munnen på uforstandige og uvitende mennesker. Som frie skal dere ikke være slike som bruker friheten som påskudd til å gjøre ondt, men som Guds tjenere. Vis alle ære, elsk brødrene, frykt Gud, ær kongen!”
   1 Peter 2:13‭-‬17
   – så du kan gå fram med visdom.

  • Er du ikke fornøyd med de åpenbaringer Guds ord gir, bør du klage på Gud først og fremst.
   Både Corona og Covid-19 henger sammen med åpenbarelsen av Antikrist. Den sentrale figur i dette er Bill Gates som er i Antikrists tjeneste og syr sammen basisen for merkesystemet som kommer sammen med vaksinen.
   Covid-19 vaksinen er noe som må tas enten hver eneste år eller annenhvert år og vil bli påbudt når den nye verdensorden baner vei for antikrist. 2020 har vist oss hvor fort tingene går.
   Det første segl er åpnet og det andre segl skal åpnes i løpet av de neste månedene.
   Rytteren på den første hest står bak Covid-19 som allerede har beseiret verden -og i mange land tvinger folk til å bære maske.
   Neste hest og rytter er krigs og voldshesten som om kort tid skal slippes løs på oss.
   Resultatet vil bli den sorte hest -ledsaget av hungersnød og matmangel og dyrtid på nødvendighet varer som mat og drikke.
   Når det fjerde segl åpnes møter vi hans majestet døden, Antikrist som vil slippe døden løs over jorden.
   Og når han får makt -tvinge folk til å ta dyrets merke..
   Han får ingen vanskelig oppgave blant norske kristne.
   De er forført av en falsk fortolkning av romerbrevet 13 som er rådende blant mange troende.
   Blind lydighet og underkastelse -og alle som står i mot er konspirasjonsteoretikere skjønner jeg.
   Jeg vil heller være fri enn en slave i ufrihet
   https://www.youtube.com/watch?v=gA_yYcu93_8

   1
   3
  • Jeg er fornøyd med hva Guds Ord sier. Ikke konspirasjonene dine.
   Ser du skriver du heller vil være fri enn slave. Allikevel serverer du konspirasjonsteorier.
   Du tar løsrevne sitater fra Guds Ord og får det til “å passe inn” i konspirasjoner. Du er på gale veier.

  • Er enig med Rune her. Birgir går helt i svima.
   Hvorfor skal folk tvinges til å bære en maske som kan skade deg?
   Hvorfor skal kristne underordne seg tyranni og diktaur?
   Masker er av leger i USA og Auropa regnet som farlig for imunsystemet ved lengre bruk og dermed mer utsatt for andre smitter, dette er andre hemmelige ting på gang,WHO i FN er jo en hellig ku for Norge,men blir ikke nevnt med ett ord at kontanter er frikjent av WHO men plastik korter og glatte flater kan viruset leve opp til 70timer, men banker og forrettninger kjører på med korter mer og mer stikk i strid med grunnloven å nekte kontanter ,men de prøver seg på flere plasser , dette er en Agenda mot globalisme med totalt kontroll av massene ,og det kommer mer og mer ,folkens våkn opp for deres barn barnebarn og oldebarn , ANTICHRIST er kommet langt allerede, er det noen som enda ikke sjønner hvorfor Trump har vore fritt vilt for hele denne koruppte gjenngen og prøvet å få han vekk i 4 år???? Tenk igjen Birgir

   2
   3
  • Det er bare å konstatere at både Rune og Arnt Arne har erklært at konspirasjonsteorier overgår Gud og Guds Ord.

Det er stengt for kommentarer.