Flere israelere såret av palestinsk rakettangrep mot Ashdod

Mann alvorlig skadd og flere lettere skadd i palestinske rakettangrep,  kvinne på 70 døde av hjertestans mens hun løp til tilfluktsrom i Haifa, flere palestinere drept i israelske angrep

Også i natt og fredag morgen har Israel og Hamas gjensidig angrepet hverandre. I Ashdod asdodble en bensinstasjon satt i brann etter at en rakett fikk et direkte treff og på Gazastripen er sju palestinere drept i israelske angrep. 20 000 israelske soldater skal befinne seg nær grensen til Gaza og rede til å sette i verk en bakkeoperasjon mot Gaza. Konflikten mellom Israel og Hamas er nå inne i sitt fjerde døgn og på tross av omfattende israelske luftangrep fortsetter rakettene å regne over Tel Aviv, Ashdod og flere israelske byer. Den israelske operasjonen for å stanse de palestinske rakett-angrepene er langt fra over og mange tror at den israelske statsministeren meget snart vil gi ordre om bakkeoperasjon.

Etter nok en hektisk natt og formiddag med omfattende palestinske rakettangrep mot israelske byer og nattlige israelske flyangrep mot Gaza forbereder Gaza seg nå for en eventuell israelsk bakkeoperasjon. Bare i løpet av den siste timen har palestinerne avfyrt raketter mot Tel Aviv, hvorav tre ble skutt ned av Iron Dome, men i Ashdod fikk palestinerne inn en direkte treff og kritisk skadde en israeler da en bensinstasjon ble satt i brann. Også sju andre ble behandlet for lettere skader av helsepersonell.  I løpet av kort tid ble et større antall raketter skutt mot den israelske byen. I en rekke andre byer ble det utløst luftsirener og på Ben-Gurion flyplassen medførte rakett-truslene noe forsinkelse i flytrafikken. På Gazastripen ble flere drept og skadd etter israelsk bombing og samtidig signaliserer Hussein Obama at USA er villig til å forhandle frem en ny midlertidig våpenhvile, en av svært mange Hamas ettertrykkelig har brutt. Hittil skal innpå 80 palestinere være drept i konflikten hvor av et flertall skal være medlemmer av Hamas eller den palestinske terrorgruppen islamsk hellig krig.

https://www.youtube.com/watch?v=C62A8n–X64