Etter nederlaget i Diskrimineringsnemda -vil anke saken inn for sivilombudsmannen

Blogger og bussjåfør Jan Kåre Christensen akter ikke å gi opp og har bestemt seg for å anke nederlaget i Diskrimineringsnemda inn for sivilombudsmannen. Dette er Christensens siste og eneste mulighet til å få omgjort det knusende nederlaget i nemda. Unibuss var fredag ukjent med avgjørelsen og har i følge Korsets Seier ikke ville uttale seg om saken. Christensen som i dag er på Sørlandet for å evangelisere skriver dette i en kommentar på nettsiden til Korsets Seier: “Det var i januar jeg gikk til Diskrimineringsnemda med saken. Jeg hører på radio stort sett på P1, P4, country kanalen, PTro, P7, Joh.3.16, Visjon Sverige. På moderat lydstyrke. Skal anke saken innforbi Sivilombudsmannen.”

Facebook Comments

3 tanker om “Etter nederlaget i Diskrimineringsnemda -vil anke saken inn for sivilombudsmannen

 1. De diskriminerer ja. Hadde Christensen vært muslim, og hørt på islams søppelradio, hadde ingen sagt noe. Da hadde de holdt kjeft, i frykt for å bli kalt rasister.

  I virkeligheten er islam den mest diskriminerende ideologien som finnes. Det ser man om man setter seg litt inn i det. Islam er dessuten en religion, og ikke et menneske. Så å være kritisk til islam kan aldri bli rasisme.

  Islam er også tyrannisk og menneskefiendtlig. Kanskje ikke så rart, siden den ble funnet opp av løgnens far, som hater mennesker, og som senere lurte mennesker til å skrive koranen.

  • Enig med dette du skriver. Christensen hadde ikke fått det samme pes med ledelsen hadde han hørt på islam-radio.
   Jeg forstår at velger å klage avgjørelsen til sivilombudsmannen. Dessverre tror jeg ikke det hjelper, for myndighetene har fint lite sympati med kristnes synspunkt.

   4
   1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *